di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Selam, Iade edemedigim CD Key'i elimden cikarmak istiyorum. Standart fiyati olan 40 dolara almistim. Ayni fiyata verebilirim. Emsal gostererek kendi teklifinizi de yapabilirsiniz ayni zamanda. Uygunsa o fiyat ustunden anlasiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 aynı fiyat niye hani 2. el ya konu baslığı hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Urun sifir hacim, kullanilmamis. asdas Ugrasmadan etmeden aliyorsun ustelik. Mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 madem sıfır başkası gider ürünü tedarikçisinden alır niye senden alsın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 daha cabuk almak icin. bi de tedarikcide daha pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Napolyonn said: madem sıfır başkası gider ürünü tedarikçisinden alır niye senden alsın ki? Abi baltalayacagim derken o kadar acinasi hallere dusuyorsunuz ki ... Bir online oyunda CD Key'in ikinci eli nasil olabilir ? Olsa bile nasil satilabilir, tek kullanimlik zaten bu meretler ? Elimde fazla var satmak istiyorum, olayi bu. Kim neden alsin sorusunda ise fizban'in ustune ekleyeyim; * Kredi kartini vermeye cekinen ama havale ile olur diyen * battle.net'teki 70 lira pahali deyip biraz daha ucuza almak isteyen * Hangi site iyidir diye kendini yeyip bitiren ve su anda aklima gelmeyen diger dusunceler/sorunlar icin gayet uygun biriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Oh yes. Sattim kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 paketi açılınca ikinci el olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Daha parasını alamadı ama, yarın alıcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar