Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Benim kafam almadı bir türlü bu işi. http://technet.microsoft.com/en-us/subscriptions/buy.aspx En düşük subscription 200 dolar ve enterprise versiyonları hariç bütün microsoft ürünlerine ulaşma imkanımız oluyor. En azından 6 bilgisayara win7 office 2010 ve 3 bilgisayara visual studio kurulacak ve tahminen binlerce dolar tutacak bu iş. E ben burdan en yüksek paketi bile alsam 350 dolara her türlü kârda oluyorum. Bu işin gerçeği nedir, Neden kimse böyle yapmıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 yapıyorlar. hatta 2. el topicinde çok ucuza satan vardı bu paketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Tamam da bunun bi bit yeniği olması gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 sürümden kazanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 yok bit yeniği. kutu/cd basmıyor indiriyorsun işte. steam'den oyun almakla dükkandan oyun almak arasındaki fark gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Peki keylerin üye olduğun sürece aktif olma durumu falan var mı yoksa 1 seneliğine(sanırım senelik üyelikler) üye olup sonraki sene bıraksam olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 İşte o zaman lisans geçersiz oluyor. Ve önemli uyarıda o programların sadece Technet lisansına sahip kişi tarafından kullanılabileceği belirtilmiş. Ha istiyorsan kullanıcı bazlı Technet multi abonelik alabiliyormuşsun toplu lisanslama paketlerinde falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 keylerin iptal olduğunu yeni öğrendim ben. doğruysa kötüymüş o tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Aha bi dk ben bu olayı yeni duyuyorum. Şimdi mesela ben 30 bilgisayarlı internet kafe açacak olsam burdan yıllık $350 verdiğim zaman 30 tane lisans alabiliyor muyum? Doğru mu anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Kısaca pazar alanındaki arkadaş üyeliğini iptal ettiği anda, ordan alan herkes, evet size sözüm, herkes, GG RMK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 o_O! gerçi iptal edeceğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Rotweiler said: Doğrudur Harikaymış o zaman bende kara karar düşünüyodum ahah çok sevinirik oldum. 1 yıllk fiyatları bunlar bide dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 e o zaman kandırıldık sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Pluton said: Rotweiler said: Doğrudur Harikaymış o zaman bende kara karar düşünüyodum ahah çok sevinirik oldum aga yalnız her sene o üyeliği yenilemen gerekiyorsa bi süre sonra astarı yüzünden pahalıya gelmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Gelmez aksine daha karlı olursun. Şöyle düşün; 30 * 399$ = 9600$ para yapıyorum windows 7 ultimate Yani 30 senelik taksit yapmış oluyorsun sen, ayrıca teknoloji git gide gelişiyor. Sen bu lisansı aldıgında atıyorum windows 8 çıkarsa birde update parası vericeksin. Ama bu üyeliğin varken indir onu kur. Ayrıca 30 senede 30 bilgisayarla kalıcak değilsin her yeni bilgisayar eklediğinde +399$ para vermiş olacaksın. Yani çok fazla karlı bir iş 9600$ 'dan yırttım şuanda onun sevincini yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 iyi güzel hoşda şunuda unutmamak lazım; Software is licensed for evaluation purposes only—not for use in production environments. TechNet Subscriptions include the most recent Microsoft software version. Visit Microsoft Software License Terms for details on your use rights for evaluation software and other components of the TechNet Subscription product. ( http://technet.microsoft.com/en-us/subscriptions/bb892756.aspx ) Tabi şirkette kullanayım olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 İnternet kafe üretim ortamı sayılıyor mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 peki şirkette kod da yazarsak.. ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 kodu compile edemiyorsan olur he he he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ismail türüt wallpaperim var.. compile yapmayın diyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 çok terliyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Ikiniz ayni konuya arka arkaya yazmayin lan. KHaRoN said: kodu compile edemiyorsan olur he he he he dasaaa said: ismail türüt wallpaperim var.. compile yapmayın diyor.. Nasil espri bunlar yarebbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 =[ canimimz sikilmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar