Buddha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 BJK ile rekabet olmuyordu ki :D FB GS ikisi bir anda düşüşe geçince BJK çıkıp şampiyon oluyordu rakipsiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 eyvaah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ne ? beşiktaş 3. büyük değil mi ? ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetrox Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ya 3. büyük işte adı üstünde. allah aşkına ya şuraya çıkıp bi galatasaraylıda söylesin haksızmıyım özlemeyen varmı yani o zamanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ulan ilk defa tıklıyorm bakayım maç nasılmış ne olmuş çat beşiktaş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 valla galatsaray karanlık çağa girdi.allahtan uefa gördük.uzun süre zevkli günleri görüceğizi sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetrox Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Llama said: ulan ilk defa tıklıyorm bakayım maç nasılmış ne olmuş çat beşiktaş yinefarkettiysen beşiktaş tartışlmıyor. Beşiktaşı takmıyoruz bile muhabbeti geçirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Bu lig bunu hak etti ama. Mesela GS UEFA'yı aldı. Ben her sezon Avrupa'da final olmasada başarılı olurlar diyordum. Hatta bu yüzden FB BJK'de çıtayı yükseltir diyordum. Ama artık Avrupa'da başarı istiyoruz diyen taraftar bile şampiyonluk için can atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 hmm peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Fener Beşiktaş'ı da yenerse net şampiyon olur. ts cacık değil zaten belki Bursa zorlayabilir ama onlarında geçen seneki gazı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 beşiktaş ı da yenersek tutmayın bizi, 17 de 17 yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-02-14_kay20.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Pazara az kaldı geliyoruz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Aykut'un FB ye getirdiği en önemli şey defans yapabilme becerisidir abi.. Adam galiba şimdiye kadar defans yapması gerekli olan takımlarda çalıştığı için bu işi iyi öğrenmiş.. kontrolü elime alıyım defansı sağlam tutayım ama 10 kişi kapanma şeklinde değil , sonra zaten yetenekli heriflerim var golü bulurum mantığı.. hiç olmadı duran toptan atarım diyor... bu taktik tr için süper de avrupada başarı getirmez heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 abi fb'nin ligde sampiyonluga oynamasının td ile hicbir ilgisi yok. aykut'un bence takıma katkısı sıfır. bunu bu sezon avrupadan elenerek anlayamadı kimse ama gelecek sene de avrupadan erken elenince anlayacak herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Alakası bile yok. Senin o dediğini Daum yapıyordu. Aykut ilerde basarken defans yapmayıda öğretti. Yoksa o dediğin taktiği 10 yıldır yapıyoruz. Bu maçı izlemedim ama Trabzon Antalya maçlarında bambaşka bir FB vardı. Hiç anlattığın gibi değil. Anlattığın Daum'un takımı 1-0 2-1 yenen takım. Şuan hem hücüm hem savunma iyi işliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 iyi bakalım gorusuruz seneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 toggie said: abi fb'nin ligde sampiyonluga oynamasının td ile hicbir ilgisi yok. aykut'un bence takıma katkısı sıfır. bunu bu sezon avrupadan elenerek anlayamadı kimse ama gelecek sene de avrupadan erken elenince anlayacak herkes. Çoooook alakası var. Aykut'un niye katkısı sıfır? Şu bir kaç maçtır oynadığımız oyunu ne zamandır oynuyamıyorduk. Çok güçlü bir FB var at gibi koşan bir takım. Niang'ı kim getirdi? Niye getirdi böyle at gibi bir oyuncuyu amacı neydi? Amacı bu oyundu işte. Adam şu son maçlardaki oyunu geldiği gün oynatacam dedi zaman lazımdı şuan oynuyoruz. Devre arası defans problemini çözecem dedi şuan her yorumcu FB iyi defans yapmayı öğrenmiş hücümun yanında diyor. Oda oldu. Kötü gidince TD suçlu iyi gidince TD ile alakası yok. Biz ünlü olmayan kariyeri olmayan adamı nedense sevmiyoruz. Kabullenemiyoruz. Hatta ve hatta ister kabul edin ister etmeyin Alex Aykut'la daha güzel oynuyor. Takım daha istekli sebep? Adam geldiği gün mesajı verdi arzulu olmayan kim olursa olsun gider. Bugun Jose'de bunu yapıyor kupaların anasını ağlatıyor. Ama Jose olsa kimse çıtını çıkarmak aaa bak Alex'i çıkardı herife bak diye tepki vermez. Aykut olduğu için küçümsüyoruz. @toggie Bu mesaj sanada bir üstteki suBzer0 içindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ünlü olmakla ne ilgisi var ya. zico'ya da stajyer diyodunuz ama fb tarihinin en buyuk basarılarını onla yasadı. simdi zico kimin basında diye sorsak internetten aramadan cevap verebilecek adam var mıdır? takımı yoneten cok acık sekilde alex. td koyma fenerin basına, ama alex takımda olsun. yine 3-5 atar anadolu takımlarına. bi kere kadro kalitesi ligdeki 15 takımdan cok cok fazla ustun oluyor buyuklerin genelde. bu yuzden takımın basındaki td'nin kalitesi avrupa maclarında ortaya cıkıyor diye dusunuyorum ben. turkiye'de maclarda td'nin takıma katkısı ancak gs'deki hagi gibi olur. takımın anasını ..er. halbuki hagi olmasa, takımın kaptanı cana ya da neill olsa, simdi muhtemelen 5. falandık. niang'ı da aykut almadı. niang zaten bilinen bi adamdı, para verildi getirildi. stoch da iyi adamdı mesela, ama patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Abi yuh ya. Takımı yöneten Alex diyorsunda biz bu fulbolu şimdi oynamaya başladık. Hep Alex vardı. Yine döndük Alex'e. Çok abartıyorsunuz. Şimdi ben böyle deyincede çıkıp birileri başgaaaaaaaan Alex diyecek yine sarpa saracak. Alex'in şu bir kaç maçtır oynadığı performansı direk top 10. Zico zamanında da Alex oynattı o zaman. Peki Zico gitti Alex kaldı niye oynatmadı. Abartmayın abi bu kadar. Aykut'u bende çok eleştirdim. Oyun içi geç ve yanlış gelen hamlelerinden. Fakat argümanla eleştirin. Kazanınca Alex yok Aziz Yıldırım kaybedince Aykut baya bir haksızlık. Hatta başarılı olup giden Zico'da aynı bu mantıkla gitti. Zico'nun katkısı yoktu Alex ve diğer oyuncular başardı mantığıyla adam gitti. Yoksa başarılı adam neden gitsin. Aynısını Aykut'ada yaparlarsa Aziz Yıldırım da bıraksın artık 1 hata 50 defa yapılmaz. Kötü gidince TD'nin anasını ağlatıyoruz. İyi gidince takımıın en iyi oyuncusuna bağlıyoruz. Sanki diğer 10 kişi armut topluyor TD'de manken orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 fb sadece zico doneminde basarılı oldu diyorum ben. zico fenerin basına gecmis en basarılı teknik direktorlerden biriydi. daum, aykut falan bunlar td falan degil. ne oynattı ne oynattı diyosun. fener gecen sezon son dk sampiyonlugu kaybetti. ondan once yine ilk 3 icinde bitirdi. ondan once gs'ye son haftalarda kaybetti. ondan once sampiyon mu olmustu hatırlayamadım. yine son dk sampiyonlugu vs. fener ligde oyle ya da boyle hep basarılı olmus farkındaysan. ama bu basarılarda td'ler hep farklı. ama avrupada sadece 1 kere basarılı olabildi takım. sen istersen carlos yaptı de, istersen ugur boral bize cag atlattı de. bence zico elinize gecen mukemmel bir fırsattı ve aziz yıldırımın egosu yuzunden fb bu fırsatı tepti. aynı boklar diger kuluplerde de donuyor. yonetici gibi degil de taraftar gibi davranırsan ancak turkiye'de sampiyonluga oynarsın iste, taraftar da bundan memnun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 feneri resmen alex'ten once ve alex'ten sonra diyerek ikiye ayırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Abi iyi güzelde Zico geldiğinde de TD değil diyordu herkes ne oldu? Başarı geldi adam süper TD oldu. Bencede çok başarılıydı gitmemeliydi. Ama anlatamadığım bu ön yargı adam başarılı olduğu halde devam etti. Bu yüzden gönderildi. Aykut'un ne farkı var şuan bu konuda? Aykut niye TD değil Zico süper başarılarla mı geldi FB'ye. Yada Aykut büyük bir takımda şans bulduda kullanamadı mı? Yada madem Alex yönetiyor Zico'dan sonra neden yönetemedi. Demek Alex'i Zico ve Aykut oynatıyor. Daum zamanında neden böyle ortasahaya gelip top yapan ayağında topla koşan Alex yoktuda Zico ve şuan Aykut döneminde adam tam performans oynuyor. KAldı ki Zico döneminden bile iyi oynuyor Alex çünkü 90 dakika oyundan düşmüyor kaç maçtır 1 dk bile. Daum döneminde duran toptan gol atan arada 10-15 dakika canlanım 5-6 maçta bir maçı kazanan Alex vardı. Ki Alex'in ölüsü bile bu ligde gol kralı olur. Ama böyle takımı sahada organize eden Alex? Zico'nun payı vardıda Aykut'un bunda payı yok mu? Aykut neden TD değil ben onu anlamadım. Sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 toggie said: feneri resmen alex'ten once ve alex'ten sonra diyerek ikiye ayırabilirsin. Doğrudur ama Alex'in ölüsü zaten bu lige yetiyor. Ama şu son açlardaki Alex yada Zico dönemindeki Alex direk şampiyon yapar. Günü kurtarmaktan öte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 zico olayı cok dogru. katılıyrum. aziz yıldırım zicoyu göndererek elinden fırsatı tepmiştir. fakat, fenerbahcenin ihtiyacı oaln teknik direktör nasıl brezilyalılarıyla zicoyu çıkarmış olmaksa, şuanki yapıyla da aykutu çıkarmak. evet aykut çook çok iyi bir t.d. değil. hatalarını görüyorum ben de, fakat çok kötü değiliz. en azından hatalarını farketti daha düzgün bi şekilde oynuyoruz. bunu birçok açıdan sahada görebiliyoruz. ama sorun şu, aykutu göndersek kimi getirebilecez ki aykuttan iyi. sen diyorsun ki toggie, olay aykut değil, fenerbahçe zaten bu ligde şampiyonluğa oynar. bu çok doğru. bunu hep diyorum ben. ama şu var; son 4 haftada oynanan futbol gerçekten bi başka ya. böyle zico dönemindeki gibi demiyorum, ya da appiahlı dönemdeki gibi demiyorum. o bambaşkaydı. ama zico gittiğinden beri fenerbahçe sahada yalnzıca galatasaray maçlarında böyle iyi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar