Buddha Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 %35 indirim aşırı cazip geldi. Normalde kasa toplayacaktım ki 2000i geçecekti. Ona birde full hd monitör lazımdı. Leptoba baktım tasarım falan çok güzel. Ful hd 18.4'', ses sistemi 5+1 kalitesini veriyormuş falan birde siz inceleyin; (Leptobu aldım sayılır o yüzden beğenmediğiniz yönlerini abartmadan yorumlayın akşam akşam bunalıma sokmayın beni :D ) http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/115980/acer-as8950g-2634g75-lx-rcr02-001-.aspx Bana 2222 TL'ye gelecek yanında saece 3 aylık türkcell vınn ödeyecem. 3 ay sonra iptal edebiliyorum. Yani üstüne 160 TL daha koyum yine normal fiyatından bir 750 TL altına almış olacam. Önemli Not; Yazılım kursuna gidecem, birde Hon oynuyorum belki Wow oynarım bunları kaldırır mı? Ve bu fiyata verdiği performans değer mi?
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 acerler çok ısınıyor ya yüksek performans kullanınca hatta yazın benim acer kapanıyordu öyle diyim :)
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Abi hangi Acer ama. Adam bu ısınmıyor dedi. Hatta dezgedeki sabahtan akşama kadar açık bıraktıklarına elimi vurdum ısınmamıştı hala. Sordum özelikle ısınır mı diye bişeyler anlattı anlamadım bilmem kaç taraftan soğutuyormuş bu.
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 yani beinm acer cok ısınıyor.ama internetten araştırmıstım hani başka modellerde de ısınma problemi yaşayan çoktu ilk aldıgımda benimkide ısınmıyordu ztn :) ayrıca içi boş hiç bir işlem yapılmadan duran laptop bırakta ısınmasın durduk yere :) yani ben şahsen 2 milyara laptop alıcak olsam acer almazdım.
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Garantiye götür abi o zaman. Valla bu öküz gibi leptop ısınma gibi bir sorunu varsa yuh artık. Adama özellikle dedim yarın bir daha sorayım bilmem kaç taraftan soğutuyor dedi. 2 yıl garantisini 5 yıla çıkarma opsiyonu varmış onun extrası nedir bilmiyorum çok değilse yükseltirim. Benim işimi görür mü abi onu söyleyin. Yada bu kampanya kaçar mı? Yada nedir bu işlemcinin numarası yada ekran kartı. Bir tek hard 5200 rpm o kadarda olsun dedim leptop sonuçta. @Red Abi bu 3.100 TL tek bimekste kampanya var yarın bitiyor. Yani sen diyorsun ki 3.100 TL'lik makinası bile ısınma problemli olur acerın?
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 abi dediğim gibi gugılda yaz modelini ve ısınma olarak arat bi cunku ben baya okudum acer ve ısınma problemlerini garantiye goturmelik bir durumuda yok ısınıyor işte temizliyorsun 3 gün düzelir sora yine
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 acerlarda var ısınma problemi hepsinde olmayabilir ama ben acer alıpta 3-4 ay kullandıktan sonra özellikle yaz sıcağında "laptopım ısınıp kapanıyor" demeyen bi acer laptop sahibi görmedim daha, ki buna ben de dahilim. ama sanırım alırsın bi laptop cooler mı deniyor neyse onun gibi şeylerden sıkıntı kalmaz herhalde.
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Red said: abi dediğim gibi gugılda yaz modelini ve ısınma olarak arat bi cunku ben baya okudum acer ve ısınma problemlerini garantiye goturmelik bir durumuda yok ısınıyor işte temizliyorsun 3 gün düzelir sora yine Abi bu model yeni heralde kimse almamış sıfır yorum. Ama türkçe sayfalarda aradım.
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ahahha kimse almadıysa kobayımız sensin yani o kadar fiyat indirimi yapmıslar bide kimse almayınca tabi :)
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ilk aldığında ısınma sorunu yokken 3 ay sonra ortaya çıkması cihazın kirlendiğini göstermez mi?
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 abi ne acer'ı ahahah.al krallar gibi monster. http://www.fokusbilgisayar.com/asp/group/377/15-6-MS-16F1-ATI-HD5870-
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Yani bu kötü mü o kadar kahkaha atacak kadar? Acer'ı naptınız abi tamam süper marka değil ama bu fiyata uygun değil mi? Monster ne ben ilk defa duydum. Ayrıca benimkinin işlemci daha iyi görünüyor. Kafamı karıştırdın ayak üstü ya. Ayrıca benim ki 18.4 inç nabeeer :D Abi atma öyle kahkaha ya bende 3100 TL vermem zaten. Bu fiyata kimse sorsam kaçmaz diyor sen güldün hemde kahkaha attın oyuncak leptopmus gibi :(
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 3100 liraya acer alınmaz.sony,toshiba veya monster alınır işte.bu monster en ucuz olanı.oynayamadığın oyun olursa geri iadesi var monster'ın.hatta sloganı "monster ile oynayamadığınız oyun olursa geri iade edebilirsiniz."
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 said: Bana 2222 TL'ye gelecek 3100 değil 2200 tl gayet iyi fiyat bence o laptop için.
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Olay o abi yoksa leptop aklımda bile yoktu. ıvır zıvır özellikleride vardı. Tek tuşta format geri yükleme. Parmak izi tanımlayıcı. Mause kısmı ışıklıydı ortadaki tuşa basınca kısa yol gibi bişey oluyor tekrar basınca mause işlevi görüyor falan.
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Acer ısınıyo diye sallamışsınız tek bi deneyime odaklanıp. Arızalı demek ki seninki, 2. Acer laptopum, hava çıkışlarını kapatmadığım sürece bi sefer kapanmadı. Anca yorganda falan kullanırsam. 18.4 laptop olmaz, gereksiz. Bi süre sonra pişman olursun. Monster dediğin cidden dandik bi marka, sadece speclere bakıp "oo monster kral" çekiyosunuz, üzüyosunuz beni.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 marka değil konulan işlemcinin tdp si ve onu dağıtan sistem önemli monster fiyat/performans olarak iyi ürünler verir. clevo, compal, quanta ile anlaşmaları olması lazım. onların ürünlerini satıyorlar işte bi nevi. tutup da acaip kaliteli demez zaten kimse, ama fiyat olarak aldığın performans çok iyi olacaktır.
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 niye sallıyalım ahha.sen istisnasın diye :) cogu acer sahibi ısınmadan şikaetçi.herkesin makinesi mi arızalı
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 5738g var çooook da memnunum. Isındığıı da görmedim.
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 "roket adam" said: Acer ısınıyo diye sallamışsınız tek bi deneyime odaklanıp. helal genç senin kaçıncı deneyimin
Xelee Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 çok büyük ekranlı laptoplar garip gelio... klavyeyle monitor arasındaki mesafenin daha fazla olması lazım madem o kadar büyük ekran...
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Büyük ekran leptopun neyi kötü ya anlamadım ki. Oyun oynanır film izlenir falan. Hani ekran büyüyor leptopta büyüyor ağırlığı artıyor diyorsanız onlar problem değil. Sırt çantasına koyarım taşımam gerektiğinde.
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Ödemeyi yaptım salı elimde olacak. Tam konuşamadım almaya gittiğim gün garantiyi 2 yıldan 5 yıla 179 TL civarında bir parayla yükseltebiliyorum. 5 yıla çıkarsam mı ki garantiyi? Ayrıca ben USB 2.0 sanıyordum. 3 Tane 2.0 bir tanede 3.0 varmış. Birde resim ekleyeyim; http://www.notebook.gen.tr/img/modeller/Acer-Aspire-8950G-AS8950G-2634G75-LX-RCR02-001_2.jpg said:
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 extended warranty i aldigin yer mi veriyor yoksa acer in bi programi mi? garantiye ne dahil ne degil? bilgisayari ne kadar uzun sure kullanmayi dusunuyorsun gibi sorular sorup kendin karar vermen gereken bi mevzu. genelde extended warranty ve sigorta muhabbetleri hep cop olur. 2 senenin sonunda ariza sonucu degisim yerine sadece onarim falan kapsiyorsa kosarak kac. o acidan ilk once dikkatlice okunmali garanti sartlari.
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Catzee said: "roket adam" said: Acer ısınıyo diye sallamışsınız tek bi deneyime odaklanıp. helal genç senin kaçıncı deneyimin 2. Acer laptopumu kullanıyorum, bir önceki 5920G idi ki onu alırken de "ısınıyo ısınıyo" diye ağlıyordu millet, 3.5 sene kullandım, ekranını kırmasam daha da kullanırdım. Ekranı yaptırdık, şimdi evde MKV player olarak hala kullanıyoruz. Şu anki 5742G, beklediğimden çok daha iyi, alalı kaç ay oldu, fan sesini henüz duymadım, bir sefer kapanmadı. Bir çok arkadaşımda da Acer var, dolaylı olarak 7-8 diyebilirim deneyim konusuna =)
Öne çıkan mesajlar