samaella Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Selamlar, Arabadan hiç anlamıyorum.Bütcemize göre araba bakarken en iyi seçim olarak aşağıdaki araba olduğuna karar kıldık. 1.4 motor otomatik şanzıman olanı. http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/aveo/aveo-hatchback/ozellikler-ve-donanimlar.html Diğer bir alternatifimiz Suziki Alto. Ama ısınamadım pek kendisine. Motoru güçsüz sanırsam. 26.000 TL bütçemiz var. Sizin önerilerinizi de beklerim. (Sıfır istiyoruz arabayı bu arada.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 gereksiz bi luks o fiyat aralıgında sıfır arac. ikinci el dusuk kilometre ile cok daha hos seyler bulunur. bi dusunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Ya onu da düşündük te , ilk arabamız olacak. 4 yıl garantisi vs var. Etrafımızda anlayanda yok ikinci el alsak kazıklanma ihtimalimiz yüksek (Çarpmışmı motor nasıl vs) o yüzden sıfır düşünmekteyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ilk arabaya hic gerek yok ozellikle sıfır yani. allah korusun siz de carparsınız vesaire, boyali arac tavsiye ederim. boya yuzunden fiyatı da dusmus olacak, ama aracin yururunde vesaire size sorun cıkarıcak hic bi problem yaratmicak. degiseni olmasın boyası olsun, yetkili servise goturup gosterirsiniz, ekspertiz veren. veya DOD var, dogus oto degerlendirme, onlar ekspertiz veriyolar 100 lira gibi bi fiyata içi dışı ıncıgı cıncıgı. anlasırsınız begendiginiz aracla, kazası yok diyosa gosterirsiniz aracı, kaza cıkarsa siz odersiniz cıkmazsa biz odeyip alırız aracı dersiniz sahibine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 synthesizer said: veya DOD var, dogus oto degerlendirme, onlar ekspertiz veriyolar 100 lira gibi bi fiyata içi dışı ıncıgı cıncıgı. anlasırsınız begendiginiz aracla, kazası yok diyosa gosterirsiniz aracı, kaza cıkarsa siz odersiniz cıkmazsa biz odeyip alırız aracı dersiniz sahibine. + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Selam, Bence de 2.el daha iyi olur. Ben de 2.el ve boyalı araç aldım :) 1. Motor açılmış olacak, daha az tüketecek. 2. İstediğin özel serviste bakım yaptırma özgürlüğün olacak. 3. Senden önceki sahibi ufak tefek çizikler yapmış olacağı için, sen sürtünce içine oturmayacak :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar