teote Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Gemilerin saga sola dondugunde kapıların kaybolmasını onleyen bir fix var dı. http://web.paticik.com/scripts/ dan bı ara gormustum ama artık arama yapılamıyor bu dosya elinde olan varsa bana yollaya bilir mi? [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Zebula Ocak scp lerinde fixi var[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teote Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 sadece o dosyayi istiyorum.Zebula oocaktan cıkaramam. [Bu mesaj teote tarafından 03 Eylül 2004 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Swindler in vardi yanlis hatirlamiyorsam www.scriptsharing.org da var[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teote Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: jonq, 03 Eylül 2004 11:20 tarihinde demiş ki: Swindler in vardi yanlis hatirlamiyorsam www.scriptsharing.org da var buldum tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 nebuladaki de swindlerın fixinin çok benzeri zaten. ama onda bile kapılar falan birbirine girebiliyor arada. gemi biraz sakat bir olay...[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar