Suark Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Bizimkiler almayı düşünüyorlarmış da, Bakındım netten benzin tipine göre fiyat listesi falan bulamadım. Ama otomatik dizel fiyatını göremiyorum :/. Bide alan/kullanan varsa, nedir ne değildir yorum alabilir miyim? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 1.5 dci i$te. baya az yakiyo yani. fiyatina gore baya ba$arili, gecen gun inceledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 geçen ben de sanderoya oturdum abs'yi ek pakete koymuşlar ya sdsaadasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 en boş paketi almayın kesinlikle, 29.9 luk olanı. jip senin neyine lan fakir demişler direk o pakette. arka emniyet kemeri, abs falan yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 37 lik versiyona baktim ben 4x2 ala$im jant abs falan vardi. o paraya cip abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 4x4'ü var. 1.5 dCi 110 HP'lik versiyon 44 bin TL falan. Bence baya iyi. 44 bin'e jip işte karda çamurda kullanmak için gayet iyi. Lada Niva'nın daha kalitelisi diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Selam, Bir dönem Lada Niva'nın alternatifi yoktu. Bizde ilk çıktığı dönem vardı. Arazide ve çamurda güzel gidiyordu :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 otomatik vites yoktu bunlarda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ben 44k buna verdikten sonra, daihatsu alirim 50k ya.. en azindan rav4 teknolojisi ile mekanik 4x4 un keyfini surerim. edit: evet otomatik vites yok bu aracta.. ne yazikki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Lada Niva'dan kaliteli oldugunu sanmıyorum duster'ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Dacia nın hiçbir dizel modelinde otomatik vites seçeneği bulumuyor, dün bayisinden sordum. Hatta kadın hiçbir şekilde otomatik seçeneği yok demiş bile olabilir, tam hatırlayamadım :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 diğer arabaların ikinci el fiyatına adamlar o araba veriyorlar. merakımı da çekmiyor değil. sandero modelleri hoşuma gidiyor kasa olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 da arabanın boşunda abs bile yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bi de bu duster'ın yarattığı intiba aynı şöyle "fakire bak özenmiş jip aldım sanmış kehkehkeh" hani dolusu da olsa böyle gözüküyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Selam, Ben bu imajı Kia ve Hyundai veriyor sanıyordum :) Duster'ın imaj dengi Lada Niva bana göre. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 kia ve hyundai baya iyi son dönemde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Selam, Karizmatik görünüş evet ama imaj bana göre aynı :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 genesisler, i serisi falan test ettin mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 dun buz ve karli yolda (muhtemelen kis lastikli degildir) 4x4 dusterla, elalem 4 lu yakip bol bol pati cekerken catir catir gidiyordu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Selam, Ben A4'üm ile Pirelli Pzero Nero lastiklerle o şekilde ilerleyebiliyordum. Fakat sıkışmış karda ve buzda 4x4 kurtarmıyor. Frenlemeye girmiyorum bile. Benim yaptığım İstanbulun 2-3 günlük karında Allah'ın dağında mahsur kalmamak için kasıştan öte başka birşey değildi :) O elemanın lastikleri büyük ihtimal ile kış lastiği gibi birşeydir. Fabrikasyon olarak Potenza takmayacaklarına göre :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 su altından giden lada niva(zamanın en iyi arabası) sovyet rusya başarısı olabilir http://www.youtube.com/watch?v=qRBGr39uJBo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Selam, Hava girişi ve egzozu dışarıyla iletişim halinde tuttuğun sürece diesel için sorun yok :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yaa niye söyledin yaa :) şaşırırdı belki bi kaç kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ki$ lastigi inanilmaz iyi bir yol tutu$ sergiliyor pederin megane inda. seneye 6 ay ben de mi taksam diye du$unmuyor degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Selam, Sırf yağmur ve soğuk performansı sebebiyle ben de düşünüyorum :) Ekstra jant seti maliyeti beni düşündürüyor : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar