-_K_- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Hepimiz biliyoruzki izledigimiz animeler ceşitli sorunlardan dolayı surekli olarak cizer degistiriyor..peki bu sizce animeleri (her yonden) nasıl etkılıyor..bana kalırsa bu sadece anime mahvetmekten baska birşey degil cunku yeni gelen cizer sadece yeni bir cizim degil o karakterın kişiliginide degistiriyor..buda animelerdeki ratinginde azalma yada artma gosterio..tamamen işler bır kumar oyununa donuor..kumarda kazanmak da wardır kaybetmekte...fakat bana gore animeler orjinalligini kaybettiginde zaten bı anlamı kalmıyor..ben boyle dusuunuyorum ya siz?...
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 animeleri geç de, çizgi romandan sıkıntılıyım ben. NR1 yayıncılığın çıkardığı X-Men çizimlerini severdim. O sırada yabancı X-Men'ler görüyordum bazen, Böyle kapakta sol üstteki logo üç boyutlu X sembolu felandı. O sayıları daha sonra Arka Bahçe çevirmeye başladı. NR1 sayılarını çok severdim çizimleri felan çok oturaklıydı, ama diğer bahsettiğim sayılar da daha "cool" gelirdi o dönemler, hem daha yeni sayı hem de amerikalardan gelmesinin avantajı var tabi.. Neyse, X-Men filmi ve X-Men/Wolverine Vol3'lerin çıkmasıyla, herşey laçka oldu bence. Şu an Arka Bahçe, Wolverine Vol 3 çeviriyor, hikaye tamam güzel de, çizimleri berbat. Hadi Wolverine çizimleri eskiden beri X-Men ve Uncanny X-Men'e göre daha kötü çizim olur diyelim. Yine de Uncanny X-Men'in hem senaryosu hem çizimi berbat. Dediğin durumu Animelerde görmedim. Ama Çizgi Romanlarda görüyorum, Belli bir konsepte alışıyorsun, adamlar değiştiriyor çizeri bir tuhaf geliyor.[signature][hline]imza günü
Öne çıkan mesajlar