Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Gaziantepspor : Galatasaray / 12.02.2011 @ 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Darksun said:

Yahu yazdıklarınızı bir daha okuyun isterseniz biz şöyleyiz biz böyleyiz, harika oynadık bu oyunla ilk sıraları zorlarız diye bütün hafta yazıp duruyor millet. Fenerde 3. olmasına rağmen şampiyon gibi havalarda, onlarda aynı şekilde. Bizde geçmiş 2 maçı kazansak muhtemelen aynı durumda olurduk gerçi.

alla alla

fenerin havalanması normal değil mi.adamlar şampiyonluga oynyorlar trabzonla dip dibeler

ayrıca eses maçında evet iyi oynadık.ve bu maçı kazansak 4. lüğü zorlardık yanlıs mı ?
Mesaj tarihi:
yani bende aynı düşünüyorum artık.haginin şu yaptıklarını gördükten sora arenaya gidip maç izleme hevesimi bile çaldı resmen

keşke sarpı ayhanı izleyip yenilsek daha iyi

muhtemelen ayhanın cezası bitince yine banko oynicak falan filan birşey degişmicek yani
Mesaj tarihi:
Lider olsan normal olur herhalde Red, 3.iken biraz anormal oluyor. Lider 3 maç takıldı sen 3 maç kazandında nereye kadar yani, sen takılmayacakmısın. Şu hafta kayseri haftaya bjk yense bir anda tepetaklak olur =p Bu kadar erken havaya girmek çok abes.
Mesaj tarihi:
ya fenerliler temkinli ama ya fazla havaya girmedilerki.ben fenerin son ana kadar şampiyonlugu kovalıcagını düşünüyorum mesela

ayrıca belki dediğini tam tersi olacak.trabzon ve bursa kaybedicek fener puan farkını bir anda arttırıp lider olucak.bilemeyiz :)

ama gs kısmında havaya giremiyoruz be abi.havaya girme hayali bile uzak :)
Mesaj tarihi:
vaperon said:

Llama said:

http://img828.imageshack.us/img828/9083/82426544.jpg

Ama bu listede Galatasaray yok :D Zuahahahaha

kor musun, listede SEKIZINCI. nasil gormezsin ?!/1
  • Yeni Oluştur...