Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 az önce 4 kat üst komşum geldiler. ankara güvenpark'da dolmuş beklerken 2 tane kız bir dolmuştan inip üzerine saldırıyor. üstündeki giyisileri parçalıyor. derisini çiziyor. ne oldukları belli değil. bu tipler ankara'daki sokaklarda hep var. çok dikkat edin. sadece bu değil bu tip bir olaya polis bile karışmıyor. çevik kuvvet biz karışmayız diyor. yunuslar ise gelip bakıyorlar salak salak. sonunda ayrılıyorlar. şahitlerde çıkıyor 3-4 tane. polisler şahitleri ve davayı kabul etmiyor. saçmalıga bakın polisler birşeye karışmıyor. şuanda hastaneye gittiler birşey olup olmadıgına baktırmak için. sizlerde ankara güvenpark/sakarya vs. gibi yerlerde bu tiplere dikkat edin..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 sadece ankara degıl ızmırde boyle turkıye taksas olmus hebrımız yok[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 istanbuldan hiç bahsetmeyeyim isterseniz[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Valla biri bana saldırsın öyle kafa göz kırarım güvenparkta kız falan dinlemem :-) elim kalkmazda öylesine acımam hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 abi bizim bikaç arkadaşa da olmuştu. ankarada diğer şehirlerden daha fazla oluor[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Nası ya şimdi ben anlamadım? Öyle duran adama Huraaaa Diye bam güm dalıyolarmı ? yani nedenki durup dururken? o arada cuzdanı falanmı cekıyolar detay pls. ha bide polisler nası karışmıyo ya nası davalar olmuyo falan olurmu ole sey ya[signature][hline] The Truth is out There [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 02 Eylül 2004 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Hah benim burda en yakın otobüs durağına 20 dk yürüme yolum var.. Site gibi buraları. Hiç bir toplu ulaşım yok. 2 kere gasp ettiler. 2-3 kere 3-4 kişi birden öldürüldü ve ben geceleri dönerken taksi param yoksa yürüyorum bu yolu..[signature][hline]Unoffical Paticik Kaillera Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ankara ÇinÇin. Ya bir insan bu kdr mı olur yani? Oralıyım ama cidden ben korkuyorum Ankara'da orada kalırken. Işık tarafından yürümezseniz geç saatlerde ya bıçaklarlar ya da gasp ederler. Küçükken ekmek almaya gittim diye dayak atmışlardı ya. :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 az önce başımıza geldi arkadaşla izmir/güzelyalı/sahil yolunda bisiklete biniyoz bi dinlenelim dedik oturduk ,yanımıza birileri geldi (biraz uzağımıza) biz bi ara kafamızı bir-iki saniyeliğine çevirip bunlara baktık göz ucuyla ,sonra kalkıyoruz ben önce kalktım bi baktım arkadaşın yanına gelmiş iki kişi ne bakıyonuz dediler biz işte birine benzettik falan filan kurtarmaya çalıştık adamlar dövecekti bizi nese allahtan kurtardık paçayı bide arkada iki kişi falan da var ses de edemiyon ne dese evet diyon artık türkiye çok sakat bi yer olmaya başladı[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Bu tür insanlar üzerinde Kurtlar Vadisinin etkisinin oldugunu dusunuyorum. Yani böyle nedensiz yere saldırmak dayılık taslamak nedir ya?[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 her geçen gün polislere olan güvenimi kaybediyorum[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ehe ankarada tinercilerin şef şef siftah demesi dışında böyle bi vakayla hiç karşılaşmadım. outtrader bunu duyarsa iyice korkar sokaklardan eheh.. ama evet cidden güvensiz oldu türkiye. yahu nasıl bir mantıktır biri bana açıklayabilir mi? evine hırsız geliyor. ya seni öldürcek ya da herşeyi çalıp gidicek. bu yüzden adama saldırıyorsun dövüyorsun, korkudan kemiklerini de kırıyorsun. kemiklerini kırmasan, adam hapise gidip 2 hafta sonra çıkıp tekrar gelcek evine. kemiklerini kırsan adam senden davacı olcak, sen 2 yıl hapise mahkum olacaksın. iki ucu boklu değnek, adamlar resmen hırsızlığı destekliyor, hırsızları el üstünde tutuyor. jarlaxle bana katana fedaykin de tabanca öğretsin bari kullanayım, polislerden bize fayda yok. devletten bize fayda yok. bari self defense yapalım kendi çaremize bakalım.[signature][hline]imza günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 tek basima olsam hayatta tirsmam atletim aninda firlar kacarim hayatta yakalayamazda yaninda arklar varken hele kiz ark varken mesele buyur hem koruyacak onur hem koruyacak can var:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Polis mi? Oda kim? Ha mafyadan bahsediyosun... Polis Türkiyedeki en büyük mafyadır.. Güya burada paso dolaşıyorlar. Ama insanlar gasp ediliyor öldürülüyor.. ben gaspa uğradığımda polise gittim dialog şu... - Merhaba memur bey beni dün gece evimin önünde gaspettilerde.. - Neresi - *** - Orada gece vakti gezilmez ıssız sesizdir bilmezmisin. Kendin kaşınmıssın. -?!? sadsa .. Evime gidiyodum.. -Orası tehlikeli -Evimin 50 metre ilerisi nerden gidicem ? Daha sonradan öğrendimki , buralarda herkes gaspa uğramış, arkadaşlarım hepsi.. Ve polis bu gaspçılarla işbirliğindeymiş. Kırışıyorlarmış paraları.[signature][hline]Unoffical Paticik Kaillera Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 kafam girsin öyle polislere[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bu arada saldırganlar kız.. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 polislere 3 kuruş maaş verırlerse öle olur polislik gibi yüce bir meslek böle sürünür ozaman bızımde ne can güvenliimiz kalır ne mal[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Sanık : Alü.Selamın Hello kardaşlar.Şimcik bnm ewim soyulmuş.Bi bakıwerin. Polis : Adres nedir? Sanık : bla bla bla bla sokakdan giriyorsun bla bla tmm mı?Sora bla bla. Polis : Tmm lan anladık. Polis : *!telefonu kapatır* Sanık : Alüü.Alüüüü.Hay a.ına koyayım. 1 saat sonra... Sanık : Yau kardeşim gelecek misiniz gelmicek misiniz yeter artık ya! Polis : Ne bide hakaret.Bekle lan. 5 dk sonra... Sanık : Ya hırsız girdi beni ndn götürüosun kardaşım alla alla? Polis : Hakaret ettin lan. Burası Türkiye... ASASDASDADAS :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Klavyede a s ve d den başka harfler de var. onlara da basın ara sıra.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Sen oradaki espriyi anlasaydın böyle bir yorum yapmazdın. Hiç mi BonePART dinlemiyorsun?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: BlaCk_DmC, 02 Eylül 2004 22:28 tarihinde demiş ki: Bu tür insanlar üzerinde Kurtlar Vadisinin etkisinin oldugunu dusunuyorum. Yani böyle nedensiz yere saldırmak dayılık taslamak nedir ya? bu adamlarla kurtlar vadisinin ne alakasi var?? saçmalik resmen..kurtlar vadisi yokken gasp yok muydu? dayak yok muydu?? yaralama falan yok muydu? alla alla.. birisi cikio dio ki kurtlar vadisi cok kotu yonlendirio.. HUrrrraaa herkes yuklenio nolsa kurtlar vadisi.. biraz daha gerçekçi olun.. bunlarin %50'sinin sebebi ruh hastasi rahsan ecewitt'in cikartttirdiigi genel aftir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Arkadaşım: Şurda telefonumu gasp ettiler. Polis: Aa, vah vah. Gel otur bakalım şöyle. Neresin bakalım? Arkadaşım: Karadeniz. Polis: Sen ne biçim lazsın, lazlar adama bitini vermez be! Arkadaşım: Nası yani, dövse miydik? Polis: Ee dövüceksiniz tabi. Annem (arkadaş bizim evin yakınlarındaydı, biz de karakola götürmüştük): Biz de onlara "aman canınıza bişey olmasın" derdik hep? Polis: Yok efenim, bunlara yüz veriyorsunuz tepenize çıkıyorlar. Yaşanmış bir olaydır, bizzat şaşırdım canlı canlı.[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right [Bu mesaj Eraq tarafından 03 Eylül 2004 01:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Rahşan Ecevit'e kafam girsin.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 abi bunlar yamyam galba durup dururken boyle birinin saldirdigini dusunsenize hayir bu tiplerin amaci ne parcaladin derisini yuzdun noldu demiy ane[signature][hline]dunya delikanli olsa yuvarlak olmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 amanın ben şimdi 1 sene ankara sokaa çıkmam ozaman sokmiim öle işe :) bi de elimde laptop 7610la yakalıcaklar intaaar ederim gasptan soora zaten ben :) fötüm çıktı para yetiştircem diye teknolojiye 2 tane lavuk alamaz evden yurtta kasa falan kiraliim bari :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar