Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apartmandaki tadilat gürültüsü sonucu uykusuz kalmak

Angelfire

Öne çıkan mesajlar

ve ardından apartman ahalisinden intikam almak
evet mutlaka olmuştur bir çok kişiye komşu gürültüsü elektrik süpürgesi
eşya çekmesi çekiç sesi sonucu uykunuzdan mahrum kalma işlemi
benim isteğim
hazır ses kartınıda almışım. Gümbür gümbür intikam alıyorum ama
bana şöle güzel bol gürültülü şarkılar söyleyebilrmisiniz
genelde inflames cradle of filth ve slipknot giriyorum ben
ama yardımlarınızada muhtacım
iyi ders vermek gerekiyo çok çalınca kesiyorlar seslerini bende uykuma kaldığım yerden devam ediyorum[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

chimaira powertrip iyi bi seçim bi de slipknot bitirir ztn[signature][hline]Bornozlu Canavar

Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Sosyal ağlarda paylaş

elimdeki manower ve slipknotlarla hallettim[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 02 Eylül 2004 21:06 tarihinde demiş ki:
az uyu zaten
ben günde en fazla 5 saat uyurum.
bu aralar 3-4 saat
az uyumak alıstıktan sonra insanı dinç yapar
sende günde max 5 saat uyumayı dene

İnsan vücudunun en az gunde 6 saat uykuya ihityacı vardır. Daha aşagı surede uyku uyumak buyuk sorunlara neden olabılıyormuş.[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

bizim ust kattada tadilat var kafayi yicem,sabahin korunde seslerle uyanmak kadar igrenc bisey yok.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...