Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ve ardından apartman ahalisinden intikam almak evet mutlaka olmuştur bir çok kişiye komşu gürültüsü elektrik süpürgesi eşya çekmesi çekiç sesi sonucu uykunuzdan mahrum kalma işlemi benim isteğim hazır ses kartınıda almışım. Gümbür gümbür intikam alıyorum ama bana şöle güzel bol gürültülü şarkılar söyleyebilrmisiniz genelde inflames cradle of filth ve slipknot giriyorum ben ama yardımlarınızada muhtacım iyi ders vermek gerekiyo çok çalınca kesiyorlar seslerini bende uykuma kaldığım yerden devam ediyorum[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 en gürültülüsünden sonuna kadar açarsan çok büyük hazda veriri :D dimmu borgir - kings of the carnival creation bide bütün şarkıları diyim bloodbath [opeth vokal katatoni gitar davul yan grup] çok kral bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Sırf Slipknotla yararsın onları -SIC -Surfacing falan dagıtır.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Dimension Zero - TheMurderInn de öneririm gayet gürültü.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 chimera-power trip giyotin-hapishane :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 manowar var gürültülü hehe böle böğürtülü falan bişiler dinletiim komşulara diyosan cannibal corpse var[signature][hline]Konya Rock Platformu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 chimaira powertrip iyi bi seçim bi de slipknot bitirir ztn[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 elimdeki manower ve slipknotlarla hallettim[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 az uyu zaten ben günde en fazla 5 saat uyurum. bu aralar 3-4 saat az uyumak alıstıktan sonra insanı dinç yapar sende günde max 5 saat uyumayı dene[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds [Bu mesaj Eternal tarafından 02 Eylül 2004 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 evet evet manowar çok gürültülü ve güzeldir. hiç heavy metal di metal di fln sevmem manowar severim bide muse baska yok[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Eternal, 02 Eylül 2004 21:06 tarihinde demiş ki: az uyu zaten ben günde en fazla 5 saat uyurum. bu aralar 3-4 saat az uyumak alıstıktan sonra insanı dinç yapar sende günde max 5 saat uyumayı dene İnsan vücudunun en az gunde 6 saat uykuya ihityacı vardır. Daha aşagı surede uyku uyumak buyuk sorunlara neden olabılıyormuş.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 kesinlikle Judas Priest - Painkiller ı loopa al, hem sen eğlenirsin aşmış şarkı hem onlar rahatsız olur heaha[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Evet Painkiller yanında System of a Down-Chop Suey olabilir[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bizim ust kattada tadilat var kafayi yicem,sabahin korunde seslerle uyanmak kadar igrenc bisey yok.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 var sabahın köründe laz şarkısıyla uyanmak...hemde kayıttan değil üst kattan canlı..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar