PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ivet satıyorum artık. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzikal-enstruman-tuslu-acil-satilik-yamaha-mm6-tertemiz-izmir-42550397/detay ilanda var her şey. pardon yav müzik'e açmışım pazar alanı sanıp sdfdfgh. içgüdüsel olarak buraya açtım heralde, taşınırsa olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ek: takas düşünmüyorum çünkü bikaç eşya daha satıp üstüne de para ekliyip ufuklara yelken açıcam. ha diyosanız ki bana BU lazım al sana 2000 liralık alet tabiyki buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 synthesizer denmiş geldim buyur hacı xzczx edit: evet geçenlerde m&m6yı bitirdiydim, dogrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 oooooooooof :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 sevda yuklu kervanlar calinmami$ bu klavyede. para etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 motosiklet sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ondan yazdım synthesizer diye zaten =P @esh: abi nikah masası çıkarıp çaldım sayılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ya pek bi bilgisizim meraktan soruyorum bunu alıp rammstein şarkıları çalınabilir mi, hani onlarda da baya efekt fln var ya. yoksa synth'ten başka bi alet mi gerekir? iyi satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 synth tarzı bi alet lazım tabi. çalınır tabi rammstein. ben hard rock falan çaldığım için genelde(hammond falan işte), ihtiyacımı tam karşılamıyor maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 düğünlere gitsen 1 yıla hayalindeki tatili yaparsın, satma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 abi düğün işinde romanlardan sıra gelmez malesef hele izmirde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Burda olsan kral yapardım seni var ya. Bide elin yüzün düzgünse her düğünde bi hatun kaldırırdın. Bahriyeli gibi olurdun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 roland rs-9 ile takas ettim bitti gitti. tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar