AbuqSabuq Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Arkadaşlar Önce Paticik.Com Forumlarinda Site Tanitmak Yasaksa Özür Dilemek istiyorum.Başlıkta İnternet hız, surf, websayfaları vs. Yaziyordu Değildir Diye Başlık atiyorum... Http://www.mavilim.net Site içeriği : Arkadaşlık Hattı Itiraf Bölümü 18+ Bölümü Kendi Günlüğünüz Yemek Tarifleri (kendinizde ekleyebilirsiniz) Fıkralar (kendinizde ekleyebilirsiniz) Şiirler (kendinizde ekleyebilirsiniz) E-Kart Mp3 Forumlar ve bir çok bölüm var şimdiden ziyaret eden herkese teşekkürler Http://www.mavilim.net [Bu mesaj AbuqSabuq tarafından 03 Eylül 2004 02:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 hoş geldin abuq subuq keşke yeni gelenlerde karşılansaydın sonra reklamını yapardın reklam yapmak yasak değil cıvığını çıkarıp spam yapmadıktan sonra ayrıca karakterinle nikinin bir bağlantısı olmadığınıda umarım god bless america[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 her site üyelik istiyor.üyelik istemyen bir site istiyorum.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 üyelik istemesse nasıl spam yollarlar ki =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar