Raze Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Napolyonn said: ne bekliyordun ki dediğin laf saçma çünkü "evet evladım bizde bazen öyle düşünoyurz valla çokhaklısın " gibi bişey mi bekliyodun. saçmalarsan öyle cevap alırsın bu türkiyedeki ateist mantalitesinin sıkıştığı nokta burası inanmıyo olabilirsin de inanan adamı gıcık edecek laf söylersen on misli gıcık karşılık almanda hakkındır işte. işte bunu deyip "paranoya yapmayın ilerde bizim yolumuzu açarsanız çocukları tenefuslerde, namazın denk geldiği saatlerde zorla namaza, ibadete götürmeyeceğiz" demek tezat oluyor. eğitim görülen yerin sunulanın sorgulandığı yer olması gerekir, "saçmalamışsın" demişsin de mucizevi olayların daha mantıklı olası sebeplerini aramış, sorgulamış eleman. Böyle sorulara akılcı, sakin cevap vermek, "sus, sıfır otur" demekten daha hayırlı değil midir din için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Napolyonn said: ne bekliyordun ki dediğin laf saçma çünkü "evet evladım bizde bazen öyle düşünoyurz valla çokhaklısın " gibi bişey mi bekliyodun. saçmalarsan öyle cevap alırsın bu türkiyedeki ateist mantalitesinin sıkıştığı nokta burası inanmıyo olabilirsin de inanan adamı gıcık edecek laf söylersen on misli gıcık karşılık almanda hakkındır işte. Evet evladım öyle düşünenler de var misal Epicur şunları demiş deseydi "baskı yok" diyebilirdin.Ama hem dini inancı öv, hem en ufak bir karşıt fikir öne sürene söv, ondan sonra baskı yok de, yok yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar