nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Turkceplease said: Öğrencilerin herhangi bir zaman diliminde ' kendi kararı ile ' namaz kılmasını yanlış diyebilirmisiniz? Öğle tenefüsünde dışarı çıkma izinleri varsa çıkıp kılabilirler. Ders saatlerinde kılmaya kalkarlarsa cezası olmalı. Ki bence öğle tenefüsünde öğrenciler dışarı bırakılmamalı, güvenlik açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Turkceplease said: aquila said: hayir, ama haberdeki mesele bu mu? evet, öğrenciler namaza gidiyor.Kaldıki ders arası (cuma namazı öğle arasına denk geliyor ders yok) ama haberde ' sanki çocuklar bir suça götürülmüş' gibi zong zong fon muziği ile haber ediliyor.bu dediğini bariz yapıyorlar.Görende zorla kaçırıp dilendirmeye götürüyorlar zannedicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 dasaaa said: Turkceplease said: Öğrencilerin herhangi bir zaman diliminde ' kendi kararı ile ' namaz kılmasını yanlış diyebilirmisiniz? okulda kılması ve "herhangi bi zaman dilimi"nin derse gelmesi yanlış.. bir de mısınız kısmı ayrı yazılmalı. orası da yanlış olmuş. ders araları,tenefüsler de öğrencilerin ' şunları şunları yapacaksın' diye bir kanun maddesi söyleyebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 nileppezdel said: Turkceplease said: Öğrencilerin herhangi bir zaman diliminde ' kendi kararı ile ' namaz kılmasını yanlış diyebilirmisiniz? Öğle tenefüsünde dışarı çıkma izinleri varsa çıkıp kılabilirler. Ders saatlerinde kılmaya kalkarlarsa cezası olmalı. Ki bence öğle tenefüsünde öğrenciler dışarı bırakılmamalı, güvenlik açısından e zaten ders arası ve tenefüste oluyor olaylar.İnsanların rahatsızlığıda bu.Öğrenci ders arasında namaz kılıyor ama bu haberde ' aaa çok ayıp ' modunda anlatılıyor. BURASI TC OKULU ne demek bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Enteresan birşey ama ilkokuldayken olmuştu bu olay ortaokuldaki abilerimiz ablalarımız okuldan çıkıp bitişikteki apartmanda yiyişiyorlarken müdüre gelen bir duyumla temiz bir dayak yemişlerdi. Şaşırdım şimdi müdür neden tolerans göstermedi o öğrencilere sanırım o zamanlar ileri demokrasi yoktu ondan olabilir ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 namaz saatlerinin günlere göre kaydığını ancak ders saatlerinin kaymadığını biliyorsunu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 namaz açılımı bekliyorum en yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 bu arada ihl de okuyup öğle tatillerinde sopayla namaza yollanan insanlar da biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 dasaaa said: namaz saatlerinin günlere göre kaydığını ancak ders saatlerinin kaymadığını biliyorsunu değil mi? cuma günleri memurlar ve çalışanlar cuma yı kılabilsin diye saat 12 ye sabitleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 dasaaa said: namaz saatlerinin günlere göre kaydığını ancak ders saatlerinin kaymadığını biliyorsunu değil mi? 12 ile 13 arasında git gel yapıyor bu. 10-15 dk oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 burası TC OKULU buraya 300 kişilik dergah inşaa ediyoruz yaptım olacakkk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 said: ülkenin büyük çoğunluğu müslümansa ve müslüman gibi yaşamak isterse edersin. e zaten sorun da bu düşüncede yatıyor. ama ben anlayamayacağınızdan kesinlikle emin olduğum için hiiiiç kasmıyorum. fundamentalistlerin farklı bir inadı var. kasmaya değecek bi durum değil. burası laik bir ülke. tc demek laik demek. laik düzeni devletin ve devlete bağlı olan yerlerde korumak demek. aklı başında olan din dersleri bile seçmeli olsun derken -ben ortaokulda bunu dediğim için tartaklanmıştım bu arada sdfsdf seneler 96-98 falan olsa gerek- devlete ait bir yerde namaz.. hmm işte bu doğru değil. ama dediğim gibi aşırı tutucular -ne için aşırı tutucu olursa olsun- ile tartışmak gerçekten olabilecek en aptalca şeylerden birisi. adamın görüşü ve benim denkleme dökerek bulduğum doğru değişmeyeceğine göre... ne diye kasıyorsunuz ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Çoğu tc yatılı lisenin yatakhanesinde dergah olmasa bile mescid var. Hazırlıkta gelen 150 ögrenciden 10 kişi namaz kılıyorsa 1 sene sonra bu sayı 50yi buluyor. Bu da ilginç ki abiler nedense bedava abilik yapmıyor. Keşke dinini seven insanlar ordu basmak yerine ibadetine odaklansa da din amacından sapmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 belli bir kitlede yukardaki örneğin tam tersine bir dönemle yetiştiriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 O namazlar işe yaramadığı için teşvik ediyorlar zaten işe yarasa onuda kılmanıza engel olurlardı hiç merak etmeyin. Siyasal islamcıların kökünü kurutup islamı gerçek haline getirin islamı ülkesini satan adamlarla özdeşleştirmeyin anti emperyalist özelliğini gün yüzüne çıkarın İslamın ülkeye yarar getirebilecek birşey haline getirin o zaman ilk biz koşarız namaza. Ama bu haliyle vatanı satacak kadroları yetiştirecek asalakları yetiştiren namazlara gitmemizi beklemeyin. Şehitlerimiz için, Irakta ölen müslümanlar için hutbe okunulmayan camilerde namaz kılsan ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 bu arada ben bunları dediğim için anında atayist olurum şimdi de ben de cuma'ya giden adamım.. öle bi garip durum var.. dediğim gibi kurallara ve genelin haklarına göre bakmak gerek bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 laik devlet demek her dine saygı duyan devlet demektir.Ne bütün dinleri itmeli nede sadece müslümanlığı kapsamalı.Hepsine kendi sınırlarında özgürlük tanımalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Esh said: Mustafa Öz GAVAT HERKESİ KENDİ GİBİ ATAİST SANIYOR KİMİ KİME ŞİKAYET EDİYOR BU ŞEREFTEN YOKSUN ZAVALLI MAHLUK DESEM BÜTÜN MAHLAKATA HAKARET ETMİŞ OLURUM ÇÜNKÜ BÜTÜN MAHLUKAT BİLE ALLAH'I ZİKİR EDER AMA BU DOMUZ DİNDÜŞMANLIĞI YAPAR BEN ONU YÜCE MEVLAMA HAVALE EDİYORUM http://forum.paticik.com/thumbnails/071/f68/70e/6ff/350/823/bbe/ce9/ea6/68b/58_450xNULL.jpg melih başkan taktiği lazım bunlara aslında. uğraşıp hakaret davası açacak hepsine tek tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 dasaaa said: said: ülkenin büyük çoğunluğu müslümansa ve müslüman gibi yaşamak isterse edersin. e zaten sorun da bu düşüncede yatıyor. ama ben anlayamayacağınızdan kesinlikle emin olduğum için hiiiiç kasmıyorum. fundamentalistlerin farklı bir inadı var. kasmaya değecek bi durum değil. burası laik bir ülke. tc demek laik demek. laik düzeni devletin ve devlete bağlı olan yerlerde korumak demek. aklı başında olan din dersleri bile seçmeli olsun derken -ben ortaokulda bunu dediğim için tartaklanmıştım bu arada sdfsdf seneler 96-98 falan olsa gerek- devlete ait bir yerde namaz.. hmm işte bu doğru değil. ama dediğim gibi aşırı tutucular -ne için aşırı tutucu olursa olsun- ile tartışmak gerçekten olabilecek en aptalca şeylerden birisi. adamın görüşü ve benim denkleme dökerek bulduğum doğru değişmeyeceğine göre... ne diye kasıyorsunuz ki.. valla müslüman olduğunu iddaa edip müslüman olarak yaşamaya çalışmamak senin seçimin. müslüman olarak yaşamaya çalışanlara müdahale de edebilirsin ama gücün yetmezse buna izin vermezler. şu son 9 yılda yaşananlar benim düşüncemin doğru olduğunu gösteriyor. ha bana kalsa din denen şey toptan saçma bir şey, ben dine inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 doğrusu o ama.. adamı bi uyarırsın. yok hakarete devam ediyorsa o zaman yasalar çerçevesinde ilerlersin işte said: gücün yetmezse buna izin vermezler güç? swh eahahahha neyse.. boşverin cidden kasmaya hiç gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 yani şurda tartıştığımız şey aslında şuanki bütün yasama-yargı arası çatışmaların, vetoların, iptallerin, dayatmaların bir özeti. düzenlerin çatışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 dasaaa said: neyse.. boşverin cidden kasmaya hiç gerek yok kasma bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 mustafa öz amca epey iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Sevdiği Sözler Ayet'ler ve Hadisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar