Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Creative İnspire T7700

Arkansis

Öne çıkan mesajlar

Bu ürünü kullanmış olan varmı ? Ses kalitesi nasıl ? 7,1 fakay sesi açınca yüksek seste bozulmalar oluyormu ?
Subwoofer ı yeterlimi ?

5,1 lerin 5200 ü için subwoofer ı yetersiz demişlerdi. Bu sistemde subwoofer yeterlimidir ?(kısık seste değil) (odam küçük)

yada bu sistem alınmalımı ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

şey
ben bunu alıp audigy 2 ZS ye bağlamak istiyordum
audigy ninde 7.1 destekleme özelliiği var yazıyor.

Yani cidden böle birşey yok mu ? Yani hiçbirşey desteklemiyormu ?
bir bilgilendirseniz

boşu boşuna para yatırmak istemiyorum özelliği olmayan bir sisteme.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

bedne inspire 5.1 5200 var daha 5inci kademe sesin üstüne çıkamadım ev inlio , bende fiytı ve perfi mükemmel..[signature][hline]We mek yuh feel alright (G)
Wine up ya body till a mornin light (Then gal)
Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G)
Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because)
Woman, woman, woman ...
Sosyal ağlarda paylaş

LvL_Sabo iyi atmış bence 5.1 üstü yalan diye ama neyse.

Valla ben 2 aydır Audigy2 Zs ile T7700 kullanıyorum ve gayet de memnunum.

Sesi gayet iyi veriyor... subwoofer'ı alttan inletiyor.

Sonra destekleyen oyunlarda sesin nerden geldigini resmen anlıyorsun.

Gayet de güzel bence .... en sevdigim aksesuarıdır bu 7.1 ses sistemi bilgisayarımın[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

bence gereksiz. 5.1 vardı eskiden bende, sesin nerden geldiğini kulaklık kullanarak daha iyi anlıyordum valla.

ha sesi çok açabilirim devamlı dvd falan izlerim diyenler için güzeldir. ses kalitesi benim için daha önemli. 7.1 için verceğim parayla 2+1, 4+1 olmadı 5+1 alır daha iyi ses kalitesi alırım diye düşünüyorum.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mathias, 02 Eylül 2004 16:49 tarihinde demiş ki:

Gayet de güzel bence .... en sevdigim aksesuarıdır bu 7.1 ses sistemi bilgisayarımın

peki sesi yüksek seviyelerde müzik dinlerken bir sorun yaşıyormusun ?
cızırdı ?
yada uydu hoparlorların kaldırmaması
veyahut subwooferın yetersiz kalması

yani woofer ın hiç yetersiz kaldığı zaman oldumu ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 02 Eylül 2004 18:01 tarihinde demiş ki:
bence gereksiz. 5.1 vardı eskiden bende, sesin nerden geldiğini kulaklık kullanarak daha iyi anlıyordum valla.

ha sesi çok açabilirim devamlı dvd falan izlerim diyenler için güzeldir. ses kalitesi benim için daha önemli. 7.1 için verceğim parayla 2+1, 4+1 olmadı 5+1 alır daha iyi ses kalitesi alırım diye düşünüyorum.

nasıl yani
birazdaha uzun anlatırmısın ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle, bu her parçada var. diyelim 250 dolarınız var. atıyorum bu parayla çok iyi bir 17" monitör de abilirsiniz, idare eden bir 19" monitör de. alacağınız 17" monitör tam düz, yüksek hz'lere çıkabilen mükemmel bir monitör olur. ama 19" alırsanız büyük bir ekranınız olur ama düz olmaz. arada bir zevk farkı vardır. kimisi ilkini tercih eder kimisi ikincisini.

ama bu durumda hangisine ihtiyacınız olduğuna bakmalısınız. eğer illa 19" e ihtiyacın varsa kötü de olsa alırsın mutlu olursun.

şimdi olay hoparlöre gelince, düşünceksin 7+1'e ihtiyacım var mı? başkası hakkında yorum yapamam tabii, ama benim hiç bir şekilde ihtiyacım yok. dvd'ler bile 5+1 ses düzeniyle kayıtlı, 7+1 ne işe yarayabilir bilemiyorum, belki yanılıyorumdur.

oyunlarda 7+1 ile adamın yerini şettirme olayına inanmıyorum. 5+1 vardı eskiden bende ve 5+1 destekleyen oyunlarda bile anlayamıyordum adamın yerini. sağ sol tamam. ama arkadan ateş eden adamın sesi arkadan gelmiyordu valla. belki değişmiştir gelişince oyunlar.

özetle bence aynı fiyata daha eski bir teknoloji kullanan ürün daha kaliteli olur genelde. 7+1'e verdiğin para sırf 7+1 diye gidiyor, süper ses kalitesi için değil. ha 7+1 alsan büyük ihtimalle memnun olursun. cızırtı yapıp kulak tırmalayacağını sanmam. ama 2+1 alsan daha iyi bass daha iyi ses kalitesi alabilirsin gibime geliyor. bir sor soruştur, bunlar benim yorumlarım. bu işin ustası değilim.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 02 Eylül 2004 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mirage tarafından 02 Eylül 2004 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 02 Eylül 2004 22:51 tarihinde demiş ki:
oyunlarda 7+1 ile adamın yerini şettirme olayına inanmıyorum. 5+1 vardı eskiden bende ve 5+1 destekleyen oyunlarda bile anlayamıyordum adamın yerini. sağ sol tamam. ama arkadan ateş eden adamın sesi arkadan gelmiyordu valla. belki değişmiştir gelişince oyunlar.

Valla bende Sound Blaster Live Value var birde Creative Cambridge Sounworks 4.1 var.Sesin nerden geldiğini oyunlarda anlıyorum.Hatta Max Payne deki şu rüyanın içinde olduğumuz bölümü (labirent gibi bir yerde dolaşıyodukya) ses sistemi sayesinde geçmiştim.[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 02 Eylül 2004 20:45 tarihinde demiş ki:
said:
Mathias, 02 Eylül 2004 16:49 tarihinde demiş ki:

Gayet de güzel bence .... en sevdigim aksesuarıdır bu 7.1 ses sistemi bilgisayarımın

peki sesi yüksek seviyelerde müzik dinlerken bir sorun yaşıyormusun ?
cızırdı ?
yada uydu hoparlorların kaldırmaması
veyahut subwooferın yetersiz kalması

yani woofer ın hiç yetersiz kaldığı zaman oldumu ?

Şu ana kadar ses dosyası bozuk olan mp3 ler hariç tek bir cızırtı bile duymadım. Subwoofer gayet yeterli ... basını ayarla göreceksin :).

Bi de aslında Audigy2 Plat. pro ile Gigaworks'ün yeni çıkan 7.1 li ses sistemini alıp bir de decoder taktın mı muah ta muah yani ...

neyse konuya geri donelim. Sonuçta ikisi çok iyi bir kombinasyon problem yok,sorun yok... mis gibi[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...