dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Arkadaşlar futbol bölümünde edindiğiniz saçma huyları, sidik yarışlarını ya da tartışmaları buraya taşımıyoruz, işin içinde 3 büyükler girdiğinde basketbol konuşan fanatiklerden hoşlanmıyoruz bölüm müdavimleri olarak. Ona göre davranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Khelben said: Basketbol şubesinin amatör olarak tanımlanmasına uyuz oluyorum. neden böyle bişey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 profesyonellik sadece nba'de yok mu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Tam emin değilim, ama profesyonel olması gerekir bence Avrupa'nın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ilk çeyrek bitti beşiktaş 19 fenerbahçe 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 hangi kanal 2. yarıyı izleyeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 sport tv kardeşim uydu varsa fransklarını yaz şifresiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ilk yarı bitti. 37- 37 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 3.periyot bitti. beşiktaş 51 fenerbahçe 58 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ulan şu kupayı kaybedelim yinede mirsad'ı kaybetmeyelim :/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 mirsad sol diz bağlar kopmuş hemen belli olurmu ki bu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Sesini duymuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 oha emir kussa basket olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 gitti eurolig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 oha adam 2. yarı basket oldu yağdı beşiktaş potasına. aldı, götürdü maçı. mirsad çok büyük kayıp, bu sezonu kapar %90 euroleague yolunda büyük yara aldı fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 kupa fenerin güzel maçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 şu 1. kupa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Tebrikler Şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 mirsad yerde kıvranırken oh oh çeken beşiktaş taraftarlarıda(!) beşiktaşlı duruşlarını gostermiş tam olarak. sözüm her beşiktaşlı için geçerli değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 futbolda emre baskette mirsad beşiktaş tarafı için aynı ikiside mantıklı olanı yapmışlar tabi desteklemiyorum ben ama sevmiyor çarşı bu iki adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 istediği kadar sevmesin. bunu yapanlar insanlıkta nasibini alamamış hayvanlardır gözümde. bunu haklı çıkarmaya çalışan olursa onlarında hiçbi farkı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 bu "oh oh" diye bağıran adamların, para kazanma unsurları olan kolları bacakları kopsun da insanlar da "oh oh" diye bağırsın mı karşısına geçip ? "taraftarlık" dedikleri şey uğruna beyinlerinin bir kısmını yarı yolda bırakmış insanları anlamıyorum gerçekten. ha bu arada, biz futbolda 29 yıldır kupa alamıyoruz, beşiktaş son 40 yılda basketbolda ilk kez final oynamış, herhalde 40 yıl önce de toplam takım sayısı 2'ydi de ondan oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Llama said: futbolda emre baskette mirsad beşiktaş tarafı için aynı ikiside emreyle mirsadı aynı kefeye koymak 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Hakkaten Emre yle Mirsad çok farklı Mirsad bir başarı abidesi Emre hıyarın teki, bacağı kopsa umrum olmaz Emre'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ben koymuyorum aman diyim bu kupa dışında ben maç izlemem bide play oflar o kadar sadece çarşı nın tutumunu yazdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar