BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 imdak my müzik arshiv deleted :( help me ya i listen metal müzik ama şarkıların name leri aklıma gelmiyor :( biraz muse filan indirdim tıkandım help pls b@b th3 k@nk[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki : yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 geçmiş olsun 1incisi ikincisi sana playlist yazamam ama 2 3 grup yazim burzum, darkthrone, dark tranquillity, cradle of filth , dimmu borgir, anathema, bloodbath, hammerfall, iced earth, in flames, my dying bride, OPETH, nightwish, sonata arctica, therion, theatre of tragedy bu gruplar sana bikaç hafta idare eder :P[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Çok l33t bi arkladaşımıssın anladıgım kadarıyla gecmıs olsun nası sılındı?[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 format atarken kopyalamayı unutmuşum formatın yarısında kapattım bilgisayarı nafile açılmadı :D[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki : yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bir program var pati de de konusu ardı ama başlığını hatırlamıyorum..format atılmış bile olsa geri getirebiliyordun bilgileri onu bulmaya çalış.. müzik dl edeceğine 2dk onu dl edersin kasmazsın..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 02 Eylül 2004 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 saol aramaya başlıyım en iyisi ben :([signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki : yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 endişelenme programin adim bir topic altında yazıyor.bilgisayarına ozamana kadar hiç bisii kaydetmemeye özen göster.silinen dosyalarin üzerine bişiiler yazılırsa işte ozaman bulamassin bidaa. ayrıca o program format attiktan sonra bile işe yarıyor söyleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Get Data Back derim başka bişey demem :) Yalnız dikkat programın shareware versionu sadece buluyor dosyaları kurtarmıyor. (astalavista diyeyim anladın sen onu anladın ;))[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 hehe ben okadar konu açtım kimse sallamadı alın bakalım şimdi :D key generator de war prog da war oh olsun size içinizde patlasın e mi :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 geçmiş olsun[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
colder Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 program adlari sunlar easyrecovery pro ve recoverforall pro muzige gelince eger tea party i dinnememissen pek bir kaybin yok bence saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Tea Party değilde onlardan bir adamın yaptığı Prince Of Persia: Sands Of Time müzikleri mutlaka dinlenmeli. Onunla ilgili bir başlık vardı. MP3 adresii vermiştim ama o site uçmuş. Tea party'nin sitesinde full albüm olarak var 65 MB Bulun dinleyin derim. (aha aklıma geldi bende dinleyeyim)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar