Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

imdak müzik arşivim silindi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
imdak my müzik arshiv deleted :( help me ya i listen metal müzik ama şarkıların name leri aklıma gelmiyor :( biraz muse filan indirdim tıkandım help pls b@b th3 k@nk[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :)
[email protected]

Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki :

yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM

Mesaj tarihi:
geçmiş olsun 1incisi ikincisi
sana playlist yazamam ama 2 3 grup yazim
burzum, darkthrone, dark tranquillity, cradle of filth , dimmu borgir, anathema, bloodbath, hammerfall, iced earth, in flames, my dying bride, OPETH, nightwish, sonata arctica, therion, theatre of tragedy
bu gruplar sana bikaç hafta idare eder :P[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@
N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£
Mesaj tarihi:
format atarken kopyalamayı unutmuşum formatın yarısında kapattım bilgisayarı nafile açılmadı :D[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :)
[email protected]

Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki :

yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM

Mesaj tarihi:
bir program var pati de de konusu ardı ama başlığını hatırlamıyorum..format atılmış bile olsa geri getirebiliyordun bilgileri onu bulmaya çalış..
müzik dl edeceğine 2dk onu dl edersin kasmazsın..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

En uzağa ben işeyecem!

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 02 Eylül 2004 15:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
endişelenme programin adim bir topic altında yazıyor.bilgisayarına ozamana kadar hiç bisii kaydetmemeye özen göster.silinen dosyalarin üzerine bişiiler yazılırsa işte ozaman bulamassin bidaa. ayrıca o program format attiktan sonra bile işe yarıyor söyleyeyim
Mesaj tarihi:
Get Data Back derim başka bişey demem :) Yalnız dikkat programın shareware versionu sadece buluyor dosyaları kurtarmıyor. (astalavista diyeyim anladın sen onu anladın ;))[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Mesaj tarihi:
hehe ben okadar konu açtım kimse sallamadı alın bakalım şimdi :D
key generator de war prog da war oh olsun size içinizde patlasın e mi :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Mesaj tarihi:
Tea Party değilde onlardan bir adamın yaptığı Prince Of Persia: Sands Of Time müzikleri mutlaka dinlenmeli. Onunla ilgili bir başlık vardı. MP3 adresii vermiştim ama o site uçmuş. Tea party'nin sitesinde full albüm olarak var 65 MB Bulun dinleyin derim. (aha aklıma geldi bende dinleyeyim)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
  • Yeni Oluştur...