Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

imdak müzik arşivim silindi

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

imdak my müzik arshiv deleted :( help me ya i listen metal müzik ama şarkıların name leri aklıma gelmiyor :( biraz muse filan indirdim tıkandım help pls b@b th3 k@nk[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :)
[email protected]

Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki :

yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM

Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun 1incisi ikincisi
sana playlist yazamam ama 2 3 grup yazim
burzum, darkthrone, dark tranquillity, cradle of filth , dimmu borgir, anathema, bloodbath, hammerfall, iced earth, in flames, my dying bride, OPETH, nightwish, sonata arctica, therion, theatre of tragedy
bu gruplar sana bikaç hafta idare eder :P[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@
N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£
Sosyal ağlarda paylaş

bir program var pati de de konusu ardı ama başlığını hatırlamıyorum..format atılmış bile olsa geri getirebiliyordun bilgileri onu bulmaya çalış..
müzik dl edeceğine 2dk onu dl edersin kasmazsın..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

En uzağa ben işeyecem!

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 02 Eylül 2004 15:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe ben okadar konu açtım kimse sallamadı alın bakalım şimdi :D
key generator de war prog da war oh olsun size içinizde patlasın e mi :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Tea Party değilde onlardan bir adamın yaptığı Prince Of Persia: Sands Of Time müzikleri mutlaka dinlenmeli. Onunla ilgili bir başlık vardı. MP3 adresii vermiştim ama o site uçmuş. Tea party'nin sitesinde full albüm olarak var 65 MB Bulun dinleyin derim. (aha aklıma geldi bende dinleyeyim)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...