Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Arkadaşlar msn i oldukça uzun süredir pek kullanmıyorum, hatta farkettim ki son formattan sonra yüklememişim dahi. Browserımda sürekli açık olan siteler arasında hotmailim de var ve şu an farkediyorum ki(uzun süredir böyle olabilir, ben yeni farkettim) siteyi açtığımda messengerım da açık gözüküyor.bunu her daim kapalı tutacak bir ayar, seçenek var mıdır acaba? Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 hotmailin sayfasında bi yerde messenger(signed in) gibi bişe var. ordan signout olursan bi daha oturum açmaması lazım otomatik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 denemek için log out/log in oldum açılmamıştı.ama bilgisayarı yeniden açtığımda yine açık oluyor :S mozillayla mı ilgili acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Hotmailde sayfasında bir yerlerde web mesenger log out yaziyordu , onda log out yapınca bir daha acılmiyor.Daha 2 gun once buldum kapatmıstım.Da simdi gostermek icin aradım bulamadım. Adamlar sanki ozellikle saklamış. Ama cok sinir bir durum.Ama o ayar var.Mozilla ile alakası yok. Aha buldum.Hotmail sayfasında windows live ,hotmail, mesenger , yaziyor tepesinde mesenger kısmına gel tek tık yap,oturumu kapat diye asaglarda bir kısım var. ordan kapatiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar