Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evet arkadaslar hepinizin icinde bir cilginlik vardir bunnar nedir yazin bakalim ?

Narmolanya

Öne çıkan mesajlar

bir uçağa binip paraşutlen atlamak ordan gaza gelip direk bun gee jumping yapmak daha da gaza gelip ipsiz bun gee jumping yapmak :D[signature][hline]Msn : [email protected]
- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...

Sosyal ağlarda paylaş

platonk olduum kıza(şu an yok ama olur yakında) gidip bi tokat çakmak "seviyorum ulaaaaaaaaeyn" diye bağırmak sonra dudkalraq yumulup bi tokat daha çakıp eve götrümek.

evet evet.

istiklal de "patiiciiiiiiiiiiik yokmu laaaan patiiiii"diye bağırmk,yapacaktımda izin vermiolar ya tutuolar :)[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var
bide üzerine aşık oldum,
buyur burdan yak

Sosyal ağlarda paylaş

Gandalf(metal bardır) diye vat 69 denilen gay bara girmiştim. Baktım mor ışıklar... dedim aha geldik...
*20 sn geçer*
Mor ışık yerini pembe ışığa alır...
-Lan ib.e barı kaçıııın =)[signature][hline]Patick Uo Emulatörleri: 7/24 İnsanların birbirini yediği savaş meydanı
In RunUO We Trust
KrynnOnline Owner & Core Developer
Dalamar?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...