thebaltaci Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Evet arkadaşlar birleşelim boşanalım ayrılalım vs vs derken baya bi geyik yaptık şimdi gelelim asıl işimize ; ilk öncelikle şu şekilde başlıyalım bu oyunu ne kadar miner, builder, mission runner olarak idame ettiren gördüysem belli bir süre sonra sıkıldı ve oyunu bir şekilde bırakdı.Bence oyunun en önemli ve en zevkli yönü PVP .. ve bu konuda gönüllü arkadaşları ( eski tecrübeliler ve yeniler'de dahil olmak üzere bir araya toplamak ve eğitim uçuşları gerçekleştirmek istiyorum .. Kullanılacak gemiler ; Cruise , Battlecruiser ve Zaman zaman BS olacak.Tecrübeli arkadaşlardan bir dictor ve çok iyi bir probcu bize eşlik ederse sevinirim.low-sec ve sydicate gibi serseri kurşunun çok olduğu bölgelerde haftada bir kere çıkıp dolaşacağız.Gemi fittingslerini daha sonra detaylı olarak her hafta oplardan birkaç gün evvel vereceğim burda. Burdaki amacımız tamamen kendimizi pvp'ye idmanlı tutmak ve yeni arkadaşlara pvp'yi öğretmek ve sevdirmek. Gelecek olan arkadaşlar burda bir x şeederse bizde kaç kişi olabileceğimizi görmüş oluruz. Saygıları ve Selamlar Hüseyin Şerefli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Yaz beni Hüseyin,eğlenceli olabilir.Nano cane ile destek veririm size..x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 seni egitmek icinde ayri bi fleet lazim ama yontulmamis balta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bende gelmek isterim günü ve zamanı uygun oldukça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Benim x yazmam gerekmiyor sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Sethlor said: seni egitmek icinde ayri bi fleet lazim ama yontulmamis balta hahah cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
generalbittrich Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 x birde mailing list vs gibi birsey yaparsiniz herhal haber vermeye ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thecur3 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Thecur3 x (prober dahil ne istersen) Fuglife x (full dps) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerMentat Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 XxXxX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alparslann Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Caldari Cruise , Battlecruiser ve Frigate ile her zaman her yerde :) olabildigince kısa zamanda gerçekleşmesi dileği ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 generalbittrich said: x birde mailing list vs gibi birsey yaparsiniz herhal haber vermeye ii olur "Merkez_haber"i kullanın. Hem bu foruma bakmayıp zamanında o mail listi eklemiş kişilerde haberdar olabilir oplardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kukubekcisi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 xxxxxxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 husoo bi boy ver bakalim orasi ne kadar derin?? bu olayi sonuna kadar destekliyorum, özellikle yeni baslayan arkadaslar icin bulunmaz firsat! ayarlayin kendinizi ve cevrenizi, guzel antreman olur. saygilar capt.logar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 xxx hangi char ve gemi ile geleceğim fleet in durumuna göre değişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Balta yeni arkadaşlardan birine: "biz venal'de bekliyoruz, sen catch'e git adamı tut biz gelicez!.... ok adamı tutmuş, herkes clone jump yapsın!" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uLToR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 xxxx...>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Sethlor said: seni egitmek icinde ayri bi fleet lazim ama yontulmamis balta hehe adam hakli ama p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Kolay gelsin Huseyin = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordElminster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Balta bana pvp yi öğret :D Kolay gelsin bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 balta bizi bar'ada götürrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
generalbittrich Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adem61 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 x ne zaman yapılacak gün belli oldumu pvp hiç görmedim ben merak ediyorum. Nediyorum yaa daha 0-4 e bile inmedim ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar