Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 zeper said: (BELKİ) PHYS.58N SP.TP.IN PHYS:TOPOLOGY&GEOMETRY bu ders ikincisi buarada ilk dönemde yaptı diferansiyel geometri ve topoloji kısmını şimdi fiğizini yapacak sanırım :p sen yine de hocayla konuş ama ilk dönemki dersin konularını bilmeden zor (imkansız demenin nazik bir yolu gibi düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 teşekkürler çok naziksin;)...ben zaten fiziğini almak istiyordum aslında,ağır biliyorum büyük bir olasılıkla da vermeyecek non-credit olarak bile.Ama ben gene de gelip dinleyeceğim, topology'nin önemini bir kez bir kez daha anladım kış okulunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 topolojiyi kullanan ne yapmış olabilirler ki deneysel parçacık fiziği okulunda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ardethcim ardetcim, gittiğim okulun adı International school of theoratical particle physics idi...o yüzden içim dışım gauge theory oldu...he bir de sanırım ben teorik fiziğe karar verdim galba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 teorik seçtim ama gene de deneyselcilere olan saygım halen büyük! Ardeth said: topolojiyi kullanan ne yapmış olabilirler ki deneysel parçacık fiziği okulunda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resaypi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 topological insulator sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 hıı ben parçacık tokuşturmaya gidiyorsun sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 :) eheh tokuşturmak. yorumsuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 CSE-343 FILE STRUCTURES & DATABASES ES-231 FUNDAMENTALS OF PROBABILITY & STATISTICS CSE-252 PRINCIPLES OF PROGRAMMING LANGUAGES CSE-232 SYSTEMS PROG. AND ASSEMBLY LANG. HTR-302 Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi II TKL-202 Türk Dili II Bu donem rahatim biraz. HTR ve TKL'de okumak zorunda oldugum sikici kitaplar da olmasa tam olcakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 tk için değil ama htr için bu dönem eğlenceli diyebilirim.Daha yakın bir tarih olduğundan sınıfta yapılan tartışmalar sana daha somut bir tarih havası veriyor..tabi kimden aldığından da önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Bahar dönemi başladı hala güzden notu açıklanmayan dersim var =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 +1 haha Hala istatistik notumun açıklanmasını bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ders secmeyi unutmusum ben ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Lancelion said: ulan şu olasılık RD yi bi tek bize işkence olsun diye veriyolar sanardım mutlu oldum görünce. edit: hangi ünv burası itümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 seramik prosesleri malzemenin mekanik özellikleri teknik seramikler termodinamik II mineroloji genel jeoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Diferansiyal denklemler Operating System Object Oriented Microcontrollers Numeric anlysis Software engineering Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 çağdaş dünyada siyasal sorunlar idare hukuku II örgüt sosyolojisi seçkinler ve küreselleşme sinema ve siyaset yazılı basında türkiyenin güncel sorunları II siyasal semboller ve ritüeller siyaset sosyolojisi sonuncuyu yazmayı unudmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 derslere bak yav, hepsi birer açık oturum konu başlığı adeta :P ilgi olduktan sonra okuması çok zevkli bir bölüm olmalı siyaset bilimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 software engineering diye ders mi var yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 adamlar senin 4 senede okuduğunu 4 krediyle hallediyormuş>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 he ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 valla dersler nispeten bayık geçiyo aslında. sinema ve siyasete baya tutundum. verin kaynakçayı okuyup gelelim abi. bazı hocalar çok bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 senko said: software engineering diye ders mi var yaf evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ne gosteriliyor o derste merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar