Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010-2011 Bahar dönemi dersleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zeper said:

(BELKİ) PHYS.58N SP.TP.IN PHYS:TOPOLOGY&GEOMETRY

bu ders ikincisi buarada ilk dönemde yaptı diferansiyel geometri ve topoloji kısmını şimdi fiğizini yapacak sanırım :p sen yine de hocayla konuş ama ilk dönemki dersin konularını bilmeden zor (imkansız demenin nazik bir yolu gibi düşün)
Mesaj tarihi:
teşekkürler çok naziksin;)...ben zaten fiziğini almak istiyordum aslında,ağır biliyorum büyük bir olasılıkla da vermeyecek non-credit olarak bile.Ama ben gene de gelip dinleyeceğim, topology'nin önemini bir kez bir kez daha anladım kış okulunda...
Mesaj tarihi:
ardethcim ardetcim, gittiğim okulun adı International school of theoratical particle physics idi...o yüzden içim dışım gauge theory oldu...he bir de sanırım ben teorik fiziğe karar verdim galba:)
Mesaj tarihi:
teorik seçtim ama gene de deneyselcilere olan saygım halen büyük!
Ardeth said:

topolojiyi kullanan ne yapmış olabilirler ki deneysel parçacık fiziği okulunda :p
Mesaj tarihi:
CSE-343 FILE STRUCTURES & DATABASES
ES-231 FUNDAMENTALS OF PROBABILITY & STATISTICS
CSE-252 PRINCIPLES OF PROGRAMMING LANGUAGES
CSE-232 SYSTEMS PROG. AND ASSEMBLY LANG.
HTR-302 Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi II
TKL-202 Türk Dili II

Bu donem rahatim biraz. HTR ve TKL'de okumak zorunda oldugum sikici kitaplar da olmasa tam olcakti.
Mesaj tarihi:
tk için değil ama htr için bu dönem eğlenceli diyebilirim.Daha yakın bir tarih olduğundan sınıfta yapılan tartışmalar sana daha somut bir tarih havası veriyor..tabi kimden aldığından da önemli.
Mesaj tarihi:
çağdaş dünyada siyasal sorunlar
idare hukuku II
örgüt sosyolojisi
seçkinler ve küreselleşme
sinema ve siyaset
yazılı basında türkiyenin güncel sorunları II
siyasal semboller ve ritüeller
siyaset sosyolojisi

sonuncuyu yazmayı unudmuşum.
Mesaj tarihi:
derslere bak yav, hepsi birer açık oturum konu başlığı adeta :P ilgi olduktan sonra okuması çok zevkli bir bölüm olmalı siyaset bilimi.
  • Yeni Oluştur...