barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 CSE322.01 - Database Systems CSE322-L.02 - LAB CSE322-P.02 - PS CSE332.01 - Operating Systems CSE332-P.01 - PS CSE460.01 - Artificial Intelligence EE240.01 - Logic Design EE240-P.02 - PS EE242.03 - Logic Design Lab IE256.01 - Engineering Statistics ispanyolca da alıcaktım not yükseltmek için ama toplam kredi yükünü sadece 1 kredi geçmesine rağmen ortalamam 2nin altında diye(1.99) vermediler. neymiş efendim sistem izin vermiyormuş. neyse bu dönem bu derslerin hepsi AA gelcek. sizleri görelim hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Tesis Planlama Kurumsal Kaynak Planlama Lojistik Yönetimi Endüstriyel Yazılımlar İnsan Kaynakları Yönetimi Bitirme Çalışması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 df nerenin işletme programı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yav said: df nerenin işletme programı bu? bir şey soracağım,neyin kuyruk acısı bu:) her yerde sazan gibi atlıyorsun. feci birşeyler olmalı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 FIZ1102 Fizik II MAT1010 Matematik II İNS2013 Mukavemet JEO2401 Yapısal Jeoloji JEO2403 Kaya Mekaniği JEO2404 Teknik İngilizce II TDL2002 Türk Dili II JEO2400 Harita Çizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 df said: yav said: df nerenin işletme programı bu? bir şey soracağım,neyin kuyruk acısı bu:) her yerde sazan gibi atlıyorsun. feci birşeyler olmalı :(ne alaka lan allah allah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mukavemet II Dinamik Mühendislik Malzemeleri Mühendislik Matematiği Termodinamik II Nutuk Sayısal Analiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 nutuk ne lan. nasıl ders o. hoca nutuk mu çekiyor size 1 dönem boyunca sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Yok asdfg Atatürk'ün Nutku ile ilgili ders işte sddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 abi aç oku kitap şeklinde satılıyor heryerde. ne saçma dersmiş. hayır bir de kalırsan o daha komik olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 2. sınıfın 2. döneminde kredi dolsun diye koyulan zorunlu derslerden işte sdfg Kalınmıyor ya, ortak sınav olarak yapılıyor zaten test şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Güç Elektroniği bekle beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 hidrolik devreler 2 klima makina lab. mekanik titreşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yav said: df said: yav said: df nerenin işletme programı bu? bir şey soracağım,neyin kuyruk acısı bu:) her yerde sazan gibi atlıyorsun. feci birşeyler olmalı :(ne alaka lan allah allah? bir şeyi bir kere sölersin tamam. ama her konuda aynı şeyi söylersen anlaşılan o olur. alakası bu=) Daha iyi anlaman için analiz edelim durumu istersen.. =) dersler temel mühendisilk dersleri: fiz1-2, kim1-2, mat1-2-3-4, Programlama Dilleri 1-2-3 vs. makine dersleri: İmalat Yöntemleri, Termodinamik, Malzeme, Mühendislik Mekaniği I, Üretim Sistemleri, Mühendislik Mekaniği II (Mukavemet), Makine Elemanları üretim planlama dersleri: Kurumsal Kaynak Planlama, İstatistiksel Kalite Kontrol, Üretim Planlama ve Kontrol, Yöneylem 1-2, Dinamik Programlama, Karar, İş-Zaman Etüdü, Simülasyon, Tesis Planlama İşletme Dersleri: Muhasebe1-2, Ekonomi1-2, İstatistik1-2 vs. Yönetim Dersleri: Lojistik Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Satış ve Pazarlama Yönetimi, Yönetim Organizasyon, Kalite Yönetimi seçmelileri fln salla. Yukarıdaki spoiler de kabaca hatlarla görülen derslerin sadece son iki kategorisindekilere bakarak bölüme işletme diyorsan; a:geyik yapıyorsun. (ki geyiği daha önceden bolca yaptığımız için bu şıkkı eledim) b:kuyruk acısı var. (ya da kedi uzanamadığı ciğere mundar der durumu) c:ciddi olarak bölümü işletme olarak görüyorsun. (ki bu da gerizekalılığın belirtisidir. seni bu şıkka koymayıp kibarlık ediyordum aslında=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 abi sen de post içinde bazı keywordleri görünce hemen rage guy'a bağlıyorsun resmen dikkatimi çekti. forumda yazılan her şeyi böyle fazla ciddiye alma. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 df said: yav said: df said: yav said: df nerenin işletme programı bu? bir şey soracağım,neyin kuyruk acısı bu:) her yerde sazan gibi atlıyorsun. feci birşeyler olmalı :(ne alaka lan allah allah? bir şeyi bir kere sölersin tamam. ama her konuda aynı şeyi söylersen anlaşılan o olur. alakası bu=) Daha iyi anlaman için analiz edelim durumu istersen.. =) dersler temel mühendisilk dersleri: fiz1-2, kim1-2, mat1-2-3-4, Programlama Dilleri 1-2-3 vs. makine dersleri: İmalat Yöntemleri, Termodinamik, Malzeme, Mühendislik Mekaniği I, Üretim Sistemleri, Mühendislik Mekaniği II (Mukavemet), Makine Elemanları üretim planlama dersleri: Kurumsal Kaynak Planlama, İstatistiksel Kalite Kontrol, Üretim Planlama ve Kontrol, Yöneylem 1-2, Dinamik Programlama, Karar, İş-Zaman Etüdü, Simülasyon, Tesis Planlama İşletme Dersleri: Muhasebe1-2, Ekonomi1-2, İstatistik1-2 vs. Yönetim Dersleri: Lojistik Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Satış ve Pazarlama Yönetimi, Yönetim Organizasyon, Kalite Yönetimi seçmelileri fln salla. Yukarıdaki spoiler de kabaca hatlarla görülen derslerin sadece son iki kategorisindekilere bakarak bölüme işletme diyorsan; a:geyik yapıyorsun. (ki geyiği daha önceden bolca yaptığımız için bu şıkkı eledim) b:kuyruk acısı var. (ya da kedi uzanamadığı ciğere mundar der durumu) c:ciddi olarak bölümü işletme olarak görüyorsun. (ki bu da gerizekalılığın belirtisidir. seni bu şıkka koymayıp kibarlık ediyordum aslında=)) O.o Hacı sen sıyırmışsın forumlara sarmışsın öyle bir halin var abvv.. her konuda neyi söylemişim? işletme okumakla kuyruk acısını bağdaşlaştıramadım? :S spoiler'daki derslerin de ilk ikisi mühendislikken diğer 3 kategori bariz işletme, herangi iibf'de seçmeli veya zorunlu veren dersler işte. E senin verdiğin dersler de bu 3 kategoride olduğuna göre? İşletme okuyosun bir de seçmeli yazılım dersi aldın falan sandım. Program da fena olmadığı için hangi üniversite olduğunu merak ettim ama hakkaten hiç beklemiyodum böyle bir tepki. ben iktisatçıyım verdiğin dersler de işletme dersleri olduğu için merak ettim nerde okuduğunu. Bundan ibaret. Böyle kim nerde ne okuyor hangi dersleri görüyor falan fişman ilgim alakam var nedeninden emin değilim ama hoşuma gider muhabbeti. Senin gibisine de hiç rastlamamıştım ama, ne bileyim, kedi-ciğer olayı nalaka? kendini ne sanıyosun? gerizekalı sensin :D şaka yapoyorum terbiyesizleşme tabi. efendi ukela kişvesi altında da olsa ettiğin laflar yenilir yutulur laflar değil. Gerçek hayatta karşında bir adam olsa oturup lafla dert anlatmayı dener mi emin bile değilim o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 selam, sacmalamayin, saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 throine said: abi sen de post içinde bazı keywordleri görünce hemen rage guy'a bağlıyorsun resmen dikkatimi çekti. forumda yazılan her şeyi böyle fazla ciddiye alma. :) daha önce de demişti aynı şeyi ve adam gibi cevap yazmıştım. gelip yine söyleyince bende cevap yazma gereği duyuyorum. gelip boş boş post kasma amacındakiler sağolsun adam gibi bilgi paylaşımı olmuyor. tamam belki bu başlık çok da bilgi amaçlı değil ama alışkanlık olmuş bazılarında. her birşey yazana laf sokma çabasında olursak forum yalan olur. ben yazdıklarıma biraz dikkat ediyorum. forumda geyik yapmak için yerler de mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 daha önce not topiği başlığında konuşmuştuk. Endüstri mühendisliği bölüm ve yine işletme işte diye geyiğini yapmıştın. bu yüzden her başlıkta gelip aynı geyiği yapma dedim. o mesajların üstüne hangi işletmenin programı demeni laf sokma çabası olarak gördüm yine. eğer unuttuysan ve ciddi olarak sorduysan kusura bakma. son sene okul uzatma sıkıntısı çıkarmasın kimseye diye yönetim ve işletme derslerini sona bırakıyorlar. o yüzden bu sene programı sözel ağırlıklı tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ECO202.01 Macroeconomics ECO330.02 Game Theory HSS302.01 Architectural History HSS350.02 Public Speaking and Presentation HSS484.01 Special Topics (City and Culture:İstanbul) IE402.01 Operations Research IE413.01 Supply Chain Management IE484.01 Special Topics (Decision Support Systems) ders programımda bu hatta http://i.imgur.com/E8Uw5.jpg endüstri muh. son donemim. bi soraki doneme tez kalıo bi tek. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Literary Criticism II British Drama IV Prose & Poetry V Post-colonial Literature İspanyolca VI Rusça II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ACADEMIC ORAL PRESENTATION SKILLS STRENGTH OF MATERIALS PRINCIPLES OF STRATIGRAPHY PETROGRAPHY MAPWORK bide belki FITNESS ASSESSMENT TECHNIQUES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 русский язык Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Maedhros said: ACADEMIC ORAL PRESENTATION SKILLS STRENGTH OF MATERIALS PRINCIPLES OF STRATIGRAPHY PETROGRAPHY MAPWORK bide belki FITNESS ASSESSMENT TECHNIQUES ADAMIN BÖLÜMDE SEKS VAR.. kikikikik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 skills ide boldlaman lazımdı heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar