maxrep Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Armory bu adam end game yapıyor gibi. yani gear gayet iyi. fakat adamın hit %1 benimki de aşağıdaki. Armory Benimki % 3,5 %8 hit den deniyor. Fakat bu adam gibi bir kaç kişiye baktım. Hitleri neden bu kadar düşük ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 hit cap gerekmiyor çünkü. expertise de aynı şekilde. vigilance sayesinde baya baya threat yapıyoruz zaten , haliyle hit cap yapıyım da misslemesin derdimiz yok. taunt/RF de misslemiyor. kendi adıma yaşadığım tek sıkıntı , add toplarken falan AS'nin misslemesi , ama toparlıyosun bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 hit e gerek yok 0 hitle bile sorun yaşamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Yav TenTonHammer ve Elitisjerks de %8 hit falan diyor. Bunlara kalırsa yandım . Hit e vereceğim diye mastery dodge vs. kaçar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Touched by the light hit için yetebilir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 avoidence aban hitini falanını avoidance a yatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Hitsiz aslen ıskalayabilceğin abilityler = Shield of Righteousness - Avangers shield nadiren ıskalayacağın crusader / hammer of righteousness Expertise basarsan rebukende faillemez dengeyi söyle kur 359 gear için = 26 expertise - 102.4 combat coverage (Dodge+parry+base miss+block+(her iteminde mastery olmalı)gerisi vere stamina bufflu 185k felan hp yeter bu arada mastery food kullan horn of winteri de hesaba kat 102.4 için hit = 0 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 abi %1 hit bile fazlaydi carsmbadan once simdi exp soft cap e illa vuracaksiniz, mumkunse %5 civarid ahit tutun dunyanin en sacma seyi oldu CS nin missleyince HP vermemesi, aci cektim bugunki raidde direk bari boss parry yi geri getirselerde exp kasmiyan diger tanklarla dalgag ecebilsek, haksizlik lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Viktor + 1 mecbur 25 expertise kastım yapcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yok yani anlamiyorum, GC betada durum boyleyken "rotasyonunuz RNG bazli olmasin, threat generation sabit olsun sitiyoruz" demisti, ondan sonra INTENDED olarak degsitirdi misslerde HP gelsin diye bugun herifler gelmis BU BI BUGDI, FIXLEDIK WARRIORDA SHIELD SLAM ATINCA MISSLEYEBILIYOR ulan warrior shield slam missleyinca rage starve olmuyor, elmalarla armutlari karsilastiriyro geri zekali ha illa MISSLEYINCE CEZALANDIRILICAKSINIZ ise durum, illa hit kasmayan ret i cezalandiricaklarsa 3 tane cillop sekilde hallederim su sorunu CS missleyince CD a girmesin, alin en basit cozum, hem missliyorum hem 3 sn hem global hem HP ile threat kaybediyorum su halde prota talent versin CS nin her sekil HP getirmesini saglayan ha olmadi bari EN AZINDAN parry yi kaldirsin, expertise hard caplemek IM-KAN-SIZ cunki bir tank icin, en azindan tank oldugumuz icin ek ceza yemiyelim NE DIYE ONDEN DALION diye gerizekali aptal herifler sag elin yaptigindan sol elin haberi yok %5 block 3 avoidance kaybettim su aptal degisiklik sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 tunch said: avoidence aban hitini falanını avoidance a yatır Biraz daha açarmısın? Avoidance kısmını bilhassa ... Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 block parry dodge iste, neyini acican daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Regalya said: Hitsiz aslen ıskalayabilceğin abilityler = Shield of Righteousness - Avangers shield nadiren ıskalayacağın crusader / hammer of righteousness Expertise basarsan rebukende faillemez dengeyi söyle kur 359 gear için = 26 expertise - 102.4 combat coverage (Dodge+parry+base miss+block+(her iteminde mastery olmalı)gerisi vere stamina bufflu 185k felan hp yeter bu arada mastery food kullan horn of winteri de hesaba kat 102.4 için hit = 0 :) 5 man lerde 185 küsür hatta bazen 193k health im oluyor. Bu hafta raid yapacağım. o halde bir kaç item değişiklği ve epic gemlerden mastery e de vermem çok mantıklı olacak. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 block avoidance degil mitigation dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 block sensin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 maxrep said: Regalya said: Hitsiz aslen ıskalayabilceğin abilityler = Shield of Righteousness - Avangers shield nadiren ıskalayacağın crusader / hammer of righteousness Expertise basarsan rebukende faillemez dengeyi söyle kur 359 gear için = 26 expertise - 102.4 combat coverage (Dodge+parry+base miss+block+(her iteminde mastery olmalı)gerisi vere stamina bufflu 185k felan hp yeter bu arada mastery food kullan horn of winteri de hesaba kat 102.4 için hit = 0 :) 5 man lerde 185 küsür hatta bazen 193k health im oluyor. Bu hafta raid yapacağım. o halde bir kaç item değişiklği ve epic gemlerden mastery e de vermem çok mantıklı olacak. Teşekkürler. full 359 gearla bu rakamları görebiliyor mu insanlar? benim 5 parça eksik 359dan ve 3 expertise yanında anca %81 avoidence var. 16 expertise ve 102.4 combat avoidence sanki 359la da yapılmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar