Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow cikinca daocu bırakıcak olanlar..

Gladric

Öne çıkan mesajlar

varmı aramizda? varsa hangi serverda hangi race ve class olacaklar? diyorumki daoc taki tayfa olarak hep beraber bi guild falan kurariz baya egleneli olur. ben crafter olmayi dusunuyorum mining smith skillerini kasicam cogunluk hangi tarafta olursa orda oynicam tabiki bu topic kim nerde ne oyniyacak bilgi edinmek icin.[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay
Movie1 Movie2 Movie3 Movie4

Sosyal ağlarda paylaş

bildigim kadari ile iki taraf var biri iste kaka taraf digeri cici :P
orclar undeadler vs kotu tarafta insanlar elfler gnome falan filan iyi tarafta benimde cok bilgim yok baya cekici geliyo o yuzden insallah cogunluk iyi tarafta olur ben dwarf oynamak istiyorum hehe madenci olacam :)[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay

Sosyal ağlarda paylaş

Ya bence çoğunluğun bitarafta olması yanlış,iki tarafta eşit olsun. Karşı tarafla savaşırken üstünlük kullanmak hoş değil bence (alblere bu yüzden uyuz oluyorum,bende olabilirdim alb ama olmadım çünkü fazlalar)[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!"
Sosyal ağlarda paylaş

valla daoc'u bıraktım bile :)
şu anda wow a bakıyorum beta felan
o board a bakın bi isterseniz öğrenebildiim şeyleri yazıyorum elimden geldiince

iyi kötü göreceli şeyler reca ederim.
Horde: Orc Troll Tauren Undead
Alliance: Human Dwarf Nightelf Gnome

not : 2 tane topic açtım. 1. de temel bilgiler felan var[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun
Sosyal ağlarda paylaş

evet orda bi soru sordum sana demin yanitlarsan sevinirim su undead cc immune olayi ile ilgili

edit:bide beta tester nasil olabilirim adim adim anlatirmisin
[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay

[Bu mesaj Gladric tarafından 31 Ağustos 2004 14:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 31 Ağustos 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Ya bence çoğunluğun bitarafta olması yanlış,iki tarafta eşit olsun. Karşı tarafla savaşırken üstünlük kullanmak hoş değil bence (alblere bu yüzden uyuz oluyorum,bende olabilirdim alb ama olmadım çünkü fazlalar)

hangi taraf daha cok olursa derken turklerden bahsediyorum toplam player sayisi degil[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 31 Ağustos 2004 16:08 tarihinde demiş ki:
orc rogue :)

Sen git kumda oyna zegna :D

Yeni aldıgımız duyumlara gore oyun cok ama cok beter oynayacaz buyuk ihtimal ankara tayfasından cogumuz buyuk ıhtımallede orc tauren tayfası olcaz insan olmaktan bıktık biraz hayvan olelim[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

Glad undead öyle ama kalimanin dediğine göre paladinlerdende hayvan gibi damage aliyorlarmış :D
walla daoc da bile shaman i severim çünkü kulağa hoş geliyor SHAMAN :D
ama irk olarak Dwarf derim çok gizemli duruyorlar :)[signature][hline]L50 Druid Aepy 4L1[Satilikta :D]
Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 31 Ağustos 2004 22:18 tarihinde demiş ki:
WoW bence sadece blizzard ın yüzkarası olcak
veremicek bekleneni :)

oyunun şimdiye kadar çıkan videolarını izlemeni ve beta SS'lerini görmeni tavsiye ederim...

ben de çok şey beklemiyorum ama yine de yüz karası olacak bir oyun değil, en azından insanları bir süre olsun oyalayacak bir oyun olduğunu düşünüyorum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...