Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 varmı aramizda? varsa hangi serverda hangi race ve class olacaklar? diyorumki daoc taki tayfa olarak hep beraber bi guild falan kurariz baya egleneli olur. ben crafter olmayi dusunuyorum mining smith skillerini kasicam cogunluk hangi tarafta olursa orda oynicam tabiki bu topic kim nerde ne oyniyacak bilgi edinmek icin.[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ordaki taraflar elfler,insanlar,orclar,undeadlerden oluşuyor değil mi?[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 delikanlı daoc cu horde olur, orc olur :D bekleriz..[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı Yapacak birşey de.. Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ben elf oynarım valla :)[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 bildigim kadari ile iki taraf var biri iste kaka taraf digeri cici :P orclar undeadler vs kotu tarafta insanlar elfler gnome falan filan iyi tarafta benimde cok bilgim yok baya cekici geliyo o yuzden insallah cogunluk iyi tarafta olur ben dwarf oynamak istiyorum hehe madenci olacam :)[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ya bence çoğunluğun bitarafta olması yanlış,iki tarafta eşit olsun. Karşı tarafla savaşırken üstünlük kullanmak hoş değil bence (alblere bu yüzden uyuz oluyorum,bende olabilirdim alb ama olmadım çünkü fazlalar)[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 valla daoc'u bıraktım bile :) şu anda wow a bakıyorum beta felan o board a bakın bi isterseniz öğrenebildiim şeyleri yazıyorum elimden geldiince iyi kötü göreceli şeyler reca ederim. Horde: Orc Troll Tauren Undead Alliance: Human Dwarf Nightelf Gnome not : 2 tane topic açtım. 1. de temel bilgiler felan var[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 evet orda bi soru sordum sana demin yanitlarsan sevinirim su undead cc immune olayi ile ilgili edit:bide beta tester nasil olabilirim adim adim anlatirmisin [signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 [Bu mesaj Gladric tarafından 31 Ağustos 2004 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 <-------- undead[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Sensible, 31 Ağustos 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Ya bence çoğunluğun bitarafta olması yanlış,iki tarafta eşit olsun. Karşı tarafla savaşırken üstünlük kullanmak hoş değil bence (alblere bu yüzden uyuz oluyorum,bende olabilirdim alb ama olmadım çünkü fazlalar) hangi taraf daha cok olursa derken turklerden bahsediyorum toplam player sayisi degil[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ha pardon yanlış anladım :)[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Bu arada nezaman çıkıyo bu babamı ikna çalışmalarına başlayayım (malum daha yeni daoc ve coh aldım :D)[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ben bıraktım bile daocu :) wow a bakıyorum Orc/Shaman[signature][hline]L50 Druid Aepy 4L1[Satilikta :D] Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 shaman baya iyi galiba herkezde bi shaman sevdasidir gidiyo :)[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Zegna, 31 Ağustos 2004 16:08 tarihinde demiş ki: orc rogue :) Sen git kumda oyna zegna :D Yeni aldıgımız duyumlara gore oyun cok ama cok beter oynayacaz buyuk ihtimal ankara tayfasından cogumuz buyuk ıhtımallede orc tauren tayfası olcaz insan olmaktan bıktık biraz hayvan olelim[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 classlara irklara bakiyodum simdi sanirim undead rogue olacam bu gidisle cc immune bi kerem istedigine saldirir istedigine saldirmaz stealth saolsun dual weilder melee olarak en iyisi gibi gozukuyo[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Glad undead öyle ama kalimanin dediğine göre paladinlerdende hayvan gibi damage aliyorlarmış :D walla daoc da bile shaman i severim çünkü kulağa hoş geliyor SHAMAN :D ama irk olarak Dwarf derim çok gizemli duruyorlar :)[signature][hline]L50 Druid Aepy 4L1[Satilikta :D] Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 abi ben wow a girsem (ki girmem) Kesin ve kesin footman olurum tayt shield ı elime aldımmı %30 lower damage taş gibi :) bilmiom classlar da varmı footman :)[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 WoW bence sadece blizzard ın yüzkarası olcak veremicek bekleneni :)[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Wow hakkında pek bir bilgim yok ama human veya elf olurum herhal Class olarakta kesinlike buyu yapabilen bir sey, shaman, druid gibi bi class iyi olur.[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ya class lara baktim paladin bilmemne hersey varda demon hunter yok :( olsa kesin onu oynardim cok karizma hehe[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 <-- orc warrior :)[signature][hline]Proxa, 12 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: g*tüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 biraz bilgi edinmeniz için görüntü vs. gibi link yeri uygunsuz ama başlığa uygun :D http://vnfiles.ign.com/wowvault/videos/20040718_littlegnome.zip 183mb irk gnome ve mage arkadaş L37[signature][hline]L50 Druid Aepy 4L1[Satilikta :D] Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ben priest oynamayi düsünüom ama ankarali doplar ne tarafta olursa o tarafa göre deisirim ehe[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Proxa, 31 Ağustos 2004 22:18 tarihinde demiş ki: WoW bence sadece blizzard ın yüzkarası olcak veremicek bekleneni :) oyunun şimdiye kadar çıkan videolarını izlemeni ve beta SS'lerini görmeni tavsiye ederim... ben de çok şey beklemiyorum ama yine de yüz karası olacak bir oyun değil, en azından insanları bir süre olsun oyalayacak bir oyun olduğunu düşünüyorum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar