DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Aslinda anne baba hevesi =o) Bazi arkar belirtmis Haklilarda... Bana 3-5 yil önce desen hohoyt derdim Simdim "Heheyt" diyom =oP Ne bilim insan heves ediyor =o))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Normalde boyle aman oy verin birinci olalim patilerini sallamamda bu velet cok tatli, hakediyor destegi. Bu arada Axel gercek ismimi? Gercek ismiyse babami yabanci? baba yabanci degilse nasil ikna ettiniz nufus kagidini cikartirken devlet babayi. Tam dedikoducu gun annesi gibi oldum lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Zuhauha Wendigo yu görür görmez " Summer Flame Eyes " ve o şarkıyı çalan davulcu geldi aklıma. Hala eski harddiskte durmakta şarkı =) Ayrıca ufaklığa maşşallah, çok tatlıymış. Like yaptık efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 double oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 diablesse likeladıkta baya daha likelanması lazım.nebula forumuna falan yazabilirsin aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 NoTwisT said: Normalde boyle aman oy verin birinci olalim patilerini sallamamda bu velet cok tatli, hakediyor destegi. Bu arada Axel gercek ismimi? Gercek ismiyse babami yabanci? baba yabanci degilse nasil ikna ettiniz nufus kagidini cikartirken devlet babayi. Tam dedikoducu gun annesi gibi oldum lan ahaha Anne Yabanci =o) Yani ben =o) Türkce bir isim olduktan sonra Yabanci ismi yazdirabiliyorsun bir kilo tatli karsiliginda =o)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Valla hepinize cok tesekkürler Gerek yok Nebula forumuna bence cok da abartmiyalim sonuc ta Jüri secicekmis. Sadece cok Like lar avantajmis. Ama cok olursada ters tepmesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 tikladım bende 110 falan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 maşallah sağlıklı büyüsün laykladım direk eşe dostada yaymaya çalışayımda forumtr yada donanımhaber işin içine girmiş bi kaç fotoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 mooosallah dieyim bende hemen, ;) likeladik bakalim neler olcek gorelim. kermit +1 biraz diger fotolarda hile var gibi.. not: bu arada sevgulu veledun sevgulu ailesine de cok sevguler :) ozlettiniz kendinizi iice maaaailecenek :D yakinlarda dogum var, biliyorum zor size ama hani yolunuz duserse bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Done. Allah uzun ömürler versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 birbirinizi patiden mi buldunuz :) verdim oyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Biz Wendigo ile Ultima Online da tanisip evlendik =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 kermit said: maşallah sağlıklı büyüsün laykladım direk eşe dostada yaymaya çalışayımda forumtr yada donanımhaber işin içine girmiş bi kaç fotoda. diab bu adam başka fotoyu da beğenmiş haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 LuNiZ said: mooosallah dieyim bende hemen, ;) likeladik bakalim neler olcek gorelim. kermit +1 biraz diger fotolarda hile var gibi.. not: bu arada sevgulu veledun sevgulu ailesine de cok sevguler :) ozlettiniz kendinizi iice maaaailecenek :D yakinlarda dogum var, biliyorum zor size ama hani yolunuz duserse bekleriz. Lunizzzz BAbami oluyorsun!!!!??? Ne zaman? Cok sevindim simdiden tebrikler =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 axl rosegar uuuu kac kac kac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 RedallHoor said: Zuhauha Wendigo yu görür görmez " Summer Flame Eyes " ve o şarkıyı çalan davulcu geldi aklıma. Hala eski harddiskte durmakta şarkı =) Ayrıca ufaklığa maşşallah, çok tatlıymış. Like yaptık efenim. Summer flame 10. yilini doldurdu sanirim :) LuNiZ said: mooosallah dieyim bende hemen, ;) likeladik bakalim neler olcek gorelim. kermit +1 biraz diger fotolarda hile var gibi.. not: bu arada sevgulu veledun sevgulu ailesine de cok sevguler :) ozlettiniz kendinizi iice maaaailecenek :D yakinlarda dogum var, biliyorum zor size ama hani yolunuz duserse bekleriz. ben istanbuldayim :) emitt e geldim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 DiaBLeSSe said: Biz Wendigo ile Ultima Online da tanisip evlendik =oP yok artık hahaha ciddi misiniz harbi harbi uoda tanıştınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 eveğğt bütün pati şahit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 diablesse wendigoyu ettinden kurtarmış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 sahitleri var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 öyle bi yaratık vardı di mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 http://uo.stratics.com/hunters/movies/ettin2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tymphonist Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 124.beğeni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 127 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar