Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hangi mühendislik? ama az çok cevaplar belli yani odtü, itü muhtemelen ilk tercihlerin olmalı. elektronik falan düşünüyorsan boğaziçi de fena değil. özellikle akademik kariyer düşünüyorsan boğaziçinde elektronik + fizik çapı yapan insanlardan MIT, Harvard, Stanford gibi yerlere giden tonla arkadaşım var. Bölüme göre tabi eskişehir vs gibi okullar da devreye girebilir. Onun dışında tahminim bilkent, sabancı, koçun da bazı mühendislikleri iyidir (mesela CS için sabancı, fizik altında fotonik vs için bilkent) ama onları çok bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 kimya mühendisliği için hangi üniler en iyisidir sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Kimya mühendisliği için en iyisi sanırım iyte, emin konuşmuyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Yok abi iyteyi geçeceksin bence,hacettepe-odtü-boğaziçi-itü ilk 4 ü paylaşanlar ama sıralaması nasıldır onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Orak sadece kimya müh için olmak üzere çok iyi diye biliyorum ben. öteki bölümleri yarışamaz onlarla zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 orak nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 hmm kimya mühendisliğini çok iyi bilmiyorum açıkçası onu fizbana sor. sadece itü ve boğaziçi iyidir ondan eminim ama iki okulun da en zor bölümlerindendir. bir de kimya mühendisliği okuduktan sonra bir amacın var mı, yani akademisyen mi olmak istiyorsun, özel sektöre mi atılmak istiyorsun? boğaziçi bana hep akademisyen yetiştirme ağırlıklı bir okul gibi geliyor ama bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Atacam abi kendimi özel sektöre, akademisyenlik bana göre değil.Projeler yapmak,sistemler tasarlamak resmen kafa adamı olmak istiyorum ardeth.Çok şey mi istiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ardeth'in gif mükemmel =) Benim dediğim izmirdeki okul özel setöre adam yetiştiriyor. Öğrenci sayısı az, akademisyen ve teknik olanak çok olduğundan biraz da en iyisi olduğunu düşünüyorum ben. araştırmak lazım ama tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abi özel sektör dedin mi odtü bence en iyisi de oraya giremiyoz işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar