Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The World University Rankings 2010

GERGE

Öne çıkan mesajlar

hangi mühendislik? ama az çok cevaplar belli yani odtü, itü muhtemelen ilk tercihlerin olmalı. elektronik falan düşünüyorsan boğaziçi de fena değil. özellikle akademik kariyer düşünüyorsan boğaziçinde elektronik + fizik çapı yapan insanlardan MIT, Harvard, Stanford gibi yerlere giden tonla arkadaşım var. Bölüme göre tabi eskişehir vs gibi okullar da devreye girebilir. Onun dışında tahminim bilkent, sabancı, koçun da bazı mühendislikleri iyidir (mesela CS için sabancı, fizik altında fotonik vs için bilkent) ama onları çok bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm kimya mühendisliğini çok iyi bilmiyorum açıkçası onu fizbana sor. sadece itü ve boğaziçi iyidir ondan eminim ama iki okulun da en zor bölümlerindendir. bir de kimya mühendisliği okuduktan sonra bir amacın var mı, yani akademisyen mi olmak istiyorsun, özel sektöre mi atılmak istiyorsun? boğaziçi bana hep akademisyen yetiştirme ağırlıklı bir okul gibi geliyor ama bilemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ardeth'in gif mükemmel =)

Benim dediğim izmirdeki okul özel setöre adam yetiştiriyor. Öğrenci sayısı az, akademisyen ve teknik olanak çok olduğundan biraz da en iyisi olduğunu düşünüyorum ben. araştırmak lazım ama tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...