aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 mousea takiliyo mu bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 benim takimlara uyabilir bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 trollemeyin lan suppressor falan da var faili meçhule gidersiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 allah akıl fikir versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 git melih gökçeke şikayet et. ilan güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ilan hala güncel KAMPANYA roket adamı vurana ücretsiz veriyorum ikisini de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ben vururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 picatinny mount takılı empibeşim var, hangisini takayım ikisini de alayım aslında ben özel mesajdan şeyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ikinci bi mesaj atacaktım, ÖM kutusu dolu diyor adam sadece tek mesajlık fırsat vermiş bana, tam bir profesyonel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bunları alana title verelim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kıskandın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 fds böle bişey oldu büyük olanı taktım daha janjanlı diye ayakları kesmem gerekti, 2 parça haline getirdim, tek uzun parçaydı, çok pis modifiye edip, perma marker ile siyaha boyayıp orijinalmiş gibi gösteririm. (dipnot: fotodaki tüfek gerçek değildir, oyuncaktır, boncuk atar, pillidir, takılabilen turuncu ucu da vardır, götürmeyin beni) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Hacılar iç savaş çıkacak da hazırlık mı yapıyorsunuz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi kesin okul basıcak bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Ben bu reddotla geyiği gözünden vurdum arkadaşlar tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 EVET ÜRÜNLER KEMİKALE SATILMIŞTIR. adama incele bakim demiştim yine foto falan çekmiş üşenmemiş. sıfırlayınca falan söyle, gerçi BB boncuk atan şeyde kaç metreye kadar isabetli gidiyor ki zaten. düşünmek lazım. estetik olmuş. zaten onun için almıştı. tüfekteki double mag iyiymiş :) size bişey itiraf edicem. bende bunlardan üç tane var demiştim, bitanesi bende kaldı işte. en iyisi oydu zaten onu satmadım ehe. bunların bir eksiği yok ama görüş alanı dar. satmadığımın lensi 45mm, bunların 20-25 bişi, gözü dayamak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi fotolarda tüfeğin üstünde köpek mi oturuyor yatakta HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 siyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 iboyu vurdu sonra satıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 kilitleyin yau satıldı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erbapp Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 s.a arkadaşım reddotları almak istiyorum tel numaranı yzarsan yada san ulaşabilceğim bişe verirsen . [email protected] msn nem dönersen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 goldbären said: kilitleyin yau satıldı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ahah yazık la adam google da denk gelmiş direk heyecanla kaydolmuş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 kelepiri görünce atlamış adam napsın:) bir de ÖM atmayı becerememiş dört kere falan benim mesajı bana atmış ehaheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 benim c4 icin alicaktim kacti aqua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar