Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimseye iyilik yapmayacaksın..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaş, bulduğunu sömüreceksin. Ben buna iyilik yapayım, iyilik bulayım, polyana olayım, demiyeceksin.

En azından Türkiye'de kimseye iyilik yaramıyor kardeşim.. Sömürün gençler sömürün...

Neymiş, hop pederden borç istedik, ne kadar vereyim? 20 mi dedi
Ulan dalgamı geçiyosun sen be ahmak..
Zamanında herife bir sürü yurtdışından şey istedi. Getirtik bir kuruş para istemedik. Allaha şükür vardı.
Şimdi dardayım, zordayım nedir bu yarabbi ? Dalgamı geçiyosun beyfendi ? 20 milyonmuş. Sen git o 20 milyonla kıçını temizle..

Ya harbi çok sinirlendim.. İnanılmaz sinirlendim.. Müthiş sinirlendim.

Bende de hata. A salak gerizekalı herif. Neden planlarını ona göre yaparsınki? Bilmezmisin insanoğlu sorttan vurur. Hep benci'dir.. Yok abi.. Yok, kimseye iyilik yok...[signature][hline]Unoffical Paticik Kaillera Server
Mesaj tarihi:
+1 demekten başka çarem yok :( iyilik yap iyilik bulma devir değişince sözlerde değişiyo[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi?
imza!!!
Mesaj tarihi:
şimdi. önce baban hakkında kötü şeyler söyleme bence. ikincisi babana miktarı söyleseydin. üçüncüsü bu durumunun iyiliğe kemlik ile ne alakası var. dördüncüsü babanın durumundaki bu değişikliğin sebebini sen de söylemişsin, durumu iyi değil. veremiyo. sen yine de sebebi ile beraber miktarını söyle ve iste. biraz gururunu kır. babadan para istemek zordur. benim için öyleydi. o yüzden erken başladım paramı kazanmaya. öyle işte.[signature][hline]your sight is a weakness...
Mesaj tarihi:
horace +1

ne olursa olsun babana öyle laflar etme bence[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar
Mesaj tarihi:
tam ben editleip yazcaktım bunlar hep bi anlık sinir diye sen kendin dedin[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar
Mesaj tarihi:
her baba-çocuk arasındaki ilişki bir mi? nedankoyla babası arasında bişi. olayı tam çözmek için hayatı boyunca beraber yaşamış olmak lazım.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Mesaj tarihi:
offf bole yerlerde pek mesaj atmam ama silthin mesaji bitirdi beni[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri

[Bu mesaj THARKAS tarafından 02 Eylül 2004 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tamam sınırlenmıs olabılırsınde
sana hak da verıyorum bıde soyle dusun

sen o hedıyelerı karsılıgını bıgun elbet alırım mantıgıylamı yaptın? yanı genelde ıyılıkler karsılık beklenmeden yapılan seylerdır
sen ben ona yaptımda o bana yapmadı dersen senın yaptıgınında bı anlamı kalmaz...[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
Proxa +1... nedanko bilmiyorum ama serseri gibi konuşuyorsun. Ünviersiteyi bitirseydin keşke... Mesela ben iş güç sahibi olduğumda,babamın bana bebekken aldığı bakım malzemelerinin,çocukken aldığı oyuncakların,yedirdiği yemeklerin,okuluma yaptığı masrafın,giyeceklerime yaptığı masrafın karşılığını kazandığım herşeyi ona versem bile ödeyebileceğimi sanmıyorum... Ancak 25 yılda falan herhalde.[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!"
Mesaj tarihi:
Off demagoji yapmayın.. Serseri falanda değilim.
Babam bana 100 milyarda harcamış olabilir, ben babamla hadi hesaplaşalım demiyorumki la havle..
Laflarıda ikite bir uzatıp uzatıp koymayın önüme sinir oluyorum..

Zaten paticikde anasını satıyım, türk dil kurumu çalışanları var..
Hayatınızda bir kez annenize veya babanıza içinizden sinirlenip salak demediyseniz, evet ben serseriyim..[signature][hline]Unoffical Paticik Kaillera Server
Mesaj tarihi:
Ha benim sizlerden farkım ne?
Ben hayata hiç bir şeyden çekinmem ağzıma geleni insanlara soylerim. Zaten seviliyorsam bu özelliğimle seviliyorumdur. Aman babama bunu dersem beni nasıl görecekler, aman şole yaparsam yanlışmı anlarlar, hiç kasılmam..
Yüzsüzümdür evet bin kez yüzsüzümdür.. Hiç tınlamam. Ben hayatımı yaşarım. Birileri benim için çıkıp salak, ezik desin. Ben birilerinin çıkıp, zeki muhteşem dediğine aldırırım, diğerlerine değil..
Takılın kafanıza göre..[signature][hline]Unoffical Paticik Kaillera Server
Mesaj tarihi:
Arkadaşım burada dertlerini paylaşabilirsin fakat paticik sinirini boşaltabileceğin bir platform değil ki... Herkes sinirini boşaltsın ozaman buraya,arada millete de sokalım lafları sinir boşaltıyoruz sinirliyiz ya...[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!"
Mesaj tarihi:
İğlik Yapsan Bile , Karşılık Beklemiyeceksin , En Doğrusu!

Sonuç olarak İğlik dediğin zaman birşey beklemeksizin yapılan yardım

birşey bekliyorsan o yardımdan bi çıkarın varsa bu menfaate girer zaten

[Bu mesaj GM-Newbie tarafından 03 Eylül 2004 00:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bırak boşalsın çocuk..Allah allahh..[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek.
Mesaj tarihi:
ulan ne güzel huy ya.
sinirlenince foruma mesaj atıyo.

çok kolay sinirlenmem.en son sinirlendiğimde elimi kırmıştım. hatta kemiklerimi dağıtmıştım.kum zemine yumruk atarak.[signature][hline]Benim Şirket
Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama,
işte şimdilik kendini idare ediyo.
Mesaj tarihi:
Niye aşık olunca, ikmali geçince, birisini kekleyince, saçını uzatınca forum açılıyorda bunumu çok gördünüz..
Allah bildiği gibi yapsın ne diyim..

(Kimsenin topic'ine gönderme yapmıyorum.)

Ayrıca burada genele seslenme varsa, kimseye iyilik yapmıyacaksınız diyorum..

Neyse ya niye tartışıyorumki..[signature][hline]Unoffical Paticik Kaillera Server
Mesaj tarihi:
lol kekleme kopardınız gece gece kafada kıyak ztn :) ben iciyim hep yaw :) böle milleti fitil ediom baya :D[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi?
imza!!!
  • Yeni Oluştur...