throine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 birinci dönemden dersi olmayıp sadece ikinci dönemden dersi olan birisi her iki dönemin harcını da mı yatırıyor yoksa dersi olduğu son dönemin harcını mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kayıt yapacagın donem tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 sen onu okuluna sor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 öğrenci işlerinden telefonlara bakan yok şu an ama sisteme baktım iki dönemin harcını da yıkmış üzerime + %50 fazla olarak hem de. o paraya öküz alırız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 4 seneyi geçince zamn geliyo harçlara diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 tabi ki de iki dönemi de yatıracaksın yahu. ilk dönem öğrenci olmayıp ikinci dönem geri dönüş mü yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Benim bildigim okul harcı yıllıktır 1. ve 2. dönem harcı diye bir şey yoktur. O sadece ödeme kolaylığı olması açısından devlet tarafından öğrencilere sunulmuş ödeme kolaylığıdır diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 evet taksit onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 hadi ya :( ne güzel hayal kurmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar