throine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 birinci dönemden dersi olmayıp sadece ikinci dönemden dersi olan birisi her iki dönemin harcını da mı yatırıyor yoksa dersi olduğu son dönemin harcını mı?
throine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 öğrenci işlerinden telefonlara bakan yok şu an ama sisteme baktım iki dönemin harcını da yıkmış üzerime + %50 fazla olarak hem de. o paraya öküz alırız lan
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 4 seneyi geçince zamn geliyo harçlara diye biliyorum.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 tabi ki de iki dönemi de yatıracaksın yahu. ilk dönem öğrenci olmayıp ikinci dönem geri dönüş mü yapacaksın.
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Benim bildigim okul harcı yıllıktır 1. ve 2. dönem harcı diye bir şey yoktur. O sadece ödeme kolaylığı olması açısından devlet tarafından öğrencilere sunulmuş ödeme kolaylığıdır diye biliyorum.
throine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 hadi ya :( ne güzel hayal kurmuştum.
Öne çıkan mesajlar