xaty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 sostizm said: Bak ben de bu soruyu burada sordum, sonra tavsiyeleri dinlemedim windows phone aldım. ÇOK PİŞMANIM. Elma almayacaksan android al, hatta onu da almazsan symbian Nokia al Windows MOBILE ALMAAA .... Kim dedi ki windows phone al diye? Çoğunluk android veya iphone demiş olması lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Kimse demedi valla, söz dinlemedim. Dedim ya bi daa teknoloji konusunda patilerin sözünden çıkmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 windows 6,5 cok berbat 7 sini bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 şu nexus'u nerden alıcam birisi söyleyebilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 SE X10 denmiş.. alma abi bunu. Buradan Nexus S ile calling problem yaşayan oldu mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Nexus S aldim.Arama marama mesaj problemi yok alette suana kadar. Zaten actim wirelessa baglandim evden ilk ekraninda hemen google hesabini girebiliyorsun ve senle ilgili herseyi senkronize ivir zivir edebiliyor. Daha sonra da systemden update var mi bak bakim dedim var abi dedi kur dedim 20saniyede kurdu restartladi takil sen dedi. Ancak users manual okudum ettim kendim de kurcaladim bir turlu menusunde kendim folder yaratmayi beceremedim :D 5-6 tane desktopa sahip olabiliyorsunuz alette oralara shortcut folder konuyor ama ana menuye koyamadim applicationlar oyunlar ve standart menu zimbirtilari karman corman simdilik :D Ama iphone`da hersey icin itunesdan bi saat ugrastiktan sonra ilac gibi geldi alet.Birincisi fazla hizli , ekrani cok iyi.Bunun disinda taktim aleti pc`ye storage olarak gor dedim telefonun icinde random biyere 2 tane klasor yarattim wallpapers ve music diye.Icine de resim ve muzik koydum bakalim telefonun menulerinden girip bunlari gostermem etmem gerekecek mi derken bir actim music player`i adam playlisti album kapagini falan yapmis klasoru bulmakla kalmadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Güle güle kullan. Android'lerde application deck olarak geçiyor o klasör yaratmak istediğin bölüm ve öyle bir şey yapamıyorsun. Orada sadece application'ları listeleyebilirsin. Ama bazı applicationlar ile programları gruplayabilirsin. Mesela benim kullandığım Apps Organizer var. Gruplayıp home screen'e koyabiliyorsun, klasör mantığı ama bir programı birden fazla gruba da koyabiliyorsun istersen. Ya da bu gruplara direk application içerisinden de ulaşıp çalıştırabiliyorsun. Bu arada facebook kullanıyorsan, facebook hesabını da senkronize edebilirsin. Kişileri entegre edip kullanıcı listendekilerden facebook olanların resimleri eklenir otomatik. Takvimi entegre edersen doğum günleri ve diğer etkinliklerin gelir. Android programları hakkında konuşulanlar için bu başlığa bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Pluton said: şu nexus'u nerden alıcam birisi söyleyebilir mi sahibinden.com + pazarlik 1200 lira civarina alirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Tesekkur ederim xaty , guncel`den kacirmisim cevabini internette girip sormadigim yabanci forum kalmamisti ki cahilligimi bir ingiliz arkadasim yuzume vurdu.Application drawer deniyormus galiba ona :) Ben wallpaper`imi cok sevdim uzerine simge dizmeyeyim diye ugrasiyordum demekki kiyacaz artik duvar kagidina =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 homescreen önceki mesajında dediğin gibi 3-4-5 sayfa olabiliyor (ihtiyacına göre ya da launcher uygulamasına göre değişiyor). onlardan 1'ini boş bırakıp normalde o sayfayı kullanırsın. ama programlar için bi sonrakini ayarlarsın. mesela bende bi sayfa ajanda gibi, takvim-yapılacaklar-hava durumu var. bi sayfa internet olaylarıyla ilgili, web kısayolları, bir kaç internet alakalı widget ve program var. birisi arama-mesaj olaylarıyla ilgili, tek tuşla arama var çok konuştuğum bi kaç kişi için, ayrıca sms-mail-konuşma vb. şeyleri tek yerde toplayan ve gösteren bi widget var. diğeri de asıl ana ekranım, orada da saat ve 4 klasör var. edit: evet drawer olarak geçiyor, deck demiştim yukarda ama deck homescreen'de en alt satırda olan şeye deniyordu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Abi heryere baktım sahibinden 'e bakmamıştım. Birsürü NExus S var kayıtlısından kayıtsızına kadar süpermiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Birşey soracağım Nexus s in ekranı HD mi acaba ve HD video çekme durumu var mı acaba? Biraz bakındım ama göremedim bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 varmış 720p video çekenler ben öyle duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar