Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tarkan kürtçe şarkı söyleyecekmiş

kinetik

Öne çıkan mesajlar

fede said:

şimdi şöyle yapalım. sen buraya türkiyede konuşulan dilleri ve karşısına da ne kadar insanın o dilin anadili olduğunu yaz. bence bi ilerleme kaydedebiliriz

kürtlerin sayısı çok diye daha fazla mı verelim. o zaman türkiyede 1000 tane yaşayan etnik azınlık sussun mu?

ayrıca türkiyede kürtler ve türkler yaşıyormuş gibi bir havayı da geçtik kürt olmak sanki daha üstünmüş gibi havaya da girdi gibi. ne yani zamanında adamların dillerini yasakladık diye şimdi bir vicdan azabı göstergesi midir bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence baskı ile sayı ile alakası yok senaryosu yazılmış birplanın uygulaması, kullanan ve kullanılanlar var!

Baskıyı, ayrımcılığı vatan hasretini sonuna kadar görmüş birisi olarak kimse bana türkiyede kürtlere baskı var ve ayrımcılık uygulanıyor demesin. Daha önce yazıldığı gibi Tatrı, abazası, lazı, çerkezi... hepsine ayrı dil ayrı tabela yapalım sonuçta devlet olarak bir yere gittikmi bir halt anlamayalım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

sanki tatar, laz, ermeni, süryani, kürt, abhaza (böyleydi değil mi), arap, rum bir odada duruyordu da biz kürtün tipine baktık beğenmedik hadi bunlara birşey yapalım dedik.

anasını satayım hırsızın hiç mi suçu yok. (mecazi, gaza gelmeyin)

+1

Qualance said:

Bence baskı ile sayı ile alakası yok senaryosu yazılmış birplanın uygulaması, kullanan ve kullanılanlar var!

Baskıyı, ayrımcılığı vatan hasretini sonuna kadar görmüş birisi olarak kimse bana türkiyede kürtlere baskı var ve ayrımcılık uygulanıyor demesin. Daha önce yazıldığı gibi Tatrı, abazası, lazı, çerkezi... hepsine ayrı dil ayrı tabela yapalım sonuçta devlet olarak bir yere gittikmi bir halt anlamayalım :D

+1
Sosyal ağlarda paylaş

sevr de mi bir yerde doğu anadolu da kürtler devlet kuracak şeysi vardı. bu durum varken (vardı iken ) ben o kadar da yumuşak ve sakin ve de aydın bakamıyorum olaya.kürtleri ve kürtçeyi inkar eden yok ama türkiyede yaşayn 70 kusur tane azınlığın dilinde tabela yapalım heryere olmaz mı? veya o kadar dil de tv yayınları yapalım. kaş yapayım derken göz çıkarma durumu. şu an ülkede her isteyen gerekli diğer koşullar yakalandığında cumhurbaşkanı bile oluyorken ... siz sudanda da var bu olay 70 kusur dil orada da konuşuluyor diyorsanız bakınız sudan http://www.haber10.com/haber/231830/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...