Boci Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Oha ya. Çevremdeki 3 kişiye Jules Verne kim diye sordum. Biri denizci dedi. Diğer ikiside tanımadı.. Peki denizler altında 20.000 ne? diye sordum. 2 si hiç duymamış 1 i duymuş ama tamamlayamadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 adamınbiri said: delikanlı adam homepage'i boş kullanır istediği siteyi kendi seçer çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Boci said: Oha ya. Çevremdeki 3 kişiye Jules Verne kim diye sordum. Biri denizci dedi. Diğer ikiside tanımadı.. Peki denizler altında 20.000 ne? diye sordum. 2 si hiç duymamış 1 i duymuş ama tamamlayamadı... abi şu startv de eminönünde insanlara soru soran muhabir sen misin yoksa? fdsad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 toggie said: harbi macbook'larda da mı iphone'daki gibi terazi seysinden varmıs ya :) Taa o eski gri kasalı mekkbuklardan beri var, hatta bazı geyik programlar vardı, sağından tokatlıyodun bilgisayarı, bi sonraki slayta geçiyodu alet falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar