Boci Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Oha ya. Çevremdeki 3 kişiye Jules Verne kim diye sordum. Biri denizci dedi. Diğer ikiside tanımadı.. Peki denizler altında 20.000 ne? diye sordum. 2 si hiç duymamış 1 i duymuş ama tamamlayamadı...
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 adamınbiri said: delikanlı adam homepage'i boş kullanır istediği siteyi kendi seçer çok net.
prondir Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Boci said: Oha ya. Çevremdeki 3 kişiye Jules Verne kim diye sordum. Biri denizci dedi. Diğer ikiside tanımadı.. Peki denizler altında 20.000 ne? diye sordum. 2 si hiç duymamış 1 i duymuş ama tamamlayamadı... abi şu startv de eminönünde insanlara soru soran muhabir sen misin yoksa? fdsad.
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 toggie said: harbi macbook'larda da mı iphone'daki gibi terazi seysinden varmıs ya :) Taa o eski gri kasalı mekkbuklardan beri var, hatta bazı geyik programlar vardı, sağından tokatlıyodun bilgisayarı, bi sonraki slayta geçiyodu alet falan.
Öne çıkan mesajlar