Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık 2 Account, 24.3m 18.7m

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Auhydride
Male, Caldari, Civire
Corporation: Did I just do that
Balance: 1206076539.44 ISK Intelligence: 21
Charisma: 17
Perception: 25
Memory: 20
Willpower: 24
Perception +4 Ocular Filter - Standard
Willpower +4 Neural Boost - Standard

Bu sleipnir-nighthawk uçuruyor genel olarak,

Mesaj tarihi:

Auhdrayn
Male, Gallente, Jin-Mei
Corporation: Did I just do that
Balance: 48282995.81 ISK Intelligence: 24
Charisma: 20
Perception: 27
Memory: 20
Willpower: 23
Perception +3 Ocular Filter - Basic
Memory +3 Memory Augmentation - Basic
Willpower +3 Neural Boost - Basic
Intelligence +3 Cybernetic Subprocessor - Basic
Charisma +3 Social Adaptation Chip - Basic

Bu da böle alt bişey.
Scout-salvager-recon-stealth bomber gibi cıvıma toon'u. 0.0 da main'de hiç gemi kaybetmememi alt'ıma borçluyum lol.

Mesaj tarihi:
Fiyat olarak, karakterde çok fazla isk ve mal varlığı var, ikisini de aktive edip, corptan çıkarıp (NC corpundaydı bu arada atılmadıysam) friend list'i falan silerken tam jita fiyatına göre ISK ederini alırım itemlerin.

Karakterdeki ISK + karakterin şu güne kadar subscription masrafı üzerinden konuşuruz diye düşünüyorum eğer bi fiyat öneriniz yoksa.
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

Dert karakter kokusunu alır veeee...

sniff snifff biri karakter mi satıyor_?

yok be darejedi char almayacam daha. hatta 2 tane de ben satacam da sahiplerini ikna edebilirsem.
Mesaj tarihi:
Valla abi ben de satarım kara davut sağlam oldu. onun assetsleri felan 0.0 dan çıkarırım empire a getiririm. char ı satarım hesabın birinden kurtulurum. Assetleri de satarım sonra göktürk ü biraz kasarım onu da satarım. sonuçta 2 sinden 10 milyar ISK para gelse bana yeter de artar.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
eve ölmüş olmasa ve güzel bir capital karakter bulsam:P, eve forumlarında isk karşılığı satıp, bir türk arkadaşa isk satmayı deniyebilirsin illa gerçek paraya çevirmen gerekiyorsa
Mesaj tarihi:
Yukarda birisi soylemis bende tekrar ediyim normal oyunun kendi pazarindan satip 1 cap pilotu alirsan onu hem burda hem baska yerde daha kolaya satarsin ama ugrasman gerekicek...
kolay gelsin

ps:ince bi bumb olsun :D
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Eve Online oynayacakların bilgisine:

Satılan hazır karakterleri kaçırmayın. Böyle fırsat elinize geçmez!!!. Karakter geliştirmek çok fazla emek ve zaman istiyor.
WOW tarzı oyunlardaki gibi öle powerlevel falan olayı yok. Aylarca yıllarca beklicen yoksa karakter gelişsin diye , eliniz mahkum.
  • Yeni Oluştur...