suBzer0o Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Mesaj yazmam yasak foruma , eğer bişey sormak isterseniz ÖM den yardımcı olmaya çalışırım.. Hisse senedi bazında teknik analiz vs. isterseniz filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 iyi ki yasakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0o Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Ooooo atar yaptı ama korktu sildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0o Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 öm yollucaktım alıntı yapmışım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 asdf yasakliysan yasakli kal, derdim bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0o Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Özel msj dan arkadaşlarla konuşuyoruz ve bana bazı şeyler soruyorlar borsa ile alakalı. Hepsine tek tek öm atamıcağım için burdan yardımcı olabiliceğimi söyledim.. Admin ile konuşup yapıyorum bunu da.. Foruma msj atma ama özel mesaj filan takıl dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 iyi demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 memur adminlerimiz işi biliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Karea said: konfurt maliyet 10,40 tahmini satış 12,00 ama 16-20 falan göstercekler gibi endeks sapıtmazsa şurda dursun bu 13 ü gördük sattık :D toparlansın daha çıkar gibi ama endekse bağlı bundan sonrası azcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Altın artar mı ya? Garanti'de alış 100,2330; Kasım'daki seviyesine çıkar diyorlar da cidden 105'i görür mü acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 yuh konfurt gene tavan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 bi baksanıza bana ben borsana girmek istiyorum da kaç parayla girilir ki? 3-4k ile girsem çok mu az olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 o kadarcık paraylan anca birinin rakı masasının mezesi olursun, parana yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 en az ne kadar parayla girmek lazım peki? Bir de yurtdışı borsalarla ilgileneniniz var mı,imkb ile yurtdışını kıyaslayabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 sıkı takip etmiyorsan veya uzman tanıdığın yoksa hiç girmemek en güzeli, küçük yatırımcı genelde ziyan olur çıkar keriz silkelemelere gelip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 peki forex fln onlara da mı çok sağlam parayla girmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 takip etmeye gerek yok. ev, araba ne varsa satın borsaya girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 senko said: peki forex fln onlara da mı çok sağlam parayla girmek lazım forexe için çok büyük bir paraya ihtiyaç yok kaldıraç vs yüzünden ancak en azından makro anlamda yorum yapabiliyor olmak gerekli az çok yoksa erirsin gidersin borsada ki gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 senko said: peki forex fln onlara da mı çok sağlam parayla girmek lazım yazık olur parana. boşver. hele forex falan sağlam teknik altyapın ve analiz yeteneğin olması lazım. 2 köşe yazısı ve cnbc-e izlemekle batar gidersin. bet yap daha iyi. ya da otur önce ekonomi, iktisat falan kas öyle gir. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 forex'te gerçek para ile oynamadan önce sanal para ile oyna. Ama çabuk gider yani para. Emtia falan iyi o para ile. Ana para korumalı çözümleri var İşbankasının falan. Uzun süreli ama risk yok gibi bişi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 emtia'ya baktım da altın almak daha iyi sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 en güzeli altın, artarsa satarsın artmazsa düğünlerde takarsın her türlü kazanırsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 düğünde takıp nası kazancam abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 saygınlık kazanacan manevi doygunluk ve üstün insani değerler baabında yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar