Joker Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 oh altındayım. 50$ birden zıpladı.. 4 saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 dolar çok geri geliyor ama :/ dolar karşında sağlam çıkıyor yukarıya şu anda ama tl karşısında işler 100tl/gr ye ulaşmadı henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Borsadan uzak durun bu aralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 1715 gelıyor mu? loool nazar degdirdim >>well played sdfsasdf ama tam bi bulls are back durumu yaşandı fed sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 dolar sağlam düştü ya tam ekran kartı almalık :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Play-off oncesi spor hisselerinde hareketlilik bekliyorum, tff kararina bagli olarak. Subzero bu konuda tavsiyen nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 dasaaa said: 1715 gelıyor mu? loool nazar degdirdim >>well played sdfsasdf ama tam bi bulls are back durumu yaşandı fed sağolsun. typo yapmışsın ama önemli değil abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Gallant said: Play-off oncesi spor hisselerinde hareketlilik bekliyorum, tff kararina bagli olarak. Subzero bu konuda tavsiyen nedir? spor hisseleri başarılara göre haraket etmiyorlar abi malesef , hatta bu hareketleri spakülatörler fırsata çevirip , hisse senedini şişirme yoluna gidiyorlar ve olası başarılarda oraya çektikleri yatırımcının kafasına vuruyorlar satışları.. Bence çok düz mantık senin söylediğin , bi düşünsene senle beraber kaç kişi böyle düşünür bu olayı ve parası olan kaç kişi bu anı bekler? Hisse senedi tavsiyesi yapmam genelde ama ; PRKME , KAPLM bu hiselere dikkat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Bende seninle ayni fikirdeyim, hareketlilik derken beklentim asagidaki gibi: Son 2 senedir gozlemledigim, spor hisseleri basari gelmeden once, senin de soyledigin gibi, beklenti pompalanarak yukseltiliyor. Basari kesinlestigi anda satisi vuruyorlar. Buna gore spor hisselerinin play-off a 1-1.5 ay kala spekulatorler tarafindan pompalanmaya baslayacagi(sanirim simdiden de basladilar, GS hisselerinden), play-off baslangiciyla satislarin caktirmadan kucuk yatirimcinin kafasina vurulacagi, play-off suresince umutlarin taze tutularak, esas basari gelmeden, satisinin aga babasinin yapilacagini dusunebilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Aynen öyle , satacağın yeri iyi kestirebilirsen dediğin işe yarar.. Unutmamak lazım borsada hisseyi doğru yerden almaktan çok doğru yerde satabilmek önemlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Fin said: dolar sağlam düştü ya tam ekran kartı almalık :> 1.89'u 1.83 oldu be abi, o kadar da sağlam bir durum yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Fin said: dolar sağlam düştü ya tam ekran kartı almalık :> 1.89'u 1.83 oldu be abi, o kadar da sağlam bir durum yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Risk bugün spor takımı hissesi almaktır :P Ya fırlar ya batar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 aente said: Fin said: dolar sağlam düştü ya tam ekran kartı almalık :> 1.89'u 1.83 oldu be abi, o kadar da sağlam bir durum yok bence 1.801 baba. valla amerika için teknoloji şirketlerinde fırsatlar olabilir aslında. downer olduğumdan çok bakamadım =( dün güzel rally oldu ama bak. keyifliydi ;) lol yine çıkıştayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 aente said: Fin said: dolar sağlam düştü ya tam ekran kartı almalık :> 1.89'u 1.83 oldu be abi, o kadar da sağlam bir durum yok bence en son baktığımda 1711di 14xx e düşmüş :> indirim gelmişte olabilir bilemedim takip etmiyorum doları zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 doların ateşi indiehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ahaha altın benim fiyatlara bakmamı bekliyormuş. aman kaçırmasın demiş adeta. 1714-1716-1718... dolara rağmen gram fiyatı da tr'de 100e geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 suBzer0 said: Borsadan uzak durun bu aralar... son 10 gündür borsada ralli var 49k dan 55k ya geldi imkb hatta şu an 57k ha kısa süreli muhtemelen suni bir çıkış ama neden uzak durun dedin merak ediyorum haftabaşından beri %20 aldım nerdeyse , bence tam saldırılcak zaman, umarım biraz daha devam eder de al sat yaparız daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 50k seviyesinden öngörebilseydinik bu yükselişi uzak durmak saçma olabilirdi.. Ama benim görüşüm şöyledir 55k seviyesinden geriye öyle bir gelir ki 40k larda zor gözünüzü açarsınız.. Benim kişisel düşüncem budur.. bana imkb nin yükselmesi için 1 neden söyleyin? Avrupa bitik , iran krizi yanı başımızda , vs. niye yükselir bu borsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 türkiye burası borsa da hangi kağıt sebepli yere kazandırır ki zaten ? hepsi spekülasyonla birilerinin taşımasıyla gidiyor su akarken doldurmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ben engel olmayayım :) bende zaten endekse güvenmemek gerektiğini söyledim , bakarsan önceki postlarıma hisse senedi bazında yorum yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 imkb'de sadece endeks bazlı işlem yapılır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 dolar almak için bekleyelim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Dolar bence 1.55 seviyelerine düşücektir.. ordan almak akıllıca olur.. 1.65 seviyeside fena değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 imkb den %3 daha aldım bugün :D düşerken kazanması çok güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar