applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yok sunu anlatmak istiyorum.. aragones.. sonra luce del bosque.. rikard ve schuster.. bu insanlarin futbol bilgileri ve takım yönetme becerileri sizin FM oynama bilginzden kat ve kat yüksek aragones fenerde tutmadiysa vardir nedeni.. rikard icinde öyle schuster icinde öyle.. yaa schuster anlamıo bu işten demek ne besiktas taraftarinin haddine,ne diger takım taraftarlarnin nede medyanin.. yukarda saydgm insanlarin neden burda basarili olamadgi konusunda dönup biraz kendimize bakmamiz gerek diyorum.. ilk yenilgide kelle istiyen medya biraz kendine baksin diyorum.. ne schuster faniyim,nede adam gözumde hatasiz... bu da öyle ortaya karisik cvp olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 once ilk turu gecin sonra laf sokun. daha mantikli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 O değilde, beşiktaş klübü olarak başka lige gideriz açıklamaları dönüyordu geçen sene MHK'e karşı, mümkünse Ukrayna'ya giderlerse her sene 2 defa güzel maç seyrederiz. Bu sene büyük 3'lünün maçları yalan zaten. ( son zamanlarda gaza gelen fb'i de avrupa'da zorlanır düşüncesiyle söylüyorum ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Deathblade said: O değilde, beşiktaş klübü olarak başka lige gideriz açıklamaları dönüyordu geçen sene MHK'e karşı, mümkünse Ukrayna'ya giderlerse her sene 2 defa güzel maç seyrederiz. Bu sene büyük 3'lünün maçları yalan zaten. ( son zamanlarda gaza gelen fb'i de avrupa'da zorlanır düşüncesiyle söylüyorum )Harika bir noktaya değindin birader, tebrik ediyorum. Marjinalitenin dibine vurdun şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 toggie said: heh. evet en buyuk hagi okey lets go. bi yerden sonra yetemiyosun sen de. patik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ben hic bir yerde schuster bu isten anlamiyo demedim, kafana gore uydurma. ama besiktasin bekledigi basarilarin schusterle olmadigi/olmayacagi cok acik. bir kere kimse bana hikaye okumasin, hic bir teknik direktor taraftara gider koyamaz. millet disindan tirnagindan para biriktirip o derbilere gidiyor, adam gibi en azindan yenildik uzgunuz hatalarimizi inceliyecegiz de. sunu yapmaktan aciz bi adamsan ya buyuk degilsindir ya da buyuklugu kaldiramiyosundur. bir kac sayfa oncede yazdim, ne olursa olsun besiktasin schusteri su saatte gondermesi hata olur. gidecekse sezon sonunda gitmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Disappear said: ben hic bir yerde schuster bu isten anlamiyo demedim, kafana gore uydurma. ama besiktasin bekledigi basarilarin schusterle olmadigi/olmayacagi cok acik. bir kere kimse bana hikaye okumasin, hic bir teknik direktor taraftara gider koyamaz. millet disindan tirnagindan para biriktirip o derbilere gidiyor, adam gibi en azindan yenildik uzgunuz hatalarimizi inceliyecegiz de. sunu yapmaktan aciz bi adamsan ya buyuk degilsindir ya da buyuklugu kaldiramiyosundur. bir kac sayfa oncede yazdim, ne olursa olsun besiktasin schusteri su saatte gondermesi hata olur. gidecekse sezon sonunda gitmeli.Herif fazlasıyla sert bir mizaca sahip, tek olay o aslında, efendi olmayı beceremiyor. Medyaya tombala çekmesi, taraftara gider koyması, 4. hakemlerle kavga etmesi. İşte bu herifi gördükçe Del Bosque'ye üzülüyorum. Herif çok efendiydi, ağzı vardı dili yoktu ya. Edit: Tigana vardı, "oyuncularım oynayamadı, söylediklerimi yapamadı" diyip çıkar giderdi. Schuster en azından "oynayamadık, kötü futbol oynadık" falan diyor. Ayrıca geçenlerde oyuncularımın hiçbir suçu yok falan gibisnden demeçlerini de hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Disappear said: ben hic bir yerde schuster bu isten anlamiyo demedim, kafana gore uydurma. ama besiktasin bekledigi basarilarin schusterle olmadigi/olmayacagi cok acik. bir kere kimse bana hikaye okumasin, hic bir teknik direktor taraftara gider koyamaz. millet disindan tirnagindan para biriktirip o derbilere gidiyor, adam gibi en azindan yenildik uzgunuz hatalarimizi inceliyecegiz de. sunu yapmaktan aciz bi adamsan ya buyuk degilsindir ya da buyuklugu kaldiramiyosundur. bir kac sayfa oncede yazdim, ne olursa olsun besiktasin schusteri su saatte gondermesi hata olur. gidecekse sezon sonunda gitmeli. neden kisisel algıladin anlamadim kusura bakma ama ben ortaya söyledim.. hani medya fln da dedim farkındaysan :) yada isim verip sen sen sen kötü dedinz bu adama demedim :D demek istedgm sorun ülkemizde,basında,yöneticilerde,taraftarda.. herkeste.. ve diyorumki en az suclu yabanci teknik adamlar.. ama herkes 1 numaraya onlari koyuyor... en kolayi cunku.. rikard tartisilir mi ? ama sıcti batirdi.. ya del bosque.. aragones ? seviyoruz cunku baskasni suclamayi.. bizim taraftar olarak sucumz var medyanin sucu var.. ha TD'ler melek diil.. onlar da hata yapıyor,ama günah kecisi ilan edilmisler bu ülkede bir kere yapcak bisey yok.. --- acıklama konusuna gelirsek.. rikard'in takım gecen sene 5. olmus suan bulundugmz yer basari demesi bence cok daha büyük hakaretti.. bence 3 büyüklerin basari cıtasi gecen senenin ustunde olmamali.. medya o zmanda cok gitmsti adamin üstüne.. fln filan.. dedgim gibi ne schusteri ne rikard'i savunuyorum.. bu kadar yanlis isler yaparken belki en az yanlisi yapan insanlara böyle davranılmasni sacma buluyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 PZero said: bizi zorlayacak rakip yok kalan takımlar arasında avrupa ligi bu yönden cok kolay . malesef gerçek gücümüzü ancak önümüzdeki yıl şampiyonlar liginde barca real milan manu gibi aynı seviyedeki takımlara karşı oynayınca görcez. ahahaha mesajı azaltarak yeni alıntılar yapayım dedim de boydan boya efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Oha, süper lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 keske hersey kagit üstündeki gibi olsa lulz :d cok iyims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Keşke maçları simulate yapabilsek falan... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 kaat ustu icin bile abartili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Schuster demişki; Oyuncularim maci cevirmeyi dusunmediler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 apple evet bu her zaman boyle oldu. medyanin oldugu kadar baskanlarin sucu bunlar. kendi koltuklarindan olmamak icin hep teknik direktorleri attilar ortaya. ancak schuster bana gore neredeyse karsi takimi adam gibi bir inceleyip ona gore taktik gelistirmeyecek kadar kibirli gibi duruyor. bazi haraketlerine gercekten insanlar anlam veremiyor. bir yere kadar insanlar bir bildigi vardir dedi ama ard arda gelen basariksizliklarla nereye kadar insanlar bir bildigi var demeye devam eder. su anda gecen sene galatasarayin yasadigi ayni seyleri yasiyorsunuz. basarili bir teknik adam, yildiz transferler, hatta galatasaraydan daha iyi transferler ama durum cok vahim. gecen sene de ayni sekilde galatsaraylilar bolunmustu, bazilari rijkaard gitsin diyodu bazilari degisim yapacak birakin sistemini oturtsun diyodu. benim dusuncem en sagliklisi sezon biter bitmez schusterin gitmesi. ister kibir de ister uyusmazlik de ister becereksizlik de, olmuyor iste tutmadi bir turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 applev0dka said: Schuster demişki; Oyuncularim maci cevirmeyi dusunmediler...Doğru söylemiş abi herif. Şimdi çok yersiz zamanda geldi gibi oldu açıklama ama katılıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=87923 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Oha. Herif hayal aleminde yaşıyor, belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 daha adam yarim sezon durdu ve bişeyler kolay oturmucaktir yani.. real madrid bu sene sampiyon olamazsa yollucaklar mi jose'yi.. sanmam cunku öyle 3-5 ayda oturmaz sistem.. -- kim demsti hatrlamıyorumda takımda bişeylern degismesi 1-1.5 yıl alır en az demisti. fakar ortada söyle bişey var türkiyede 1.5 yıl kimse sabır göstermez.. malesef sadece futbol icin diil bu,ülkemizin gercegi.. daha yesil ısık yanmadan korna'ya basip hadii ulannn diye bagiran adama.. abi bak adam sistem oturtcak fln kaybedelim 1-2 mac nolucak ki.. fln diyerek derdini anlatamazsin.. benm fikrim schusterin gelecek seneyi de tamamlamasi yönunde.. kafasindakini oturtcak.. ligi ve insanlari daha ciddiye alıcak.. nabza göre serbet vericek kıvama gelicek adam.. ha olmadi 2 senenin sonunda sözlesme yenilemezler tesekkür ederiz gider.. TD kovmak hic bir zman yarar saglamaz.. schuster var diyen gelen futbolularin daha iyileri yarin schuster besiktasi önerdi diyerek gelebilrler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 applev0dka said: kim demsti hatrlamıyorumda takımda bişeylern degismesi 1-1.5 yıl alır en az demisti. fakar ortada söyle bişey var türkiyede 1.5 yıl kimse sabır göstermez.. malesef sadece futbol icin diil bu,ülkemizin gercegi.. Birader senin de zaten bilinen şeyleri sanki ilk defa söyleniyormuş veya ilk defa tespit edilmiş gibi söylemene de bayılıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 apple ayni seyi rijkaard icin demislerdi, sistem oturtacak, sabir gosterin, adam komple sistemi degistiriyor demislerdi. bazen olmayinca olmuyor. zorlamamak lazim. neyse bizim tartismamiz gereksiz, besiktas yonetimi karari verir. ama ne olursa olsun schusteri yollarlarsa buyuk hata etmis olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Abi düşündümde bu adama böyle suçlu muamelesi çekmemizin nedeninin biraz da çabalamadığını düşündüğümüzden kaynaklanıyo.Sanki karşı takımı hiç incelemiyomuş gibi bi görüntü, sanki az çalışıyomuş gibi bi hali var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Disappear said: apple ayni seyi rijkaard icin demislerdi, sistem oturtacak, sabir gosterin, adam komple sistemi degistiriyor demislerdi. bazen olmayinca olmuyor. zorlamamak lazim. neyse bizim tartismamiz gereksiz, besiktas yonetimi karari verir. ama ne olursa olsun schusteri yollarlarsa buyuk hata etmis olurlar. rikard'a da gerekli zaman verilmedi bence.. eger bu seneyi onla bitrseydi gs hem cok daha iyi bir yerde olurdu.. hemde gelecek seneye daha umitle bakardi.. hagi'yi getirerek napti..1 sene 2 sene geri gitmis oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Beşiktaş'ta gelecek rakibi incelemek için bir araştırma ekibi yok mesela. Bir ara Tayfur görevlendirildi dediler de bırakmıştır herhalde o da, tek maçlıktı sanırım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Leadman said: Beşiktaş'ta gelecek rakibi incelemek için bir araştırma ekibi yok mesela. Bir ara Tayfur görevlendirildi dediler de bırakmıştır herhalde o da, tek maçlıktı sanırım o zaman. o zaten sadece FM de var ehehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar