pch Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 eveet şimdi benim 4 sene önce çıktığım çocukluktan midir safliktan midir nedir hayatimda sevdiğim dedigim tek kızla bu sene tekrar görüşmeye, çıkmaya başladık. önceki ilişkimizden sonra kabul etmeyeceğim hatalar yapmıştı ve 2 sene boyunca aralıklarla yanıma gelmesine rağmen istememiştim tabi bu süre içinde ikimizin de hayatinda başkaları da oldu. nese efendim bu sene tekrar başladık yalniz başlamasından 3 ay geçmesine rağmen ben seni çok seviyorum ama ilişki yapamiyorum bu sene rahat olmak istiyorum olmuyo tribine girdi ( bu sene ikimizde öss ye hazirlaniyoruz.) ve ben sürekli kavgalarimizda alttan alan taraf oldum eğer ben bu kızı çok sevdiysem bişi demiyim beni iyi hatirlasin diye kızmadım suçlamadım. Şimdi abi beni bu psikolojiden kurtarmanizi istiyorum. Yaptiklarinin farkina varmasini sağlamam lazim . bi de bişi isticem kızı düşünme başka kız bul falan gibi tavsiyeler vermeyin lütfen çünkü ayni sınıftayiz haftanin 7 günü görüyorum düşünmeme gibi bi ihtimalim yok ve başka kızla uğraşamam çünkü malum öss falan.. ilişkinin detaylarini duruma göre anlaticam gerekirse nese durum böle teşekkür ettim şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Beyler adam liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Biten bişey tekrar başlayınca olmuyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Düşündüm de ilişki konusunda tavsiye verebilecek en son insanım galiba. Bundan sonra ilişkili topiclere dalmayacağım. Ama bence sınavdan başka bişeye odaklanman yanlış be gülüm. Kızla mı uğraşıcan bi de meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 4 sene öncesi ne lan millet 10 yaşında mı sevgili olmaya başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 sevişin bişi kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 olitere said: 4 sene öncesi ne lan millet 10 yaşında mı sevgili olmaya başlıyor lise 4 sene oldu lise 1 deydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 öss senesinde kız arkadas daha güzel oluyo bence. he ben össyi umursamadıgım için bana pek koymadı. bence hiç zorlama anı olarak kalsın. eski güzel günler dersin ilerde. olmaz cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 pch said: olitere said: 4 sene öncesi ne lan millet 10 yaşında mı sevgili olmaya başlıyor lise 4 sene oldu lise 1 deydi =) ulan ! adiler bize niye 5 yıl okuttular o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 olm sen almanyada zabghalleşuuule de okudun ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 oha yakında almanyada dogdun sen filan diyiceksiniz. 4-5 aydır burdayım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 10 yıl gibi geldi bize. çok özledik seni :( dsassd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 klasik olcak ama karı kız bekler öss beklemez be hacı dayı. edip:seviyosan git konuş tabi o ayrı mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ex ten next olmaz derler ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 kermit said: ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Pasta said: ^_^ senin pasta canını yerim lan ben şeker şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Pasta said: ^_^ hakkatten pek bi datlı bişiye benziyon sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Tatlı değilim dünyayı ele geçiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 1.SATANİZM NEDİR? Satanist, şeytana tapan demektir. Satanizm ise şeytana tapınma hareketine denir. Programlarda alkol, uyuşturucu ve seks ihmal edilmez. Gelenlere satanizmle ilgili kitaplar verirler. Kendilerine yakınlık gösterene çok iyi davranırlar, onu kazanmak için her şeyi yaparlar. Şeytana tapmayı eğlence gibi gösterirler. Dünyayı ele geçirip, dünyanın hakimi olacaklarını telkin ederler. Kedi kanı ikram ederler. Kurbanlarını acı çektirerek öldürürler. tatlı dedik adam satanist çıktı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 it's all fun and games at satanism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 said: bu sene ikimizde öss ye hazirlaniyoruz. okumdan sadece ilk sayfada şöle bi göz gezdirirken bunu görüp okumayı bıraktım.. anan-baban ölmediyse, sen ölmeyeceksen elin kolun kopmadıysa vs. hiç bi bokun yok olm. liseli alert lazım kişiselde yazarken, liseli ise umut vardır bi şekilde. geçsin yaşın 20'yi seçeneklerin azalsın, hayatında allahın her günü geçtiğinde önündeki kapıların teker teker kapandığını görmeye başla, "lan şu kapıdan kendimi içeri atarsam bu turda en azından kıçımı kurtarırırm" moduna gir.. sonra gel konu aç kişiselde falan. öss ne lan? tek derdiniz öss olsun o dönemde. kız falan hikaye. geçince öss'yi "öss ne lan. kıçı kırık bi sınavmış" deme hakkına da sahip olacaksınız promosyon olarak. rage oldu çocuğa gerçi, sorri genç.. ama sen kaldırabilirsin bu rageleri sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bana rage yapmış mıydın sen? çok dram oldu bak küstüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 sana rage yapmış mıydım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar