Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilişki tavsiyeleri v1.2

pch

Öne çıkan mesajlar

eveet şimdi benim 4 sene önce çıktığım çocukluktan midir safliktan midir nedir hayatimda sevdiğim dedigim tek kızla bu sene tekrar görüşmeye, çıkmaya başladık. önceki ilişkimizden sonra kabul etmeyeceğim hatalar yapmıştı ve 2 sene boyunca aralıklarla yanıma gelmesine rağmen istememiştim tabi bu süre içinde ikimizin de hayatinda başkaları da oldu. nese efendim bu sene tekrar başladık yalniz başlamasından 3 ay geçmesine rağmen ben seni çok seviyorum ama ilişki yapamiyorum bu sene rahat olmak istiyorum olmuyo tribine girdi ( bu sene ikimizde öss ye hazirlaniyoruz.) ve ben sürekli kavgalarimizda alttan alan taraf oldum eğer ben bu kızı çok sevdiysem bişi demiyim beni iyi hatirlasin diye kızmadım suçlamadım. Şimdi abi beni bu psikolojiden kurtarmanizi istiyorum. Yaptiklarinin farkina varmasini sağlamam lazim . bi de bişi isticem kızı düşünme başka kız bul falan gibi tavsiyeler vermeyin lütfen çünkü ayni sınıftayiz haftanin 7 günü görüyorum düşünmeme gibi bi ihtimalim yok ve başka kızla uğraşamam çünkü malum öss falan.. ilişkinin detaylarini duruma göre anlaticam gerekirse nese durum böle teşekkür ettim şimdiden
Sosyal ağlarda paylaş

1.SATANİZM NEDİR?

Satanist, şeytana tapan demektir. Satanizm ise şeytana tapınma hareketine denir.

Programlarda alkol, uyuşturucu ve seks ihmal edilmez. Gelenlere satanizmle ilgili kitaplar verirler. Kendilerine yakınlık gösterene çok iyi davranırlar, onu kazanmak için her şeyi yaparlar. Şeytana tapmayı eğlence gibi gösterirler. Dünyayı ele geçirip, dünyanın hakimi olacaklarını telkin ederler. Kedi kanı ikram ederler. Kurbanlarını acı çektirerek öldürürler.

tatlı dedik adam satanist çıktı beyler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bu sene ikimizde öss ye hazirlaniyoruz.

okumdan sadece ilk sayfada şöle bi göz gezdirirken bunu görüp okumayı bıraktım..

anan-baban ölmediyse,
sen ölmeyeceksen
elin kolun kopmadıysa vs.

hiç bi bokun yok olm.
liseli alert lazım kişiselde yazarken,
liseli ise umut vardır bi şekilde. geçsin yaşın 20'yi seçeneklerin azalsın, hayatında allahın her günü geçtiğinde önündeki kapıların teker teker kapandığını görmeye başla, "lan şu kapıdan kendimi içeri atarsam bu turda en azından kıçımı kurtarırırm" moduna gir.. sonra gel konu aç kişiselde falan.

öss ne lan?
tek derdiniz öss olsun o dönemde. kız falan hikaye. geçince öss'yi "öss ne lan. kıçı kırık bi sınavmış" deme hakkına da sahip olacaksınız promosyon olarak.

rage oldu çocuğa gerçi, sorri genç.. ama sen kaldırabilirsin bu rageleri sdfsdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...