doubtful Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 oGs, Prime, IM, TSL, fOu, ZeNEX, ST vs SlayseS'ın katıldığı ilk resmi GSL Takım turnuvası. Ro8 ve Ro4 bo3, final bo5 Şu an ilk karşılaşmalar yapılıyor. fOu vs ST
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 galiba oyuncularının puanlarını toplayıp takım puanı gibi birşey yaptılar.tl ogs falan yetmemiş galiba.yada tam bilmiyorum
Sage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Sadece koredeki takımlar katılıyor onun için TL veya EG yok :). (TL korede olsada lineupu yetmiyor sanırım) Yeni haritalar baya güzel ve drop yapmayan mmm in şansı olmadığını gösteriyor :). (Bir de vikinglerle colossuslara vurmayan :))
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Sage said: Sadece koredeki takımlar katılıyor onun için TL veya EG yok :). .... Öyle değil. Pentagram'ın dediği gibi son GSL'de oynayan oyuncuların puanları hesaplanarak seçildi takımlar:Kazanan her CodeS oyuncusu 1.6Kazanan her CodeS oyuncusu 1.0 Puan kazandırdı takımına.
Sage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 :) Konuyu değiştirelim aea Squirtle feci containe aldı vee allkill geldi. (Tüh julyı görmek istiyordum Code Ade hala alışamamıştı sc2ye) Ve hala choyu neden çıkmadı diye konuşuyor Tastosis, adam banlendi bilmeleri gerekiyor :).
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Sage said: :) Konuyu değiştirelim aea Squirtle feci containe aldı vee allkill geldi. (Tüh julyı görmek istiyordum Code Ade hala alışamamıştı sc2ye) Ve hala choyu neden çıkmadı diye konuşuyor Tastosis, adam banlendi bilmeleri gerekiyor :). Oha ya adam tek başına fOu'yu yendi. :D
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 çok leş streamler ya http://www.ustream.tv/channel/kpopvids3 http://www.ustream.tv/channel-popup/huko1
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 tropeus said: stream varmı? Tuski başlamıştı stream'e ama kesildi yarıda. Ben gomtv.net'teki ücretsiz yayından izledim. STARTALE (ST) vs For Our Utopia (fOu) bitti. Birazdan Prime vs TSL başlayacak.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 http://www.own3d.tv/live/7378 alın canlarım fULL HEÇ Dİ !!!!111BİBBİR
Sage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Rain ve Polt bu haritalarda ne yapcak bakalım :)
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 said: aylarca sc2 oynama said: PvP hala colossus vs colossus meh izlenmez
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Bu Trickster ünlü biri miymiş tam anlamadım ben.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ne iğrenç bir matchupdur bu pvp ya
Sage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 doubtful said: Bu Trickster ünlü biri miymiş tam anlamadım ben. Betadaki nicki Tester baya turnuvaya katıldı GSLden önce Day9 Invitational Asia vs Europe falan. MC GSLi kazanana kadar en iyi toss olarak gösteriliyordu :) Polt iyi tercih yalnız Testera karşı, Tester FE buidleriyle ünlü bir toss Poltta 1-base Raven+Banshee+Marine ile.
Spin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Artosis'in yanındaki elemanın sesine uyuz olan yok mu başka ^^
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 WC'ci bakalım napacak :)
Sage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Abi naptın adamın sesi müthiş her izlediğim GSL maçı sanki bir Seth Rogen filmi ahahaha.
Spin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Ben pes sesleri çok sevmiyorum demekki -.-''
Sage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 İlginç bir şekilde 8. dakika ve Robo yok özellikle Polta karşı ve bunker görmesine rağmen rampte Cloak banshee gitseydi çok farklı olabilirdi :<
Öne çıkan mesajlar