kinetik Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 trafik kazalarının azalacağını düşünen var mı? veya benzin ,sigara,alkol artışlarının bunlrın kullanımının azaltılmasına yönelik midir.
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 benzin 10 lira olursa trafik kazaları, trafiğe çıkan araba sayısı azalacağından dolayı, tabi ki azalır ama trafik kazalarını azaltıcaz diye benzini yükseltmekten daha aptalca bi fikir olamaz heralde.
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 istanbulda olmaz trafiğe çıkan azalırsa hız yapanlar çoğalır demektir :/
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 AutolycuS said: istanbulda olmaz trafiğe çıkan azalırsa hız yapanlar çoğalır demektir :/ aynen katılıyorum.
JonBovi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 burda galona 3 dolar verip küfür ediyor arkadaşlar
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 JonBovi said: burda galona 3 dolar verip küfür ediyor arkadaşlar neresi orası?
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 minibüsçüleri düşünün önce sonra tekrar düşünün ortaya attığınız fikri
Loex Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 keske su benzindeki vergiyi azaltip sigaraya koysalar ya
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Sigara, alkol, uyuşturucu gibi şeylerin yasaklanması, kısıtlanması veya ulaşılmasının zorlaştırılması (fiyatının arttırılması) suç oranını azaltmaz diye düşünüyorum. Parası olduğunca kullananlar kullanmaya devam eder. Bazı kişiler parasını karşılamayıp vazgeçerken bazı kişiler parasını karşılayamayıp suça yönelecek ve suç oranları artacak. Parası yetmediği için almayacak kişiler zaten normalde onları kullanıp suça yönelen kişiler olmayacak. Benzinde durum çok farklı ama. Trafikte ne kadar az araba olursa kazalar o kadar azalacak. Kimse benzin bulamadım diye gidip kazalara sebep olmaz.
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Benzinin artış nedeni o değil ki eheheh. Düşüş gözlenebilir ama önlem olarak kullanılmaya değer bişey değil. Saçmalık zaten. Ama sigara, alkol falan bunda garip bi durum var. Normalde düşmesi lazım, ama bizim ülkede öyle olmuyor. Alkol yine inanılmaz artmadı ama sigara x2 oldu, hala millet içiyor. Keşke sigara 20 lira olsa. Açlıktan ya da sigaradan ölsünler, ya da bıraksınlar. Beni ilgilendirmez.
yumy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 eller ayır sabile, yıllar ayır sabile, yollar ayır sabile, biz ayrılamayız.
Öne çıkan mesajlar