-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Benden sana bir taktik.Asla teklif etme.Yani bir$ey teklif edercesine bir soru sorma..Yoksa "Benimle evlenir misin?" gibi oluyor.Cok komik oluyor :-)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Necromancery, 13 June 2003 20:56 tarihinde demiş ki: la yok olm bende orta sonum ama gel gör ki harbi aşık oldum hoşlanma değil bazı arklarım oha dio harbi alık olmusun kızın cep telefonu var tanıdıklarınada bişi diyemiyorum kesin derler şu çocuk benden senin ev adresini aldı die okuldan nası isticem peki eeuh lem necro sen aynı benim orta okuldaki halimi hatırlattın bana.. ;) bende senin gibi bir kıza sırılsıklam aşıktım. yanından bile zor geçiyordum utanmaktan. yada bişi der die. ama sonrada yendim kendi kendimi. aştım bi nevi..sonra çıktık ettik. meğersem bi sikime yaramıyormuş kız! görüntü sadece!! Neyse bu benimkisi idi. taaa ne zaman ki. okuldan ben başka şehirden arkadaşıyım die mi ne istemiştim. şehir dışından geldim. okul çıkışına yetişemedim. sizde ev adresi var mı acaba demiştim. o da takır takır vermişti ;)[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 14 yaşında aşık olamaz bir insan, hevestir o[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: ShekiLChoCuq, 13 June 2003 21:06 tarihinde demiş ki: said: Necromancery, 13 June 2003 20:56 tarihinde demiş ki: la yok olm bende orta sonum ama gel gör ki harbi aşık oldum hoşlanma değil bazı arklarım oha dio harbi alık olmusun kızın cep telefonu var tanıdıklarınada bişi diyemiyorum kesin derler şu çocuk benden senin ev adresini aldı die okuldan nası isticem peki eeuh lem necro sen aynı benim orta okuldaki halimi hatırlattın bana.. ;) bende senin gibi bir kıza sırılsıklam aşıktım. yanından bile zor geçiyordum utanmaktan. yada bişi der die. ama sonrada yendim kendi kendimi. aştım bi nevi..sonra çıktık ettik. meğersem bi sikime yaramıyormuş kız! görüntü sadece!! Neyse bu benimkisi idi. taaa ne zaman ki. okuldan ben başka şehirden arkadaşıyım die mi ne istemiştim. şehir dışından geldim. okul çıkışına yetişemedim. sizde ev adresi var mı acaba demiştim. o da takır takır vermişti ;)[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= E oyle yalanlarin ustune kurarsan ili$kini olmaz tabii :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Mephisto_, 13 June 2003 21:08 tarihinde demiş ki: 14 yaşında aşık olamaz bir insan, hevestir o[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Ne diyorum ben sana? Ben Orta 3'teyken 16 ya$indaydim.Belki Necro da oyledir.Gayette a$ik oluyordum.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ne biliyim bana aşık oldum gibi geldi rüyama bile girmişti ırıspı kız :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Birde takIntI ve ego-gurur durumlari var.Yani reddedilince iyice ustune gitmek ya da yuz alamayinca iyice a$ikmi$ gibi hissetmek.Bunlar cok dogal.Fazla takIntI yapmayIn.. Sonra "metboy" gibi olursunuz.:)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Mephisto_, 13 June 2003 21:08 tarihinde demiş ki: 14 yaşında aşık olamaz bir insan, hevestir o[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz aşıgım bak sapıktım artık sapık olmamaya başladım 31 çekmeyi bıraktım gözüm ondan başkasını görmüyor iştahım kesildi annem bile diodu olm ne az yemek yiyorsun aşık mısın die her gece üzülüyordum kızı göremiyorum birlikte olamıyorum die kızla konuşurken felaket utanıyorum daha sayam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 yani üstüne bencede gitme kaybedeceğin bişi yok sana kız mı yok be kaç milyar dünya nüfusundan bi kız elbette seni bulur hem belki daha güzeli :) kızma :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Necromancery, 13 June 2003 21:16 tarihinde demiş ki: said: Mephisto_, 13 June 2003 21:08 tarihinde demiş ki: 14 yaşında aşık olamaz bir insan, hevestir o[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz aşıgım bak sapıktım artık sapık olmamaya başladım 31 çekmeyi bıraktım gözüm ondan başkasını görmüyor iştahım kesildi annem bile diodu olm ne az yemek yiyorsun aşık mısın die her gece üzülüyordum kızı göremiyorum birlikte olamıyorum die kızla konuşurken felaket utanıyorum daha sayam mı Oah.. Sil hemen bu mesaji..Ema ya da Athe gorurse yorungelerden yorunge begenirsin kendine :-)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLeS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bende aşııııııııııığğğğğğğğğğğğıııııııııııım. Tam çıkışta söylüyodum. Bu kadar olur annesi ve arkadaşlarıyla bir yere gitti. Bir de onca beklemiştim. Ne yapıcam ben şimdi tüm az onun hasretiyle. Şimdiden çok özledim onu. Aşkım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 konuya bak ya acayip saptı:) ya beyler benim derdim illa kızla çıkmak olmayabilir zaten kabul etmesse nie zorlim sorun şu kızı nası unuturum deliler gibi seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Necromancery, 13 June 2003 21:16 tarihinde demiş ki: aşıgım bak sapıktım artık sapık olmamaya başladım 31 çekmeyi bıraktım gözüm ondan başkasını görmüyor iştahım kesildi annem bile diodu olm ne az yemek yiyorsun aşık mısın die her gece üzülüyordum kızı göremiyorum birlikte olamıyorum die kızla konuşurken felaket utanıyorum daha sayam mı lol! ne diyim sana gençlik heyecanı ile öyledir. 1-2 kızla çıktıktan sonra aynı heyecanı bir tek senin için "the one" olan kişide hissedersin :) sen takma kafana, tatilini geçir, okul açıldıktan sonra kızla konuşursun.[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: -coLdwind-, 13 June 2003 21:20 tarihinde demiş ki: said: Necromancery, 13 June 2003 21:16 tarihinde demiş ki: aşıgım bak sapıktım artık sapık olmamaya başladım 31 çekmeyi bıraktım gözüm ondan başkasını görmüyor iştahım kesildi annem bile diodu olm ne az yemek yiyorsun aşık mısın die her gece üzülüyordum kızı göremiyorum birlikte olamıyorum die kızla konuşurken felaket utanıyorum daha sayam mı lol! ne diyim sana gençlik heyecanı ile öyledir. 1-2 kızla çıktıktan sonra aynı heyecanı bir tek senin için "the one" olan kişide hissedersin :) sen takma kafana, tatilini geçir, okul açıldıktan sonra kızla konuşursun.[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş hehe iyide 8. sınıfız liselere daildi herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ya sen kasma :) salla be evinin yakınında hiç mi kız yok :) boş ver sen ben o kızı tanıyom sana göre biri değil :) (yalan)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bi daha göremeyecek misin yani? malum lgs falan.. hmm salla, eğer kısmetin varsa lgs de aynı neti yapıp aynı okula girersiniz :) bak söyliim kimbilir lisede ne çıtırlar vardır 8-)[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Lisede daha guzelleri olacak :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Bizim okulun gecesi wardı gecen hafta bide bizim okulda artik ilahe gibi kabul edilen yani onu begenmeyen hasta oolmayan vb bi erkek olmayan bi kiz war benim orta okul arkadasimdi sonradan konusmamaya basladik fln iste o okulun gecesinde kiz iceri girdi herkez ona bakioo booole bende girisin ordaydim kiz geldi sarildi öptü felan warya bi havalandim ben bi artist oldum soora 2 gün uyuyamadim ha heuhe :D ayrica hic tanimdadiiim herifler muhabbete girdi serefsizler :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: -Wissy, 13 June 2003 21:09 tarihinde demiş ki: E oyle yalanlarin ustune kurarsan ili$kini olmaz tabii :)[hline]tHe Original fi$h® euh. ;) e öğrenmemek daha kötüydü ya. boş yere boş bi kız için sürünecektik ya?! öğrendik kurtulduk işte lol :-)[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: daverc, 13 June 2003 21:25 tarihinde demiş ki: Bizim okulun gecesi wardı gecen hafta bide bizim okulda artik ilahe gibi kabul edilen yani onu begenmeyen hasta oolmayan vb bi erkek olmayan bi kiz war benim orta okul arkadasimdi sonradan konusmamaya basladik fln iste o okulun gecesinde kiz iceri girdi herkez ona bakioo booole bende girisin ordaydim kiz geldi sarildi öptü felan warya bi havalandim ben bi artist oldum soora 2 gün uyuyamadim ha heuhe :D ayrica hic tanimdadiiim herifler muhabbete girdi serefsizler :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Kacinci sInIfsIn? Bu olaylar genelde Orta 1-2'de olur :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 iyide kızı aklımdan nası çıkarıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 çıkaramıcaksin boole benim gibi :D kiz aklimdan cikmadigi icin baska kizla felanda mesgul olamiorum ya :( bide isin kotusu kiz benden 1 yas büyük eskiden ayni olan arkadas cevremizde degisti felan.. *!aralarinda karli daglar wardir*[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Yeni birine a$ik olacaksin :) Ya da en olmadi ciddi kas konu$ kIzla..Ama oyle direk teklif meklif etme bir$eyler..Oyle tani$madan etmeden ho$ olmaz.Senden ho$lanip ho$lanmadigini anlamak istiyorsan... "Bu haftasonu programin var mi?" de.Eger "Yok." diyorsa, "Aaaa benimde yok sinemaya gidelim mi?" gibisinden atlarsin."Var" derse kasma..Yani programi olsa bile eger senden ho$laniyorsa "Yok." der.Cunku "Programin var mi?"="Beraber bir$eyler yapalim mi?" :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 valla aşk kötü bi şey başıma geldi 3 KOCA SENE çektim walla ii ama aynı zamanda iğrenç bi şey........ orta 3 öğrencilerinin kayıtları tutulur diye bi şey ben şu ana kadar gormedim :-)[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... :rock::rock::rock::rock::rock: :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: -Wissy, 13 June 2003 21:30 tarihinde demiş ki: Yeni birine a$ik olacaksin :) Ya da en olmadi ciddi kas konu$ kIzla..Ama oyle direk teklif meklif etme bir$eyler..Oyle tani$madan etmeden ho$ olmaz.Senden ho$lanip ho$lanmadigini anlamak istiyorsan... "Bu haftasonu programin var mi?" de.Eger "Yok." diyorsa, "Aaaa benimde yok sinemaya gidelim mi?" gibisinden atlarsin."Var" derse kasma..Yani programi olsa bile eger senden ho$laniyorsa "Yok." der.Cunku "Programin var mi?"="Beraber bir$eyler yapalim mi?" :)[hline]tHe Original fi$h® iyide kız sütmüş diolar yok kimseyle çıkmazmız evde paşa paşa otururmuş şimdi aklıma şu düştü kız madem dışarı çıkamıo acaba ondan mı çıkmıo benle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar