Absolut Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Hepinizin kaydi mevcut o yuzden rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 yav said: Bu adamı bir ara blogcular, twitter/friendfeed ahalisi falan aforoz etmişti. Pucca'nın kimliğini ifşa ettiğidnen dolayı sanırım. Ben de uzaktan izlemiştim olan biteni. Ama öyle böyle değil baya gitmişlerdi üzerine. bu ne yahu :D nerd attack falan mı internetin tek kızına laf ettirmeyiz ulan !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Şahsa özel bilgilerin internette prim kazanmak için afişe edilmesine karşı tepki göstermek nerd attack olmuş olmuyor fikrimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 İlgi çekmek için fotoğrafını falan paylaşmıştı hatta ahahahah, tam noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Fotoğrafları nerden elde ettiği önemli. Bilgisayarına sızmadıysa, hırsızlık yapmadıysa sorun yok. kızın public ortamlara koyduğu resimlerin sorumluluğu kıza aittir isteyen istediği gibi kullanır. ister internet memesi yapar ister arşivine katar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 mal gibi pırsıp sustu oturdu sonra aşağı zaten şimdi burda oturup bir eziğin internet maceralarını tartışmak baya gereksiz olcak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Yok bu elemanı bende sevmiyorum zaten istediklerini yapsınlar hapse düşse banane kardeşim öyle yazmasaymış sanki babasının oğlu hakkında yorum yapıyormuş derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 bu mevzu başka ben alnının akıyla çıkmasını dilerim vaktinde ne eziklik yaptığı umrumda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Loxias said: ...şaka maka... Loxias said: ...şaka maka... Redeagle said: Şaka maka... şifreli konuşup darbe planı yapıyo olabilirler. dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar