GenixAlfa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ben zosun rengini değiştirmek istiyorum ve zos scpsinin aynısı farklı isimle kaydediyorum ve renk komutu ekliyorum.yarattığım zaman zos yerine insan çıkıyor veya dragon nerde yanlış yapıyorum merka ettim.(unicorn scp var elimde onu bu yolla yapmışlarda ondan ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 [CHARDEF c_yenizos] NAME=Zostrich ID=c_ostard_zostrich ICON=i_pet_OSTARD_ZOSTRICH CAN=MT_WALK|MT_RUN ON=@Create NPC=brain_animal COLOR=025 diger hayvan scp lerinden bak desires felan var onlari eklersin kafana gore.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 . . on=@create ID=c_ostard_zostrich . . boylede yapabilirsin.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 .xcolor xyz :-P[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 evet jonq un dedii gibi yeni bir defname ile yap id sini yine orjinal tost yapacaksin on=@create koyup color= istedigin rengi yazacaksin[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: skyly, 02 Eylül 2004 20:27 tarihinde demiş ki: id sini yine orjinal tost yapacaksin Güzeldi abi nediyim euheuheuhe orjinal tost[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar