TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Alo katılım 64 ü bulsun.Sonra akaraya makaraya karşı mahçup oluruz camiacak.okadar cup istediler daha 64 kişi olamadılar flan diye.eşe dosta akrabaya söyleyin katılsın.hadi bakalım göreyim sizi. unutmayın; ''hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz... ''
huun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 TD)Pentagram said: ''hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz... '' oynamazsam kaybetmem de...
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 KORKAK TAVUK ORTEGA derler adama sonra
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 TD)Pentagram said: KORKAK TAVUK ORTEGA derler adama sonra hiposin said: korkagın tekisin yoksa sen kahin misin :D yarın turnuva başlıyor beyler kayıt olmayanlara duyrulur ;D
huun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 stream işini ne yaptınız sleeep? dominus ile bir görüşelim istersen, esl'in var mı kısıtlaması falan stream için bilmiyorm ama.
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 huun said: stream işini ne yaptınız sleeep? dominus ile bir görüşelim istersen, esl'in var mı kısıtlaması falan stream için bilmiyorm ama. bugün dominusla konuştum laptoptaymış evde değil anladığım kadarıyla programları kurup deniyip döncek bana kısıtlama yok stream yapabilcek herkese açığız seninde yorumculuğunla güzel turnuva olur valla :)
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Hacı benim pc durumlarını çözebilirsem gelcem.Gelemezsem,vekaleten bir hakem atayalım.Görevlendirme yazısını yazalım.İlgili mercilere bildirilim.TAMAM
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Beyler hala kayıt olunabiliyor mu?
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 DeathWarrioR said: Beyler hala kayıt olunabiliyor mu? evet yarın turnuvadan bikaç saat öncesine kadar açık olcak
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bu turnuvaya katılamayacağım gibi görünüyor. Listeden adım silinebiliyorsa iyi olur.
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Madem spartacus katılmıyor o zaman eksikliğini aratmayacak biri lazım turnuvaya. Kaydımı yaptırıyorum hemen. Spartacus'ün aksine herkes benle oynamak için sıraya girecek (freewin:D) onu da söyleyeyim. Alo WHOEWER, SELIM, YIGIT, SARAY nerdesiniz abi yalnız bırakmayın beni turnuvada. :)
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bütün uğraşımız esl tişörtünü huun'a hediye edip üzerinde görmek. :D [URL=http://img824.imageshack.us/i/esltisort.jpg/]
Memphis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 huun'dan beklentiler büyük umarım sonu bjk gibi olmaz
Alpertuunga Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Beyler benim acil bir işim çıktı, en erken 9 gibi gelebilirim.:S Eğer turnuvada gecikme olursa katılırım, yoksa beni yedek listeye alırsınız. Herkese başarılar.
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 eeee 1 saat kalmış turnuvaya. daha chart belli değil, confirmed olmayan 10 kişi daha var. nasıl olacak şimdi? Toplam 62 kişi gözüküyor, 2 kişi daha bulun da 64 olsun, tam olsun.
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 64 kişi oldu , devamında kayıtlar alınmayacaktır çart birazdan geliyor beyler Hakemler Sleeep#525 Pentagram#966 WarAdmiral#984 Stream Dominus#774 http://www.own3d.tv/live/25834/Starcraft_II_With_Aelfric Aelfric Offical Obs (istediği maçı obslayabiliyor torpilli) doubtful#şuanhatırlamıyorumçokdalazımdeğil Turnuva Kanalı @bnet esltr Başlangıç Mapleri Round 1)XelNaga Caverns Round 2)Metalopolis Round 3)Lost Temple Round 4)Blistering Sands Round 5)Scrap Station Round 6)Shakuras Plateau Turnuva Ağacı http://www.esl.eu/tr/sc2/1on1/wintersc/rankings/?killcache=true
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Off süper maçlar oluyor bugün. Beeswax'ın maçlarını çok beğendim, birazdan da darkswarm-shair maçına salça olmayı düşünüyorum. Stream'de çok kaliteli bu arada, yapan ve emeği geçenlere tebrikler. Özellikle Sleeep'e tabii.
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 TD)Pentagram said: :( Harbiden de bugün en çok uğraşanlardan biriydin Hüseyin. Emeğine sağlık.
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Şimdiye kadar izlediğim en iyi ZvZ lerden birine (Çeyrek final) DarkSwarm vs Shair'in ilk maçında şahit oldum. İzleyin izlettirin.
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 mete bugün esltr kanalı topladı en çok iş ona düştü asıl cCc Pentagram Reyizzzzz cCc
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 katildigim ilk ciddi turnuvaydi gercekten eglenceliydi stream de gayet iyi 1-2 aksamaya ragmen, olur okadar gerci. emegi gecen herkese cok tesekkur ediyorum. umarim haftada bir olur boyle turnuvalar, sc2 dahada renkli oluyor.
Öne çıkan mesajlar