arar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 öyle bir gitar metodu istiyorum ki bi şeyler öretsin,ama şimdi c basın falan demesin bana,ciddi ciddi teknik öğretici, bol alıştırmalı iyi ki varsın diyeceğim, verdiğim paraya değicek bi şey arıyorum. biliyorsanız böyle birşey ne mutlu bana...[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bora uslusoy un solo gitar metodu var onu al.yanında da cd var tüm alıştırmaların kaydı falan.[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bora uslusoyun kitabı. ötesi yok yani[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bora uslusoydan ben de çok memnunum. dela'nın yazdığı kitabın başına da amazon'dan bakmıştım gayet güzeldi. arada küçük resimlerle falan teknikleri göstermesi çok yararlı. bir de video cd'li falan alırsan tadından yenmez.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Delanoresse, 01 Eylül 2004 14:31 tarihinde demiş ki: speed mechanics for lead guitar by troy stetina kesinlikle... ötesini tanımam..[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 speed mechanics for lead guitar her yerde blunur mu? kaç paradır? bi de o konularda bilgi verirseniz biraz çok iyi olacak.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 hmm yarın istanbula gidiyorum ama kadıköye gidemem, pena müzikte bulunur mu acep? bi de cd falan demişler fotokopi de alsam cd si olucak mı yanında?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 internetten nası ulaşabilirim peki ben bu cevhere? -çok soru soran bir yapım vardır-[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 evet bora benim öğretmenimdi hoş şu an albümüyle gözümden çok düştü ama nese konuya gelek, hakaten adamın kitabı çok iyi yalnız eğer bide bulabilirsen, çok zor ama :), satriani'nin guitar secrets'ını al...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Delanoresse, 01 Eylül 2004 14:31 tarihinde demiş ki: speed mechanics for lead guitar by troy stetina herseyimi troy ustada borcluyum :) bende bu kitap var ama cd si yok , download edilebilirmi yada kopyası falan varmıdır[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bugün gittim taksime aldım cdsini? :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Ankara'da bu tür şeyler satan bi yer bilen varmı? Petruccinin kitabını falanda almak istiyorum. Internette var ama kitap olarak istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 tabları var rock discipline in bak ordan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 kitap seviyorum ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ben cocukken babamdan istemistim bulursan alsana diye kimyacı varmıs petrucci diye onun kitabını bulmus sadece ahaha almamış tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 evet petrucci diye aratınca temel kimya kitapları çıkıyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Aradan kaç yıl geçmiş. Hala Bora Uslusoy'un ya da Troy Stetina'nın yukarda bahsedilen kitaplarının üstüne yok bence. Hangisini alırsan al yanına bir tane de metronom alman lazım. Bora'nınkini çok daha rahat bulursun ve daha hızlı ilerlersin. Daha sindire sindire başlıyor. İlerde gelişmiş tekniklere geçiyor. Troy'unki çok iyidir ama çok da zordur. 20 sayfayı adam gibi bitirmek aylar alır. Düzenli çalışırsan bile kitabı bitirmek yıllar alır muhtemelen. Kitabı bitirmek ile kastım içindeki teknikleri öğrenip alıştırmaları düzgün bir tempoyla çalabilmek. Petrucci'ninkinin yanına bile yaklaşma bence. Çalmak başka öğretmek başka. Video'larını izliyosun "Eveeet şimdi tempoyu 180bpm'e çıkartıp dürülü dürülü çalıyoruz. Görüyosunuuuz çok basiit" diye gidiyor eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Troy Stetina-Heavy Metal Lead Guitar Troy Stetina-Speed Mechanics William Leavitt-A Modern Method For Guitar (Berklee Press) Jody Fisher-Jazz Guitar Hangisini istersen artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Guthrie Govan - Cutting Edge Guitar Techniques Guthrie Govan - Advance Guitar Techniques Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Rock discipline i karşılaştırma ama onlarla olayı farklı onun. Çok çılgın streching ve legato egzersizleri var. Ama elinden tutup öğretmiyor işte method gibi daha önce bişeyler biliceksin biraz emek vericeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Rock discipline cd si var, troy stetinayı bilmiyorum ama petruccininki çok iyi, öyle dürülü dürülüde yapmıyo bence adam parmak masajı bile öğretiyo haha. Ama bilgisayarım olmadığından kitap+cd olarak böle bişi alim takıliim diyorum. Guitar proya alışmışım o olmayınca elime gitar alasım gelmiyo. Kaç yıldır gitar çalıyorum daha bi sweep bile yapamıyorum rezalet :P Böle Ankara'da gidip alabileceğim bi yer yokmu bu tarz şeyleri. Bide bora ulusoyunkide güzel baya o var bende ama arkadaş çökmüştü onada geçen sene hala gidip alıcam hıyardan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Troy Stetina :: Speed Mechanics for Lead Guitar Bu kitabı bitir çok sağlam bir temelin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mirage said: Aradan kaç yıl geçmiş. Hala Bora Uslusoy'un ya da Troy Stetina'nın yukarda bahsedilen kitaplarının üstüne yok bence. Hangisini alırsan al yanına bir tane de metronom alman lazım. Bora'nınkini çok daha rahat bulursun ve daha hızlı ilerlersin. Daha sindire sindire başlıyor. İlerde gelişmiş tekniklere geçiyor. Troy'unki çok iyidir ama çok da zordur. 20 sayfayı adam gibi bitirmek aylar alır. Düzenli çalışırsan bile kitabı bitirmek yıllar alır muhtemelen. Kitabı bitirmek ile kastım içindeki teknikleri öğrenip alıştırmaları düzgün bir tempoyla çalabilmek. Petrucci'ninkinin yanına bile yaklaşma bence. Çalmak başka öğretmek başka. Video'larını izliyosun "Eveeet şimdi tempoyu 180bpm'e çıkartıp dürülü dürülü çalıyoruz. Görüyosunuuuz çok basiit" diye gidiyor eleman. Doğrudur. Bu kitap bitsede bitmez. Her zaman bir köşede bulunmalı. Bazen bezdirebilir çok sabırlı olmak gerekiyor. Mp3 kayıtlarında Troy bazı egzersizleri biraz abartı hızlı çalmış. Buda göz korkutabilir. Bora Uslusoy'u çok faydalı görmüyorum. Ona harcanacak zamanla Troy'un 4te 1i biter =) Geriye 4te 3 kalır. Fakat Troy'un kitabı en az 1 yıl gitarla haşır neşir olanlar içindir. Yeni başlayanlar gitarı bırakabilir. O zaman Bora'nın kitabı uygundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar