ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 mango'da soyunma odasinin kapisinda onu beklemedim diye bana trip atan sevgilim vardi. 34324 tane cibil karinin ortasinda onu bekleyip elbise nasil oldu diye soyleyecekmisim.
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 sen de etraftaki hatunlara bakaydın sevgilin giyinene kadar
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 kizini bekleyen yasli bir teyze vardi, semsiyeyi bana sokacakmis gibi bakiyordu
Bella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Otrivine said: Nasıl bir yüzsüzlüktür sevgiliye ödetmek alışverişi.
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Rotweiler said: Mangodan fiyatı cüzzi miktarda olan bi elbise aldı ve şöyle dedi: "Canım bütçeni sarsmaz dimi? Yoksa almayalım..." Halen şoktayım. PS: Utanın alış-veriş manyağı, bütçe düşmanı, erkeklerin kara kâbusu olan kızlar, utanın. Kız sana "FAKİR" demiş.
smash Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ben anlamıyorum neden sen alıyosun ki elbisesini kendi alsın? sonra bi de anlayışlı diye övüyosun kızı tam tersi durum bence.
smash Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 adamınbiri said: sufle ile kız tavlıyabiliceğim bi memlekete gitmek istiyorum ben bence tavlarsın burda denedin mi?
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 smash said: ben anlamıyorum neden sen alıyosun ki elbisesini kendi alsın? sonra bi de anlayışlı diye övüyosun kızı tam tersi durum bence. Sıs sıs, nişanlan öyle gel.
Öne çıkan mesajlar