Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Evet siz olsanız şimdi çarşıya çıksanız alacağınız ilk 10 albüm ne olurdu? (biraz daha güncel albümler.) Bir de Rock ağırlıklı tavsiyede bulunursanız sevinirim. :P[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 walla güncel dedin beni bitirdin... zira benim olayım 90'lara gelince bitiyo kısmen ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 valla güncel yazamıcam ama yardmımcı olıyım: -GunsNRoses - Appetite for Destruction -Opeth - Morningrise -Dream Theater - Images&Words -Iron Maiden - Fear of the Dark -Pink Floyd - Dark Side of the moon -metallica - and justice for all -blind guardian - nightfall in the middle earth -black sabbath - paranoid -deep purple - stormbringer -judas priest - painkiller[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SLasH_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 günceli yok bu işin tüm olay 86 ve 93 arasında... Guns N' Roses - Lies Guns N' Roses - Appetite For Destruction Guns N' Roses - Use Your Illusion 1 Guns N' Roses - Use Your Illusion 2 Guns N' Roses - The Spaghetti Incident Guns N' Roses - Live Era 87-93 Dream Theater - Metropolis Scenes From a Memory Dream Theater - Awake Dream Thearer - Images & Words bunları almakla başla rock ve metal ...[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bekliyodum böyle bi mesaj. =)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Opeth - My Arms Your Hearse Opeth - Still Life Iron Maiden - Seventh Son Of A Seventh Son St. Germain - Près du café idi sanırım albümün ismi... Metallica - ...And Justice For All Metallica - Ride The Lightning The Doors - Soundtrack CD'si =) Dire Straits - The Very Best Of Dire Straits Aerosmith - Get A Grip Massive Attack - Protection[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Metallica-Kill'em All Metallica-Ride The Lightning Metallica-Master Of Puppets Metallica-...And Justice For All Metallica-Metallica Iron Maiden-Brave New World Iron Maiden-Powerslave Megadeth-Rust In Peace Megadeth-Countdown to Extinction Megadeth-Crptycal Writings sen hele bunları al sora gerisini gelir...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Sağolun biraz yardımcı oldu. Zira zaten tüm metallica-pinkfloyd-ledzeplin-Ac/Dc albümlerini toplamıstım önceden. Ama baya da elimde olamayan ya da bilmediim var. Tşkler[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Joe Satriani- Crystal Planet (kompil şaane)[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Beetles in Hamburg Hamburg edition valla varsa canimi verip alirm ama yok site carsida pazarda, o yuzden cureun son albumunu alirm daha almadim.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 GNR - Appetite for Destruction Iron Maiden - Killers Black Sabbath - Paranoid Motörhead - Ace Of Spades AC/DC - Highway To Hell en alınık mı bilmem de severek dinlerim.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar