revhas Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Oyun daha gelmedi ama şimdiden birlik olmakta fayda var diye düşünüyorum. Oyunun birkaç server'ı olucak muhtemelen bu serverlar hakkında bilgisi olan var mı? yani WoW'un en kalabalık serverı (ör:SWG-Eclipse) neresi olur acaba? Ben SWG deki R.I.P Guildinin eski başkanı şimdiki yöneticisiyim. WoW içinde şimdiden bir organizasyon çalışmasına başlarsak Alliance için bence çok iyi olur...[signature][hline]Revhas of Eclipse (R.I.P) Master Rifleman - Master Swordsman - Fencer Imperial Colonel Satto of Eclipse (R.I.P) Master Doctor - Master Politician - Artisan Mayor of Hi'lal City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Olmaz cunki daha hic birsey belli degil muhtemelen simdi irklrini soylien insanlar oyun cikinca degistirecekler, Ustelik serverlar belli degil classlar tam degil hersy degisicek sonra bu organizasyon elimizde patliycak.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 oyun için elbet bir kesin çıkış tarihi verilecektir. hop çıkardık oyunu alabilirsiniz demezler herhalde. ne zaman çıkacağı belli olsun. daha bir belli olsun herşey, server'lar falan da belli olsun o zaman yapılabilir.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 valla ben allience olacam orası kesin ırk olarak da human 90% ya da bi ihtimal nigh elf ama human warrior daha iyidir heralde o yuzden human olur revhas ben katılırım kurulacak bir birliğe her şekil beni katın... :) bu arada swg den patro ben, bu benim ev dışında kullandığım pati accountum... orda rebeliz bari burda aynı tarafta olalım :)[signature][hline]Can't touch this... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 rip yi dağıtmayalım wow içersinde,gene aynı topluluk korunursa çok hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 uo'nın meşhur LLTS guildi tam kadro wow da olacak bildiğim kadarı ile, guild başkanı dragonla konuşmuştum haziranda, 300 mü 400 mü ne öyle bi üyeleri var :) büyük bi ihtimal onlara katılacağım ben.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 300..400 ha ne nasil?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 evt birlikte birşeyler yapmalıyız diye düşünüyorum ben. Zaten kalabalık bir grup olarak gireceğiz oyuna kimsenin faction ını zorla seçtiremeyiz ama aynı tarafta olanlar birlik içinde olursa oyunu öğrenmemiz ilerlememiz gelişmemiz çok daha kolay olur. Tabi burda bir hataya düşmemek lazım yok rp zorunlu ben lordum bana böyle hitap ediceksin,her hafta bu kadar para vermek zorundasınız vs vs vs gibi olaylara hiç girilmemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: elesso, 02 Eylül 2004 15:51 tarihinde demiş ki: rip yi dağıtmayalım wow içersinde,gene aynı topluluk korunursa çok hoş olur iyide bu zor(hatta imkansız) olur bence çünkü bazı insanlar horde olmak isterken bazıları allience olmayı isteyecektir erahm kh'aan[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar