SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 çekirgeyle konuştum haberler iyi arkadaşlar.
nanik_atak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 sıçramaya devam yani. etrafa çok sıçratmasa bari
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 dasaaa said: said: Her gece yatarken lan artık hayatımı şöyle şöyle yapıcam şu azabı yaşamamak için uykudan düşene kadar ayakta duruyorum, bişiler öğrenmeye ya da bişiler yazmaya, yaratmaya kasıyorum.. habire veri input/output olsun ki zihin kendi içinde çevrime, içdüşünceye girmesin. hayatımdaki en büyük sorunum. sırf bu yüzden psikoloğa gittim. adam bana depresyon geliyo, ilaç tedavisine başlicaz dedi ve koca koca uyuşturucular yazdı. ilaçları da almadım, doktora da bi daha gitmedim o.O
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bu sabah radikal bi karin agrisiyla uyandim, karar almakta zorlanmadim, ve aldigim karari direk uyguladim.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 düşünme işi yapıcaksam yürürkene yapıyorum.. böle saçlarımı rüzgarda savurturkene, buğulu gözlerle enginliklere dalıyorum.. kızlar hasta oluyor olm!!! soğuktan.. ve rüzgardan hasta oluyorlar tabii
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bkz: mevzuya tuvaletten katılmak bkz2: mevzunun içine s. asdasd
nanik_atak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 dasaaa said: düşünme işi yapıcaksam yürürkene yapıyorum.. böle saçlarımı rüzgarda savurturkene, buğulu gözlerle [i]enginlik[/i]lere dalıyorum.. kızlar hasta oluyor olm!!! soğuktan.. ve rüzgardan hasta oluyorlar tabii 'enginlik' nedir abi? bilemedim
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 fixed: enginlere ps: engin kim, kaç kişiler, yoksa tek enginin engin giller halimidir. cvp plz.
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 engin kim beyler mevzu varsa hallederiz
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Kendi hayatıma yön vermekle ilgili kararlar konusunda acayip sıkıntı yaşarım her zaman ya. Hep başka birşey isterim. Kodlama yapayım, mükemmel resim yapayım, acayip müzik yapayım, süper vücut yapayım, 3d kasayım, video editting yapayım, matematik olimpiyatlarına katılayım. PEKİ ELDE NE VAR 0 ile 1 arasında bir değer vereceksek hepsinden 0.00001 var. Belki birisine yoğunlaşsam çok iyi olacağım ama ııh birisine yoğunlaşmaya karar verdiğim an diğeri daha çekici geliyo bu sefer ona yoğunlaşıyorum bu sefer diğeri daha çekici geliyor diye infinite loopa giriyorum
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 zenginliklere olacak o yaw.. typo olmuş.. araba, ev, kaşar falan
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 kaşar dediğin? yakıştıramadım mühendis adamın tek kaşarı olur o da tosta koyulandan.
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Subroutine said: Kendi hayatıma yön vermekle ilgili kararlar konusunda acayip sıkıntı yaşarım her zaman ya. Hep başka birşey isterim. Kodlama yapayım, mükemmel resim yapayım, acayip müzik yapayım, süper vücut yapayım, 3d kasayım, video editting yapayım, matematik olimpiyatlarına katılayım. PEKİ ELDE NE VAR 0 ile 1 arasında bir değer vereceksek hepsinden 0.00001 var. Belki birisine yoğunlaşsam çok iyi olacağım ama ııh birisine yoğunlaşmaya karar verdiğim an diğeri daha çekici geliyo bu sefer ona yoğunlaşıyorum bu sefer diğeri daha çekici geliyor diye infinite loopa giriyorum şuna ciddi bir öneri getirebilicek olan var mı ?
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Subroutine said: Kendi hayatıma yön vermekle ilgili kararlar konusunda acayip sıkıntı yaşarım her zaman ya. Hep başka birşey isterim. Kodlama yapayım, mükemmel resim yapayım, acayip müzik yapayım, süper vücut yapayım, 3d kasayım, video editting yapayım, matematik olimpiyatlarına katılayım. PEKİ ELDE NE VAR 0 ile 1 arasında bir değer vereceksek hepsinden 0.00001 var. Belki birisine yoğunlaşsam çok iyi olacağım ama ııh birisine yoğunlaşmaya karar verdiğim an diğeri daha çekici geliyo bu sefer ona yoğunlaşıyorum bu sefer diğeri daha çekici geliyor diye infinite loopa giriyorum
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ya taşıyosunuz garbıça taşıyopsunuz sonra "son mesaja git" olayını tıklayınca 2 saat "yönlendiriyosunuz hedehödö" ckıyo yapmayın su eziyeti
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 escape said: ya taşıyosunuz garbıça taşıyopsunuz sonra "son mesaja git" olayını tıklayınca 2 saat "yönlendiriyosunuz hedehödö" ckıyo yapmayın su eziyeti sana mı sorucaz genç?
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 neden garbıc abi. gayet ciddi topik lan
Öne çıkan mesajlar