asangel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Arkadaşlar Merhaba Yazın work and travel yapmayı düşünüyorum.İş seçimi konusunda Hard Rock Cafelerden birinde çalışmayı düşünüyorum (tabi eğer kabul edilirsem) Hard Rock Cafeleri araştırıyorum daha çok atlantic city, boston ,destin ve maryland da olanları tercih edicem bu Hard Rock Cafeler hakkında bilgisi olan var mı? çalışma şartları nasıldır? nasıl kabul edilebilirim? Daha başka bilgiğiniz iyi bi yer varsa onuda tercih edebilirm.. Arkadaşlar bu konuda yardımınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Sadece Amerika şansın mı var? Roma'ya falan gitsen hem şehir de güzel gezersin bol bol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 romaya work & travel varmı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Ben bilmiyorum zaten ondan sordum, varsa tavsiye ederim diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Roma'ya gidene kadar Amsterdam'a giderdi adam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 evet bu yaz sadece amerika olacak.Romayıda çok isterdim ama artık o da seneye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 work an travel ise sadece amerika içinde sanırım o. avrupaya yok yani. onun dışında ben bi ara new yorktaki hard rock cafeye başvurayım. şansımı denerim diyordum 1 ay için ama sadece. hani içerde çalışanlar hep genç, 20li yaşlarda insanlar. mekanlar genelde hep kaliteli güzel oluyor. bence çalışmak için iyi bir ortam. kendi fikrim, emin deilim ama bence orada çok yorabilirler. sonuçta sürekli dolup dolup boşalan bir mekan. ve hizmet kalitesini üst düzeyde tutuyorlar. çalışanlarını da ona göre zorluyorlardır. ikinci şey ise eğer bahşiş sana kalıyorsa iyi para gelebilir. onun dışında para ne kadar verirler bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Diğerlerini bilmiyorum ama las vegastaki ve san diegodakilerde ter akıyor kıçlarından resmen koşturmaktan, ben yoruldum izlerken bıcır bıcır koşmalarıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 yorulmak cidden sorun değil benim için kabul edileyim yeter diye düşünüyorum.. İşte aramızda daha önce çalışan veya başvuran varsa bana yardımcı olsunlar nasıl kabul edilebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Boston Hard Rock Cafe güzel bir yer, yeri de güzel çalışanlar da güler yüzlüydü, ki geneli öyle amerikada. Eğer kabul alırsan öneririm Boston'u, Amerika'nın düzgün şehirlerinden, insanlar falan da fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar